חולון - עפולה

bobas

New member
חולון - עפולה

מי שזוכר את המשחקים בשנות ה90 של הפועל נגד חולון... אח איזה משחקים חמים אלו היו . וכן,אז היתה יריבות בין חולון להפועל שהתפתחה בעיקר בגלל עדי גורדון. איזה קהל יש לחולון. (נכון ,קהל אלים לעיתים ) אבל קבוצה עם קהל כזה תעיר את הליגה .

AmiTutiT14

New member
הקהל מדהים, אבל...

הקבוצה נכון לעכשיו מאד מאד מאפיינת ליגה ארצית. המשחק הזה כל כך מעפן שהעדפתי לראות "האלופה"
ההתקפה הראשונה במשחק לדוגמא, אני חושבת שהיתה של עפולה, היתה כל כך לא אחראית. אאל"ט הרכז שלהם התחיל את ההתקפה, שעון ה-24 סימן עוד 22 שניות להתקפה והוא לקח זריקה כל כך לא אחראית מהשלוש שיצרה אירבול, במקום לעשות התקפה מסודרת יותר ולנצל לפחות חצי שעון. עכשיו המחצית והיתה רק שלשה אחת. אני כותבת כאן תדברים הכי שטחיים שיש בכדורסל אבל אלה גם הדברים הכי בולטים לעין, בנתיים אני לא חושבת שאחת מהן מתאימה לליגת העל.

z dead

New member
?

למה הוא צריך לבזבז שעון כדי לקחת זריקה? אם לשחקן יש זריקה חופשית אין שום סיבה שלא ייקח אותה גם אחרי שניה. עדיף לקחת זריקה בסוף שעון עם שמירה על הפנים? בכלל למה שירצו לבזבז את השעון? מה הקשר בדיוק? אם לעפולה יש קבוצה מהירה למה שהיא לא תרצה לשחק מהר ולכפות כמה שיותר התקפות? הם לא משחקים נגד מכבי הם משחקים נגד קבוצה ברמה שלהם. ומה הבעיה אם זה שהיתה רק שלשה אחת? משחקים כאלה מנצחים מתחת לסל ובמכות,לא בשלשות,שלשות זה רק בונוס. למה מגדל הובסה מול הקבוצות החזקות באמת? כי היא לקחה יותר מידי שלשות,וזה לא קשור לזמן של שעון ההתקפה,מול מכבי לאכול את ה24 זה משנה כי הם אוהבים לרוץ ומתקשים מול קבוצות פיסיות שחופרות בצבע,מול דינמו זה לא משנה כי הם לא אוהבים לרוץ ומתבססים על שחקן כבד שלא מסוגל לעמוד בקצב של הרבה פוזשנים.

דינאמו

לא קבוצה שמתבססת על שחקן אחד כבד (בטח דיברת על פאפא). היא קבוצה ששחקני החוץ שלה משפיעים משמעותית על קצב המשחק. שהיא רותה לשחק לאט היא שולטת בקצב. שהיא רוצה לשחק מהר היא גם שולט בקצב, והיא עשתה את זה בכל המשחקים שלה העונה למעט המשחקים מול צסקא ואולי עוד כמה משחקים בליגה הרוסית. כן, הם הודחו בפלייאוף הרוסי. גם הם כמו צסק"א משחקים ללא שני זרים בליגה (חוק) ובגלל שהם בנויים רק על חמישה שחקנים וחצי (4 מתוכם זרים) אז קשה להם בלי 2 חשובים. כי מה לעשות, חוץ מהחמישה שחקנים וחצי האלה אין להם שום שחקן מיוחד. וכמו שהם משחקים בליגה הרוסית זה בערך כמו שהם באו למלחה באמצע השנה.

z dead

New member
...

פאפאדופולוס מקבל בכל התקפה כדור,הוא העוגן שלהם,בלעדיו דינמו לא מנצחת אף קבוצה. פאפאדופולס לא מסוגל לעמוד בקצב של קבוצה שרצה. הוא יכול,אבל בדיוק לחמש דקות ואז הם נשארים עם מוטולה שהוא לא סנטר,בתור סנטר,ואין מישו שמושך את האש מהקלעים שלהם. אדלשטיין התאים את החמישיה שלו לזו של דינמו והפסיד,במקום לנסות לרוץ.

Pure M

New member
תגידו

זה רק אני או שבחדשות הספורט עירבבו את ההיסטוריה שלנו עם שלהם? נחור מנבר היה בחולון והביא להם את גורדון ושפע? O_O

z dead

New member
כן

ובגלל זה חולון שונאים את מגדל ואת עדי גורדון במיוחד :)

bobas

New member
למשה.

בשנת 1994 הגיע נחום מנבר לחולון ולקח איתו את גורדון ושפע ,הקים שם קבוצת חלומות שהגיעה לגמר הגביע נגד הרצליה. אוהדי חולון לאחר שהפסידו התפרעו בסיום המשחק . בסיום אותה עונה עבר מנבר לתמוך בהפועל ועדי גורדון חזר להפועל (ואוהדי חולון טוענים עד היום כי עדי שכנע אותו לעבור להפועל י-ם ) מאז נוצרה יריבות מרה בין הקבוצות.

z dead

New member
ומי אימן את הרצליה?

אפי. ולמי אין שום תואר? אדלשטיין.

Pure M

New member
הבנתי..

נו, למדתי קצת על התקופה שלא הייתי מעורה בה כל כך.

למעלה