חולה על Bon jovi!!!!!!!!!!!!!

Batel185

New member
חולה על Bon jovi!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי בתאל ואני אוהבת את בון ג'ובי כבר שנה (אני יודעת שזה לא הרבה זמן... איך לא שמתי לב אליהם לפניכן?!) אני בת 18.... הגעתי לפורום מחברהשלי שהיא (אביה... livun on a prayer) היא הרבה זמן לא ניכנסה לפורום כי יש לה בעיה באינטרנט וברגע שזה יסתדר היא תחזור.... אם יש לכם שאלות ואתם רוצים לדעת עליי עוד משהו רק תישאלו...

nogao10

New member
היי, נחמד שהצטרפת!!

אז שלום, לי קוראים נוגה, 17.9 (או משהו כזה) וחולה על בון ג'ובי בצורה נואשת למדי.... חחחחחחח, מי כאן יותר ומי כאן פחות אז ברוך הבאה, תתרווחי, תרגישי בנוח וצאי איתנו לדרך!!! הדרך הפתלתלה שבסופה גם נראה הופעה של בון ג'ובי, כמובן

Batel185

New member
היי נוגע...!!!

היי נוגע ממצב?
אני הכרתי את להקת Bon jovi דרך אביה (היא אמרה לי שהיא מכירה אותך)....אני תמיד חשבתי שלהיות מעריץ זה הדבר הכי דבילי והכי מטורף ובחיים שלי לא חשבתי שאני יעריץ אף להקה מסתבר.. שטעיתי חחח... ברגע שראיתי את להקת Bon jovi נדלקתיי עליהם!!!!!!!! עד כדי כך שאני לא יכולה לא לראות אותם ליותר מחמש שניות....חחחח....אני יודעת שזה מטורף! אבל זאת המציאות! הם אלה שגרמו לי את זה.......וכשאני חושבת על זה אני לא מבינה איך לא הכרתי אותם לפני זה איך יכולתי בלי לשמוע את השירים שלהם ואת ההופעות??? זה נראה לי מוזר... אני אומרת לך זה לא יכול להמשך ככה הם כל היום בראש שלי הם לא יוצאים לי!!!
כמה שאני מנסה להעביר את המחשבה היא נכנסת לי כל הזמן בשיעורים ,במבחנים , אני בטח לא צריכה לספר לך אני בטוחה שגם לך זה קורהה..חחחחח......אני אומרת לך אין סיכוי! שזה ממשיך יותר אנחנו לא ניתן לזה להמשיך.... שיבואו כבר לארץ !!! אוףףף מה נעשה??.....
...

nogao10

New member
איי, התקופות היפות

ראשית כל, קוראים לי נוגה עם ה', אבל בקטנה (שTOPIX נוטים לחשוב שקוראים לי נוגהו, או משהו nogao) גם לי קשה לתאר לעצמי את החיים בלי לשמוע בון ג'ובי חצי מהיום, קשה לי ליזכור תקופה שלא הסתכלתי על התמונות של ריצ', דייב, טיקו וג'ון שעל החלון שלי כל לילה ואמרתי להם לילה טוב, קשה לי לחשוב שפעם לא ידעתי שריצ'י סמבורה מלך, שלא כתבתי את השמות שלהם על חצי מהמחברות שלי, שלא ציטטתי שורות מהשירים שלהם, שלא..... קשה לי לחשוב על זה, אבל היום אני כאן, מעריצה שלוש שנים, מאוהבת בכל רגע ורגע. מה נעשה? נעשה את מה שאני חודשים מציעה, נקח טיסה לLA, נדפוק ככה יפה על הדלת של ריצ'י, הוא (כמובן) יפתח (בטח מחכה לחברה שלו....) ואז אנחנו נקפוץ עליו ו...... אה, אופס, זה רעיון אחר
...... חחחחחח מחדש, נקח טיסה לNY, נעמוד מול הדלת של ג'ון עם השלטים הבאים "ג'ון, תפסיק לעשן" "דייב, אנחנו מתים עליך- בוא לישראל ותגרור את החברים שלך איתך!!" "טיקו- אתה המטופף הכי שווה ביקום הזה!" "ריצ'י, חבל שאי אפשר להכניס בשלט אחד כמה אתה מדהים ומקסים" ומעל לכל זה יהיה כתוב "באהבה, המעריצים/ות מישראל" אם זה לא יביא אותם לכאן, אני בהחלט לא אחראית למעשיי..... חחחחח אז מה אתם אומרים, הולך?????????????? נ.ב לא על אחריותי שג'ון ראשון בתמונה, לפי הסדר החדש ריצ'י ראשון, אחריו דייב וטיקו, וג'ון ככה נדחף מאחורה, שילמד צניעות מהי!

