חולון בחוץ

סלים וארזה

New member
מנהל
חולון בחוץ ללא קאליף וייאט חולון התקשתה מול חיפה. לחולון היתה בעיה של חוסר אוויר ברבע האחרון וחיפה ניצלה את זה לבריחה. הולווי היה חלש אתמול ויאנגר בכל הסדרה לא פקטור. דן שמיר ניסה לאלתר עם גוני בחמישיה וזה הצליח לפרקים, אבל שאר הישראלים היו חושך.

בחיפה שוב דיברתולומיאו מעלה הילוך בפלייאוף ועכשיו יש לו זמן לנוח לקראת הפיינל פור. בסך הכל אין הסדלי רמות משמעותיים השנה בליגה וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה וזה גם קרה במהלך העונה הרגילה.

אני מאוד אוהב את קפיצת המדרגה שעשה עוז בלייזר. הוא רק בן 24 וחצי ומסתמן כסטרץ' פור טוב. עבודה על הקליעה מבחוץ והוא יוכל גם לשחק בעמדה 3, כי הוא מתחת לשני מטרים בגובה.

סלים וארזה

New member
מנהל
לפחות בהימור אחד צדקתי: אילת- ראשון
הסדרה הולכת למשחק חמישי. למרות התוצאה הלכאורה צמודה, אילת הובילה ברוב שלבי המשחק ורק פוש מאסיבי של ראשון צמצם את התוצאה בסיום. לא ראיתי את המשחק ברובו ולכן קצת קשה לי להביע דעה על מה שקרה בו.
&nbsp
מהמעט שראיתי אני מרגיש צורך לומר ששון דאוסון הוא אתלט, אבל שחקן לא חכם במיוחד. הוא מתפתה ללכת על קליעה מבחוץ והקבוצות היריבות פשוט נותנות לו את המטר הזה כדי שיזרוק ולרוב יחטיא. הוא חייב לעבוד על יסודות ובעיקר על שוט סלקשן כדי להיות יותר אפקטיבי. באילת כנראה התייאשו מאפיק ניסים ואתמול קיבל רק 10 דקות.
&nbsp
כתבתי בניחושים שזו הסדרה האטרקטיבית מבחינתי ובינתיים זה לא מאכזב. מצד שני גם ציפיתי שחולון יעברו את חיפה ושירושלים ידלגו בקלות מעל נהריה, אז מה אני מבין בדיוק?

יש לי חשד שראשל"צ הפסידו בכוונה
נופש באילת זה לא זול והשחקנים של ראשל"צ ידעו שיש להם אפשרות לנפוש באילת בחינם פעם נוספת

סלים וארזה

New member
מנהל

למעלה