חולה על BLACK ושונא את הפלצנים !!

balon

New member
חולה על BLACK ושונא את הפלצנים !!

dialog dnst { title "בדיקת די אן אס ופיירוואלים" size -1 -1 167 120 option dbu button "אישור", 5, 56 106 37 12, ok tab "בדיקת די אן אס", 6, 4 5 158 97 edit "", 3, 9 66 127 11, tab 6 read autohs edit "הכנס כתובת",2, 8 32 131 11, tab 6 autohs button "DNS בדיקת", 1, 7 49 131 9, tab 6 button "העתק לקליפבוארד", 4, 8 82 128 10, tab 6 tab "בדיקת פיירוואלים", 8 edit "", 7, 9 66 127 11, tab 8 read autohs button "העתק לקליפבוארד",12, 8 81 127 10, result tab 8 button "בדיקה אם הפירוואל פעיל", 11, 8 49 128 10, result tab 8 edit "הכנס כתובת",10, 8 32 127 12, result tab 8 autohs } on *:dialog:dnst:sclick:1 { dns %dnsto did -ra dnst 3 המתן כמה שניות... } on *:dns: { if ($raddress != $null) { .timer $+ $iaddress 1 2 did -ra dnst 3 $raddress } else { did -ra dnst 3 ארעה שגיאה } } on *:dialog:dnst:edit:2: { %dnsto = $did(dnst,2).text } on *:dialog:dnst:edit:3: { %dnstoc = $did(dnst,2).text } on *:dialog:dnst:sclick:4: { clipboard $did(dnst,3).text } on *:dialog:dnst:sclick:11: { sockopen firewallcheck %times %firewall 1080 did -ra dnst 7 המתן כמה שניות... inc %times } on *:dialog:dnst:edit:10: { %firewall = $did(dnst,10).text } on *:sockopen:firewallcheck*: { if ($sockerr != 0) { did -ra dnst 7 פירוואל נכשל } else { did -ra dnst 7 פיירוואל עובד } } on *:dialog:dnst:sclick:4: { clipboard $did(dnst,10).text } menu @wallachat { הופך:dialog -md dnst dnst } זה יעזור לכם לראות מי בפורט 1080 שהוא SOCKS ומי שמבין שיעשה עם זה משהו :) וכמובן בדיאלוג מה שרובם פה לא יודעים בכלל לעשות אני תומך ב BLACK ANAKE הוא צודק זה לא פריצה הדברים האלה אני רוצה להכנס במירק ואף אחד לא יעצור אותו לא בנענע ולא בתפוז תודה שלום לכולם !!! אם תרגיזו אותי אני אגיד איך עוקפים הגנה של פרוקסי בכל הפורומים תודה חבל"ז ורול תלמדו לדבר תודה ושלום לכם :) חולה עליך BLACK SNAKE

Rul3R

New member
אמממ

דבר ראשון, אני לא צריך שאיזה פלצן בן 3 ילמד אותי להשתמש במירק, אני ידעתי סקריפטינג (ודיאלוגים) עוד לפני שידעת מזה מחשב בכלל ואני לא מבין בכלל מה ההתלהבות מזה שאתה יודע את זה, זה לא שזה קשה או משהו. דבר שני, זה כן פריצה ורק שתדע שיכולים להגיש עליך תלונה על כזה דבר ומספיק שתעשה משהו טיפשי שם ואני בטוח שהם ישמחו להתלונן עליך במשטרה ותתפלא או לא, גם תענש, אבל אם אתה רוצה להכנס לשם עם מירק, אני האחרון שיגיד לך לא. והקטע של "אם תרגיזו אותי" ממש לא עושה עליי רושם, הנה, אני מרגיז אותך, תפרסם את השטויות שלך חופשי, ממש אכפת לי. דבר אחרון, אני יודע לדבר טוב מאוד ואני לא צריך שתגיד לי איך לדבר. ובקשר ל BLACK SNAKE, תשמרו את הסטויות המיניות שלכם לעצמכם, לא רוצה לראות את הגועל הזה פה.

havlaz

New member
אמממ, הא כן

וגם לצרוב את הדיסק של וינדווס ולמכור בשוק זה לא פיראטי זה רק דרך להרוויח כסף, שחכתי. אף אחד לא יעצור לך, ואני לא מתערב לך במירק שלך, פשוט חוקי תפוז אוסרים על הדיונים האלה פה. ואני לא יריב עם זה על אף אחד, סוף דיון.