Batel185

New member
לנועה!!!!

היי נוגה והפעם אים ה' חחח....יש לי שאלה איך את מכירה אותם שלוש שנים ואת יכולה עוד לספוג את הרעיון הזה לראות אותם רק בתמונות
... אני אומרת לך ואני ממש רצינית אני על סף התמוטטות
(דרך אגב אני ואביה שאת מכירה באותה בכיתה)מהיום שהיא הכירה לי אותם היא הילדה הכי מסכנה בארץ ...חחחחח ....אני כל היום משגעת אותה ובוכה לה.
..אני אומרת לה עד ש.. Bon jovi לא באים לכאן אני לא קמה מהכיסא ... דווקה היום המורה שלנו אמרה בשיעור ספרות על איזשהו סיפור שבן אדם שרוצה משהו מאוד מאוד והוא לא יכול לקבל את זה הוא מרגיש חולשה בגוף.....ואני ואביה מסתכלות אחת על השניה ואומרות היא לא יודעת איזה משפט נכון היא אמרה כרגע...חחחחח.....כי זה באמת לא פייאר מה הם לא מבינים שלאנשים מושלמים כמוהם אסור להצתלם ..... ובקשר לטיסהל
LA את בהחלט צודקת אנחנו חיבים לעשות את זה..נכין מלאא שלטים נתחלק לקבוצות ונעמוד על הפתח של הדלת שלהם חח.
..איזה פנטזיות נראה לי אני רק יגיע לעיר שבה ג'ון גר ואני יתעלף במקום שלא נדבר על להגיע לדלת אין מצב שאני עושה את זה בלי להתעלף איזה 7 פעמים כך שגם אים אני יטוס אליהם אני לא יראה אותם... את בטח צוחקת עלי אבל אין מה לעשות זה מה שאנשים האלה גורמים לי להרגיש בבכל שניה ושניה לא יכולה יותר לספוג את זהה..........בואיי פשוט נעשה תעצומה שהם יבואוו לארץץ לפני שנטוס אליהם כי אני מפחדת למות במטוס בדרך אליהם למרות שאני ואביה כבר תכננו טיסה בסוף השנה אולי תבואי איתנו גם....אז מה את אומרת על זה שנעשה תעצומה???........
..
..

Batel185

New member
לנוגה!

היי נוגה והפעם אים ה' חחח....יש לי שאלה איך את מכירה אותם שלוש שנים ואת יכולה עוד לספוג את הרעיון הזה לראות אותם רק בתמונות
... אני אומרת לך ואני ממש רצינית אני על סף התמוטטות
(דרך אגב אני ואביה שאת מכירה באותה בכיתה)מהיום שהיא הכירה לי אותם היא הילדה הכי מסכנה בארץ ...חחחחח ....אני כל היום משגעת אותה ובוכה לה.
..אני אומרת לה עד ש.. Bon jovi לא באים לכאן אני לא קמה מהכיסא ... דווקה היום המורה שלנו אמרה בשיעור ספרות על איזשהו סיפור שבן אדם שרוצה משהו מאוד מאוד והוא לא יכול לקבל את זה הוא מרגיש חולשה בגוף.....ואני ואביה מסתכלות אחת על השניה ואומרות היא לא יודעת איזה משפט נכון היא אמרה כרגע...חחחחח.....כי זה באמת לא פייאר מה הם לא מבינים שלאנשים מושלמים כמוהם אסור להצתלם ..... ובקשר לטיסהל
LA את בהחלט צודקת אנחנו חיבים לעשות את זה..נכין מלאא שלטים נתחלק לקבוצות ונעמוד על הפתח של הדלת שלהם חח.
..איזה פנטזיות נראה לי אני רק יגיע לעיר שבה ג'ון גר ואני יתעלף במקום שלא נדבר על להגיע לדלת אין מצב שאני עושה את זה בלי להתעלף איזה 7 פעמים כך שגם אים אני יטוס אליהם אני לא יראה אותם... את בטח צוחקת עלי אבל אין מה לעשות זה מה שאנשים האלה גורמים לי להרגיש בבכל שניה ושניה לא יכולה יותר לספוג את זהה..........בואיי פשוט נעשה תעצומה שהם יבואוו לארץץ לפני שנטוס אליהם כי אני מפחדת למות במטוס בדרך אליהם למרות שאני ואביה כבר תכננו טיסה בסוף השנה אולי תבואי איתנו גם....אז מה את אומרת על זה שנעשה תעצומה???........
..
..

