חולון-חיפה

חולון-חיפה

הייתי במשחק של חולון נגד חיפה ומצפה לנו (אוהדי חולון) שנה קשה ומתסכלת (לפחות לפי איך שזה נראה עכשיו) חולון חלשה מאוד, וללא ספק ביכולת הזאת מועמדת רצינית לירידה. שתי הבעיות העיקריות: א. טרוור ראפין: כשראפין הגיע שאלו מה הקטע פה? איך שחקן עם רקורד כזה מגיע לחולון? איך שחקן כזה לא מסיים עונה בכ``כ הרבה קבוצות? ההסבר פשוט-ראפין הוא לא רכז טהור בשום מקרה ובשום מצב. הוא פשוט שחקן אגואיסט שמסתכל רק על הסל וקולע כמעט רק מבחוץ. החדירה שלו מאוד בינונית, הוא נמוך מידי להתמודד עם שומרים גבוהים וחזקים וגם הקליעה שלו מבחוץ לא יציבה. יכול להיות שהוא עוד יכנס לכושר קליעה טוב בהמשך אבל בכל מקרה רכז הוא לא. ב. איבנוביץ: לגבי איבנוביץ אין מה להגיד מהסיבה שהוא פשוט לא קיים. כרגע הוא על תקן של גוש בשר שחוסם מדי פעם ועושה נסיונות פתטיםם לקחת ריבאונד. חיפה הראתה בדיוק איזה שחקן חולון צריכה במקום איבנוביץ - חזק מהיר אתלטי.... חולון חייבת להחליף את איבנוביץ כי זו פשוט נפילה קשה. השחקן היחיד שמציג יכולת מצוינת הוא וילסון ולצערי זה לא מספיק. חולון נשענת לחלוטין על וילסון המעולה ועל ראפין הקרזיונר והלא יציב. היא לא מקבלת כמעט בכלל נקודות משחקני הפנים שלה שלא לדבר על הספסל. אם חולון רוצה להיות קבוצה שלא תילחם על הירידה השנה היא חייבת צעד ראשון והכי דחוף להחליף את איבנוביץ ב מספר 4 אתלטי שישלים סאנדרס המסיבי והכבד יחסית. לגבי ראפין גם צריך לשקול את המשך העסקתו. אני בטוח שהוא שחקן גדול אבל הוא לא מה שחולון צריכה.

roy_ma

New member
ולי דוקא נאמר, שחולון הובילה 68-64

כש.......פוצץ המשחק..... היכולת היתה סבירה, בעיקר של ווילסון.

תגובה

חולון נטלה את ההובלה בקושי ורק בדקות האחרונות. היא פיגרה כל המשחק בהפרשים גדולים ושיחקה מגעיל. וילסון שיחק מצויין ואני מדמיין לעצמי איזה עוד דברים גדולים הוא היה יכול לעשות אם היה לידו רכז נורמלי. חולון שיחקה רחוק מאוד מסביר וזה שהיא ``ניצחה`` לא משנה את העובדה הזאת. אני בתור אוהב חולון מאוכזב ומודאג מאוד.

למעלה