balon

New member
תגובה למר Rul3R

שמע כפי שאמרתי למר חבלז אני אדמין בכמה שרתים ולא בגלל שאני יפה כי אני לא ! אלא בגלל הידע שלי במירקים זה ששאלתי משהו בפורום זה לא אומר שלא בניתי את זה רק רציתי לדעת אולי למישהו יש רעיון לשיפור . אז הנה לך אתגר קטן מיסטר Rul3R לדל נט זה פשוט להכין את הסקריפט הזה אבל בשרתים כמו וואלה 103 FM קופידון ועוד .. זה קשה הסרבר עובד שם ככה : אני מקבל SNOTICE מהסרבר שבע שניות לפני שהיוזר נכנס לשרת דוגמא :
*** Notice -- Client connecting on port XXXX: vtzrj-e @XXXXX.red.bezeqint.net) שים לב אי פי חלקי !
on *:snotice:*:{ set %ccshev on whois $9 } } raw 311:*: { if (%ccshev == on) && (*red.bezeqint.net iswm $fulladdress) { shun $4 unset %ccshev }​
טוב קיבלת מהשרת שנכנס מישהו מ RED עשיתי עליו WHOIS שזה דולר 9 ואם יש לו RED נתתי לו השתקה בשרת לא יוכל לראות פרטי ולא יוכל לדבר בכללי תעוזר במקום לבלבל לי את המוח :)

havlaz

New member
איזה חלקי בראש שלך

אתה מקבל מלא ב snotice של חיבור

Rul3R

New member
תגובה לתגובה

זה שאתה אדמין בכמה שרתים לא אומר שאתה מבין משהו (ראה ערך: עבריתנט). דבר שני לא כתבתי לך את מה שכתבתי בגלל הידע שלך במירק, אלה בגלל שאתה בא ואומר עליי ועל מנהל הפורום ועל הפורום דברים בלי ידע קודם בנושא ובלי להכיר אותי וזה מעצבן אותי, מה עוד שמעצבן אותי זה הקטע של להכנס לשרתים בדרכים "לא חוקיות" ועוד בנוסף לקרוא למשתמשי הפורום "ליימרים". עכשיו בקשר ל"אתגר" שלך - לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות פה ולמה אתה צריך אותי בזה. אם תסביר את עצמך קצת יותר ותיתן קצת יותר פרטים אז אני ינסה לעזור.

balon

New member
שכחתי להוסיף

אני עושה WHOIS בשרת הדפוק שלהם כי רואים אי פי חלקי ורק אחרי WHOIS אני רואה אי פי מלא < יש לי סקריפט אחד כזה שעובד יופי אבל יש דרך לעקוף אותו > אני רוצה לבנות משהו יותר רציני ! חבלז ולך יש לי להגיד שאתה ילד בן 15 אז מה נשאר ?... כולה לא רציתי להגיד שאני אדמין בכמה שרתים ובלה בלה בלה אז שאלתי אותך אם אתה יודע יכולת להגיד לי בשקט באיימל לא , כן, או בלה בלה בלה ! אבל אתה ילד אז אני מבין אותך וסולח לך ביי לך סוף דיון :)

Rul3R

New member
ילד?!

דבר ראשון, גם אני בן 15 ואני לא מבין מה קשור הגיל למחשבים. אני בן 15 ואני בטוח שאני יודע כמוך אם לא יותר בקטע של המירק ואולי במחשבים בכלל (אני מדגיש את האולי), אבל העיקרון הוא שיש ילדים הרבה יותר קטנים ממך שמבינים יותר ממך ככה שלגיל אין בכלל חשיבות במחשבים. דבר שני תשתמש ב userhost nick/ במקום Whois, זה יחזיר רק את הכתובת ויהיה יותר מהיר ויעיל. וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת, זה שאתה אדמין בשרתים לא אומר שאתה מבין משהו.

balon

New member
מה אתה עיוור חבלז ?