nogao10

New member
Well

דבר ראשון משהו שלמדתי די מזמן, עצומות לא עובדות, אין מה לעשות הן פשוט חסרות תועלת. יש המון מהם, אם את רוצה לחתום פשוט תבחרי אחת, זה לא עובד. גם קשה לי להאמין שבונג' יגיעו לכאן יום אחד, טוענים שאין מספיק ביקוש, אני לא חשובת שזה נכון, אבל לא משנה. אני חשבתי ללכת בזמן שהם באירופה, אבל זה יוצא לי על הבגרויות, ומצטערת- בתחרות בין הופעה לבגרויות יש לי סדרי עדיפויות ברורים מאוד. אז אני אחכה קצת, שנה הבאה, עוד שנתיים, אני יודעת שיום אחד אני אזכה לראות אותם, אני יודעת שזה יהיה יום מאושר ומדהים, ובינתיים אני אחיה בציפייה. מה אומרים? הציפייה מחזקת את החוויה. אם אני אראה את ריצ'י אני לא מצפה מעצמי להתעלף, אני פשוט ארגיש כמו בחלום, אולי אתרגש ממש אבל אתנהג די כרגיל, אני מקווה שיום אחד אני אוכיח את זה לעצמי
אם מישהו רוצה לארגן משהו, אולי לבוא עם המון שלטים, לצלם ולדבר למה בון ג'ובי צריכים לבוא לארץ, אני הכי בעד והכי שם, אבל אני לא יכולה לארגן כלום, אז על חשבונכם הארגון דברים......

Batel185

New member
../images/Emo98.gifלנוגה../images/Emo98.gif

הי נוגה מה קורה?
בקשר לעצומות אני חושבת שאת צודקת הם באמת לא עוזרות..ראיתי את הקהל שלהם בהופעות
ואפילו אם יבואו חצי מהאנשים בישראל זה לא יתחיל להדמות לקהל שלהם בחול.חחח... מה לעשות אנחנו מדינה קטנה...לו רק יכולתי לעצור את השעון ושיחכו לי הבגרויות מבלי שיקרה כלום הייתי טסה בדקהה הזו....חחחחח... אבל מה לעשות שלא כל מה שרוצים יכול לקרותת
..... אז לבנתים אני יחכה עד לחופש הגדול ואני מקוה שאני לא יצתרך להשלים בגרויות באותו זמןןן...אבל אני יודעת שאים אני יחכה כמו שאמרת..הציפיה מחזקת את החויה ...
חחח....רק אני מקוה שהציפיה לא תתפוצץ באמצא כי עוד אני יחטוף איזה התקף לב בגלל הארבעה האלה ! שלא נותנים לי לישון בשקט
!!!!!!!!

LIRONSH100

New member
ברוכה הבאה!!!

