"חולה/ת אהבה"

Sודית

New member
"חולה/ת אהבה"

מאיפה נולד המושג הזה... ``חולה אהבה`` ???? שמעתם פעם את המושג????"LOVE COHOLIKER" חולה אהבה נשמע כל-כך שלילי ואהבה זה דבר כל-כך חיובי אני מאד בריאה עכשיו...כי.... ``אין לי אהבה`` אבל... כל יום כואב לי משהוא אחר.... יום אחד ..הלב... כי לא חש באהבה יום אחר העין... למבט אוהב כמהה. השפתיים..כי יבשו וערגו לנשיקה היד מושטת ממתינה לה האוזן לשמוע אותה האף להריח את ריחה של האהבה הגוף כולו דואב מתשוקה הנפש הנשמה היתומה שרק לבואה ממתינה. אבל תדעו לכם....שאני מאד בריאה!!! אתם יודעים מה???? אני מתה להיות חולה.... ``חולת אהבה`` סודית בדרך למחלה

ואני , מעדיפה שלא להיות "חולה" ,

אלא לאהוב באופן שפוי ... לא לאבד את הראש (שגם ככה לא מי יודע מה מחובר אצלי...) , לא לחוש פיק ברכיים (נוח לי כשאני יציבה ...), לא להרגיש פרפרים בבטן (מה אני , מלכודת?
)... פשוט לאהוב .... *ה"ברק" - שקצת מקנאה בנסחפים למיניהם ...*

דניאלה1311

Active member
מנהל
זו מחלה מאד קשה אבל.... שנים לא חליתי בה, אטמתי את הכל, סגרתי את הכל, בניתי חומה, יצקתי רצפה, הכל היה נעול, כמו חדר אטום לקראת מלחמת עיראק. ויום אחד פתאום נוצר סדק בבטון, והסדק הלך והתלרחב והחומות קרסו ( הדימוי נובע מלצפות חזור וצפה בקריסת מגדלי התאומים) והמחלה חזרה במלוא עצמתה, והיה לי טוב והיה לי רע, ואיך אמרה רותי למעלה, עד שזה קרה הרגשתי כמו פרח שנבל, ועכשיו? כשאני מאוהבת כואב לי הלב, וכשאין כלום אני נובלת מחוסר כאב. אז? אין לי תשובה אבל סודית יקירתי נהדר להיות חולת אהבה גם אם יש ימים שאני מרגישה שאין לי כוח יותר לכאב ולסבל. מאגי לא לקנא , את צודקת, החברות שלי אומרות שבשום הון שבעולם אינן מוכנות לעבור שוב את מסחטת הכאב הזו ששמה אהבה ואני בלעדיה מה עושה?

magy

New member
האמת?

אני אוהבת את המחלה הזו.. מי שלא חולה בה....לא מבין מה כבר אפשר לאהוב בה קשה גם להסביר......כי זה יראה לא סביר בעיני מי שלא חווה את המחלה...... אבל ריקי גל שרה לא פעם על .........כאב ענוג ומישהו כתב את המילים האלה....... אולי רק מזוכיסטים עוברים את המסחטה הזו? לא.....לא חושבת....... אולי מבנה אישיות מסויים גורם להתנהג כך במצבים כאלו. ואני שמחה שאני מסוגלת לנסוק לשחקים וגם..........לצנוח לתחתיות........ במצבים כאלו .....מרגישים........ ולהרגיש, עדיף מאשר לא להרגיש בכלל........... למרות שלפעמים יש תחושה של ריסוק....... כלומדים להתגבר עליה, יש תחושת נצחון קטן........ כי אין נמוך יותר מתחתית הבאר......... אז כל עליה מהתחתית....היא הישג פני עצמו.......... מסובך? דווקא לא..........
ואחרי הצפיה בזוועה ........נכנסים לפרופורציות נכונות........

Sודית

New member
ואני מתה להיות קצת חולה....

