אתה טועה בגדול
תראה בתקופה האחרונה באמת יש קצת היחלשות כי אני נמצא בתקופת לחץ מבחינת הצבא ולכן הפורום טיפ טיפה מוזנח. הפורום קיים בסה"כ 7 חודשים כך שלא נראה לי שהיית פה 9. יש בפורום הרבה הודעות חסרות תוכן כי אלו שרשורי תמונות ואני שמח שיש גם הרבה הודעות כאלו שמשולבות בהן תמונות. בקרוב אני אחזור עם המון חידוני כבאות שאלות לדיון ועוד נושאים רבים ומגוונים. כבאים נכנסים לפורום זאת עובדה אבל לא מוצאים הרבה רצון להגיב להודעות ואני רואה את זה גם מבחינת המתנדבים בפורום אני מוצא את עצמי כותב הודעות בפורום ומתנדבים פשוט לא מגיבים, אולי הם מפחדים ממישהו? (לא יודע ממי) אולי הם מתביישים לכתוב? אולי הם לא רוצים לכתוב משהו לא נכון? בחייכם צאו מהשאנטיות הזאת, אתם לא כותבים בפורום וזה מה שמרדים אותו, זה כמו השאלה שהעליתי עם הבעיות שלדעתכם יש בכל רכב.....יומיים לא היו תגובות לזה, אני אישית פניתי למתנדבים וכבאים באיי סי קיו בשביל שיגיבו והם הגיבו אחלה תגובות, למה זה לא יכול להתבצע לבד? תרגישו חופשיים לכתוב, תרגידו חופשיים לשאול, אני לא זוכר מי זה היה אבל באחד מהחידוני כבאות לא קיבלתי תשובה בכלל על נושא שזכור לי שהיה פשוט מאוד, אף אחד לא העיז לכתוב שהואלא למד את זה בקורס שעבר, אני גיליתי את זה רק כשדיברתי איתו באיי סי קיו....ממי אתם מתביישים? תאמינו לי שלא כולם פה נולדו עם זרנוק והולמטרו בידיים ולא כולם מומחים גדולים, כאן זה המקום לשאול (קחו לדוגמא את מתלהבת מהכיבוי) ששאלה לגבי ממסרים, כל הכבוד לה, היא רוצה לדעת אז היא שואלת בפורום והיא פנתה אליי גם במסר אישי כי חשוב לה לדעת....אז למה השאר לא יכולים לעשות את זה? אם אתם תתחילו לשתף אחד את השני בידע גם כבאים יתחילו לשתף אתכם בידע, ויפה שעה אחת קודם