אז אני לירון, ואני מצטערת שאני רק עכשיו מגיבה אגבל אני רק לפני שעה חזרתי לביתה.. (וכמובן הדבר הראשון שעשיתי זה להכנס לפורום- ולראות את כל ההודעות ואז את כל הוידיואים החדשים וכאלה... -ולדבר עם נוגה במסנ' ועוד מליון דברים..) אז ברוכה הבאה.. ואני מקווה שתשתלבי מהר פה.. וכולנו כמו משפחה אחת קטנה ותומכת (אין לכם מושג כמה שאני מתגעגעת עליכם כשאני בבסיס!!!תשאלו את נוגה אפילו כשאני מדברת איתה- אולי פעם אחת לא שאלתי אותה אם יש משהו חדש בפורום...ואנחנו מדברות לפחות פעם אחת ביום...-ובאמת מור ואביה למה אתן לא מתקשרות? (חוצפניות...) בכל אופן- בתאל וזה בסדר כי אני רק איזה שנה וחצי בפורום הזה (רק.. ) (אבל אני מעריצה שלהם איזה 6 שנים..אפילו יותר..) טוב אז תהני לך כאן (ואני בטוחה שתהני..) L.B.J

Batel185

New member
../images/Emo66.gifהי לירון../images/Emo66.gif

קודם כל תודה על הקבלת פנים.
..חחחחח......איזה כיף שיש כזה פורום.. שאפשר לדבר על החמודים האלהה...אהה..
אביה סיפרה לי עליך ועל נוגה (דרך הגב אביה איתי בכיתה).. ואנחנו כל היום לא מפסיקות לדבר עליהםם בשיעורים בהפסקות כל פנאי שמתאפשר לנו חח....וכן כמו שאת חושבת כולם קוראים לנו רוקיסטיות שאין להם טעם במוזיקה..
אני לא מבינה איך אפשר שלא להתאהב בהם ובשירים שלהם
......ועוד יותר אני לא מבינה איך לא הכרתי אותם לפני זהה ...איך עבר לי יום בלעדיהם איך.?
אים רק יכולתי לעמוד לידם לצעוקק להם כמה אני אוהבת אותם.
אולי היתי נרגעת חחח.. אני יודעת שאת צוחקת עלי זה בערך מה שכולם עושים...חח... אבל את יודעת אני בדיוק בהטרף שרק השנה הכרתי אותם ומאז יש לי מרץ כמו שלא היה לי בחיים
חחחחחח........גם לך היה ככה

LIRONSH100

New member
היה???????

את צוחקת עלי? חברה שלי בקורס- היא ממש מסכנה היא כל הזמן צריכה "לסבול" על לשמוע על המדהימים האלה... (היא יושבת לידי, ישנה לידי בקיצור קשה להפריד בנינו..) אז היא סובלת המון.. ולא אני לא צוחקת עליך- כי גם לי יש את זה.. (למעשה ההערצה שלי (השיא שלה זה רק שנה ו. ) אז זה לא כזה...

Batel185

New member
../images/Emo79.gifלירון יש לך רעיון../images/Emo79.gif

הי לירון..מה קורה
אני צריכה ממך עזרה קטנטונתת.
אביה ואני עושות סרט במגמת תקשורת על נושא תופעת המחשבים והאינטרנט..וברור שאנחנו לא שוכחות להכניס ברקע של הסרט שירים של בון ג'ובי חחחח..
.בנתיםם.. חשבנו על It's My Life אבל אנחנו מחפשות עוד משהו מתאים יש לך אולי רעיוןן

ברוכה הבאה

סופסוף קיבלת את המחשב (אני יודעת שקיבלת אותו לפני כמה ימים) אבל סופסוף את יכולה להיכנס לפורום וליראות תמונות ולשמוע שירים מבלי אני אביא את זה לבצפר... איך שאני מכירה אותך את תשתלבי פה יותר מידי מהר.... ובגלל שאני יודעת שאת חולה על ג'ון הנה תמונה שמוקדשת לך..... כמה שהחיים לא הוגנים לחלק מאיתנו (כלומר לכולנו חוץ מדורות'יה... לעזאזל מה היא עשתה שזה מגיעה לה?!אה?)

Batel185

New member
אבייונת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי אביה מה המצב.?
תודה על התמונה המהממת שהקדשת לי החיוך שלו שם ממיס לי את הלב..
.אני לא יכולה יותר................ מתי אני יראה את החיוך המושלם הזה פנים מול פנים...???
אני רוצה להקדיש לך גם תמונה....

למעלה