כמוך מגי...מעדיפה את הכאב שבה... ולא את הריקנות ההורגת, בלעדיה. מאהבה אולי אפשר למות.... אם היא באמת מטורפת....אך בלעדיה... אתה נגמר...טיפין טיפין.... מגי....בואי נרשם כבר עכשיו ל.... קופת חולים....את באה???? סודית שומרת לך תור.

magy

New member
אבל אחרונה

אני פוחדת מרופאים. (אם הוא חתיך, ושרמנטי, שימי אותי ראשונה
)

magy

New member
סודית, אם מחפשים אותי....

אני במיטה.....מתה מעייפות היום........ כשאני לא "חולה"....אני מאד עייפה........

Sודית

New member
היית רוצה, מגי....../images/Emo3.gif

אם הרופא יהיה חתיך.... אומר לו שאני אחרונה בתור.... שאין יותר אף אחד חולה.... את הרי כך וכך במיטה...מתה מעייפות... אז אהיה נחמדה ולא אפריע לך.... סודית אצל הרופא.

4 פפוש

New member
"סו תסלחי לי על השמלץ"

מאז יום הולדתי אני עוקב אחר הגיגייך הנרשמים בפורום ואני כל פעם מחדש רוצה להגיב אך האירועים מאלצים אותי לעזוב את הפורם. ולכן אני מנצל את ההזדמנות הנ"ל כדי לומר לך עד כמה אני כרוח אחרי המקמות והשירים והסתמים (אולי?) שאת כותבת אז הנה אמרתי !!!!! זלא שאת צריכה דרבון נוסף אז השיכי כך ( יצא לי חרוז(כאילו) )

shenon

New member
ה א ה ב ה

אולי קשה למצוא אהבה. אולי קשה לאבד אהבה. אך קשה יותר לכאוב את האהבה.

magy

New member
שנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ברוכה הבאה יקירתי.....................

Sודית

New member
כשאני אוהבת אני לא שפויה....

לא שפויה, במובן הטוב של המילה. וכן הייתי מתה להיות לא שפויה.... לחודש, לשבוע, אפילו לשעה.... אין דבר שידמה לה...לאהבה... ואיך את מסיימת תמיד???? אז באותו משקל.... עדיף לחוות את כאבה של האהבה... מאשר לא לחוות אותה בכלל. סודית....כרגע עוד שפויה.

פפו

New member
אכן אהבה חיובית היא אבל...

יש ואהבה הופכת לעניין אובססיבי מטריפה את המוח מעירה אדם על דעתו ואז אפשר לכנות זאת כמחלה מחלת נפש שמזור לה לא ימצא אלא בטרגדיה......

Sודית

New member
פפינו....שנה טובה לך...איש.....

אתה יודע....שמתי לב.... שאתה בלי הרף....לא שם קצוץ... סודית....לא מה שלם.

פפו

New member
מה לעשות ?

בגילי מסתפקים גם בקצוץ... חחחחחחחחח
מעבר לצחוק במשפט קצר זה אני פשוט מביע את האני החדש שלי פשוט לא מתייחס לשום דבר פרט לענייני ומאז החיים נראים אחרת.....פחות קופצניים slow motion

Sודית

New member
slow motion....

זה מילה יפה ל....מזדקנים???? אבל באמת ב....לאט....נהנים יותר. סודית מאטה...ולא בגלל הגיל

פפו

New member
ממש כמו באירופה

אני קם בבוקר וכמו כל עם ישראל קורא עיתון אבל! לא ידיעות מעריב או הארץ.... אלא חוברת צימחי העונה או כל עניין אחר כך שבתאים האפורים אין מקום לשטויות האחרות. וכך אני מתחיל בוקר עם חיוך וכייף....הכל לאט,זמן לא בוער והשאלה היחידה הנשאלת היא: במה פפו יפנק את עצמו היום? ואם זו הגדרת הזדקנות אזי כייף להיות זקן

דניאלה1311

Active member
מנהל
ומה קורה שאתה מתאהב? גם אז שום דבר לא בוער? ואיך אתה מפנק את עצמך? ספר לי אני סקרנית, מכל מלמדי השכלתי אומרים, אני לא יודעת לפנק את עצמי, אולי תלמד? ולהזדקן זה כיף? לא חושבת, אבל אין מה לעשות נגד זה. שיהי בוקר טוב

למעלה