"חולה/ת אהבה"

דניאלה1311

Active member
מנהל
זמזמתי להנאתי את השמאלץ מאחר ואין לי בעבודה רמקולים ושום כלי לשמוע נאלצתי לזמזם בקולי הערב (סופרנו מתורבת) את השיר ולזכור את הסרט ולהאנח ולבכות לא יכלתי כי לא נעים, במשרד!!!!! אוי מאגי, נפלא ששלחת נפלא שמאלץ לא בריא אבל טעים!

magy

New member
בבית, את מתבקשת להקשיב

גם למנגינה........ סתם נעים להזכר בה... ותזכירי לתאים האפורים - שחורים שלי....מאיזה סרט לקוח השיר..... חתימה יפה....

דניאלה1311

Active member
מנהל
כן המפקדת! בטח בטח בבית, עברתי לדום, אני חוזרת לנוח טוב? הסרט היה עם ויליאם הולדן המתוק ושחקנית סינית צולם בסינגפור ולא זוכרת את שמו כרגע, הסניליות בגילי זה דבר ידוע, אם אזכר, אחזור.

פפו

New member
כשאני מתאהב?

את בוודאי מכירה את המושג "קיק-דאון" ברכב אוטומטי. אצלי זה אותו הדבר הטורים עולים לשמים ההילוך יורד לשני והתאוצה כמו של קטיושה ברור לך שמצב זה מקצר את חיי המנוע...... מי אמר שאהבה בריאה?

דניאלה1311

Active member
מנהל
בלי אהבה החיים עוד יותר קצרים תאר לך חיים בלי אהבה בלי ה"קיק דאון" כפי שאתה קורא לזה, בלי הגבהים והתהומות, בלי שהלב אץ כמו טיל מתותח לקראת הפגישה בלי ובלי ועוד בלי ועם כאבי הלב, והגעגועים. זה טעם החיים ואם זה מקצר אותם, שיהיה.

israel7

New member
כבר יומיים אני יושב מול המחשב,,,

ורק רואה אתכם כותבים ומדברים אחד עם השני ואני מת להגיב ולכתוב ולהשתתף אבל לא יוצא לי,,,העט לא כותבת,הדיו אזל,והשד יודע למה,מכירים את ההרגשה? של המילים שלא רוצות לצאת? וסודית היקרה אני משוכנע שתימצאי לך את האהבה כי מי שמקרין אהבה מקבל אותה בריבית,, האמיני לי שזה יגיע ,,ודווקא כאשר לא תצפי לה,,,, אז הנה אמרתי,,,

בוני101

New member
משובב נפש .

אני חולה עבודה  עצמאי שאוהב את עיסוקו מאד  להערות חברי ושירך אם כן , אמתין לאנשי הסרבל הלבן ? חחחח 

באלי7

New member
דואגים שאת בריאה../images/Emo101.gif

ואו......עוד סוד יצא רואה בשחור ולבן שלילי או חיובי..וברפואה ידוע שהשלילי הוא החיובי והמחלה היה תופעת לוואי שנובעת משימוש מופרז או לא נכון אל אל תמותי על המחלה יש קשת בשמים וגם מעבר לה {למתקדמים בלבד} ובין לבין תני מאהבתך לסביבה {נכון שאין אורגזמה} אבל כמון לימון{מר לך} מוםיף המון ולדוגמית: תמונה עם המון..יש כאלו שיחשבו מחלה ויש כמוני שחושבים שזו אחלה תרופא

למעלה