חולון - טים ג`ונס

אשכולון

New member
חולון - טים ג`ונס

אז הבחירה של חולון היא טים ג`ונס. טים ג`ונס שיחק באליצור בת ים. למרות ואולי בגלל שטים היה מלך הסלים בת ים ירדה ליגה. טים הוא שחקן של RUN AND GUN . תן לו את הכדור ורד להגנה. חזרה לא תקבל אותו. האיש הוא תחנה אחרונה בהחלט.

חולוני

New member
אתה טועה !

אליצור בת ים לא ירדה ליגה בשנה של טים ! אליצור בת ים הייתה שתי עונות בליגה וטים שיחק בה שנה ורבע.. בעונה הראשונה של טים הוא היה מלך הסלים של הליגה , הוביל את אליצור בת ים לצמרת לבדו וכמעט העלה אותה ללאומית א` לבדו ! באותה עונה הפועל ת``א עלתה ובת ים סיימה 3 או 4... באותה עונה אליצור בת ים שיחקה נגד הפועל ירושלים בגביע ובבת ים בתצוגת שיא של טים הוביל את אליצור לתיקו 80:80 ! למחרת אני זוכר את הכותרת בעיתון `` טים סיסטם ! `` שהייתה הכותרת הראשית בעמוד של יום שישי ! אני זוכר שראיתי את אותו משחק בטלויזיה בערוץ המקומי בשידור ישיר ואני חייב לציין שטים היה פשוט ענק באותו משחק ואף אחד בי-ם לא הצליח לעצור אותו ! אפילו לא וויליאמס ששמר עליו לכמה דקות ! לא פפי ולא עדי גורדון... בשנה השניה של טים הקבוצה כבר התפרקה וטים עזב את הקבוצה כיוון שלא היה להם כסף.. ואליצור פשוט התפרקו ועכשיו אין לי מושג באיזה ליגה הם..

אשכולון

New member
אהלן לוצקי

שמחתי שאתה חוזר לפורום. אז יש לי חדשות בשבילך. השנה טים ג`ונס הוצע כמעט לכל קבוצה בלאומית ב` וכל המאמנים שלהם הוא הוצע סרבו לקחת אותו.... ימים יגידו מי צדק?! קבוצה שרוצה להנצל צרכה להיות קבוצה (יחידה אחת) שום סוליסט לא יצליח להציל קבוצה.

חולוני

New member
אני לא לוצקי..

ואני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה שהוא הוצע לקבוצות מלאומית ב` אבל ממה שאני זוכר הוא אחלה של שחקן..

Lewis L

New member
worse choise!!!

It may or may not be true about that year that Jones palyed in Israel. The point is not if they were good or not. The point is that Holon picked a ``leomit bet`` player .x They had the best point guard Siton Hall had ever had,Shaheen Halloway is a great pure point guard. his at`s are pretty good)5.5ppg,4(but it`s not just that. His what Holon needs give the young guy a chance, but like most Israeli teams...No Holon are looking for a none- excisting player someone who woun`t get paid much but is an N.B.A player...too bad with Shahhen you were close... btw-behachlaha leOfer lamrot hahahlata Lewis

טים ג`ונס.

טים ג`ונס הובא לחולון כארד ולא כפוינט גארד ויש הבדל גדול מאוד. ג`ונס כרכז הוא אסון , הוא חושב הרבה יותר על עצמו מאשר על הקבוצה אבל ג`ונס כקלעי הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לחולון , בתנאי שהמאמן ידע להשתלט עליו ולא יתן לו להתפרע יותר מדי. בימים הקרובים יובא ככל הנראה רכז , מקדוני או סרבי.

למעלה