חולה...

חולה...

נשארתי בבית חולה, כאובה בוהה בטלויזיה,
שוכבת במיטה ועדיין חושבת רק עליך,
כמה בא לי אותך פה איתי שתעטוף אותי בחיבוק שלך, להרגיש את החום שלך, שמיד משפיע עלי ,שהופך את הכל ליותר פשוט, יותר טוב..
וכמו בחלום התקבלה שיחה ממך ,שיחה מפתיעה , שיחה ששינתה לי את היום " בדרך אלייך" אמרת , אחרי 10 דקות זכיתי לראות אותך עומד מולי, לחבק אותך, להריח אותך...החיוך שלי ישר עולה, הלב מתחיל לדפוק חזק מהתרגשות, הגוף למרות הכאב מגיב לנוכחות שלך...
חצי שעה חטופה...אבל מספיקה...נכנסנו למיטה שלי, בכוונה פשוטה טהורה חיבוק עוטף שיעזור להפיג את הכאב..אבל לגוף שלי היו תוכניות אחרות..
בשנייה שחיבקת אותי שעטפת אותי, כל הגוף שלי התעורר רק רציתי אותך צמוד יותר קרוב יותר, מסתובבת אליך לנשיקה עמוקה שמתמשכת ומענגת, מעוררת את כולי...הכוס כבר רטוב מחכה להרגיש אותך, אתה לא נשאר אדיש ויורד לארוחת צהריים טעימה
אוכל אותי, מוצץ אותי ,מענג אותי מביא אותי לשיאים שלא הכרתי ( בטח כשאני חולה),
חודר לתוכי מזיין אותי בדיוק כמו שאני אוהבת, בדיוק כמו שהיית צריכה! גומרת טוב כל כך, עוצמתי כל כך...וזהו נגמרה לה החצי שעה...השארת אותי מסופקת ועייפה.... נרדמתי בשנייה , חלמתי עלינו תהייתי אם כל זה היה חלום או מציאות...
מזל שהריח שלך נשאר , מזכיר לי שזה היה חלום מדהים שהתגשם...מסניפה את הריח ומתכרבלת שוב בפוך מחכה שעוד חלום יתגשם...

giligil55

Member
רק בריאות

אין ספק שסקס זו התרופה הכי הכי להחלמה מהירה...

תלוי איזו סוג שפעת

יש את השפעת הרגילה של הנשים ושל הילדים
ויש השפעת הקטלנית מזן "הולך למות" שמופיעה אצלנו הגברים.

או כנאמר:
רק אשה שילדה בלי אפידורל מסוגלת להבין מה עובר על גבר חולה שפעת

JILSER

Member
תרופה בדוקה

זאת התרופה הכי טובה
פותרת את רוב הבעיות

למעלה