אפילו שעשיתי לך סקריפט ועשיתי קופי למסך שתראה איך רואים את האי פי אתה אומר לי שזה מלא ולא חלקי ? זה אי פי זה ? XXXXXX.red.bezeqint.net בתוך ה XXXXXX יש את האי פי למשל BZQ-100-100.RED.BEZEQINT.NET זה מלא וזה אני מקבל רק אחרי שאני עושה WHOIS על ה NICK תודה ויאללה לעבודה תבנו משהו דומה אני ישנה אצלי :) אם יהיה מקום לשנות :)

balon

New member
עוד הסברים מה אני צריך :)

אני רוצה שמי שנכנס לשרת ויש לו פורט פתוח 1080 1081 3128 6588 8000 8001 8080 8081 ואם אפשר לכל אחד אופציה מתי שאני רוצה להוריד פורט מסוים מתי שאני רוצה להוסיף פורט מסוים בלי להכנס לקבצים אני אודה לך :) יאללה לעבודה RUL3R ;) ואל תתעצבן זה המטרה שלי < אל תתן לי להנות מי זה יותר מידי אני אתרגל לזה > שוב אני חוזר מה שהראיתי לך זה רק בשביל שתראה איך אתה מתחיל את הסקריפט כי רק אחרי WHOIS אני רואה אי פי מלא בשרת הספציפי הזה :) תודה ולעבודה ;)

Rul3R

New member
אני לא פה בשביל

לבנות לך את הסקריפטים, אבל אני מוכן לתת לך כמה קווים שתוכל להתחיל מהם. דבר ראשון תכניס לתוך קובץ ini או קובץ טקסט רגיל את הפורטים שאתה רוצה, עם דיאלוג או בכל שיטה אחרת, אפשר גם במשתנים של המירק אבל פחות מומלץ. לאחר מכן תעשה משהו כזה:
on *:snotice:*: { if (Client connecting isin $1-) { .enable #shun | userhost $9 } }​
זה יפעיל קבוצה שנקראת shun ויפעיל את הפקודה userhost כדיי שתוכל לקבל את ההוסט של המשתמש. לאחר מכן תעשה משהו כזה:
#shun off raw 302:*: { tokenize 64 $1- sockopen somename $2 <port> .disable #shun #shun emd​
זה אומר למירק להתחבר לאי פי של הניק בפורט מסויים, אם יש לך כמה פורטים אז תשתמש בלולאה ותתחבר לכל הפורטים האלה תוך כדיי קריאה מתוך הקובץ read$ או readini$, תלוי בסוג הקובץ. לאחר מכן תוסיף את הפקודה:
on *:eek:penopen:somename: { shun + $+ *@ $+ $sock($sockname).ip) | sockclose $sockname }​
שאומרת שאם יש לו פורט כזה פתוח, הוא יקבל Shun על האיפי שלו ולא יוכל לדבר יותר. עכשיו, אל תגיד לי יאללה לעבודה כי אני לא עבד שלך ואני לא פה בשביל להכין לך סקריפטים כמו שאמרתי כבר, אני יכול מקסימום לתת לך עצות וכמה קווים להתחיל איתם. וזה במיוחד אחרי שקראת לי "פלצן" בהודעה הקודמת שלך.

Rul3R

New member
תיקונים

זה shun end# (טעות תפוס, קורה). וגם בקטע שהסוקט מתחבר זה on sockopen, שוב טעות קטנה, מצטער. עוד משהו, אני לא יודע אם זה יעבוד לפי האי פי או שצריך את ההוסט. אם צריך את ההוסט אז תוכל בקטע של ה on snotice להכניס את $9 לתוך משתנה ואז ב on sockopen לעשות
shun + $+ *@ $+ %var​
שה %var מחזיק את הערך של ההוסט של המשתמש. זה כל התיקונים נדמה לי.

balon

New member
תגובה לתגובה של תוגבה ל RUL3R

די חלאס אם אתה יודע לעשות את זה טוב יש לי אחד אני רוצה לשפר ולראות דברים חדשים זה הכל אם לא אז עזוב לא רואים דרך USERHOST אני מבין אולי כמוך < אני מדגיש אולי > ויודע מה אני רואה לפחות :) אז אם אתה יודע אני אשמח לקבל סקריפט כזה אני בעיקרון לא מבין כלום תסביר לי הכל אבל פה אל תשלח אותי לHELP :)

balon

New member
מעריך את העזרה של RUL3R

אני באמת מעריך את העזרה אבל בכוונה נתתי סקריפט לכולם שיראו איך בודקים עם פורט 1080 פתוח או כל פורט שיבחרו . בקיצר מה שאתה כותב אני יודע ושלחתי לך ברמה יותר גבוהה ובגלל שאתם לא רוצים שאני אפרט דברים אפשר לעקוף גם את הסקריפט שלי ולפי מה שאתה רשמת אני מכניס מתוך 100 SOCKS 90 בלי שהמירק שלך יתפוס אותי ב SHUN אז רציתי סקריפט מוכן חזק ולא בדקה אחת לעבוד עליו עם הרבה מחשבה ! לסיום אני מעריך את העזרה באמת !

למעלה