חולה על ריקוד

פירואט1

New member
חולה על ריקוד

רציתי בבקשה לשאול האם גיל 26 זה מאוחר מידי להתחיל ללמוד מחול מודרני וקלאסי? תודה

פירואט1

New member
היי../images/Emo13.gif

מאד הייתי רוצה לרקוד בלהקה? איך מגיעים לדבר כזה? ומה אני צריכה לעשות בשביל זה

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif

להקה זה לא דבר מוגדר לכל הארץ. את צריכה לברר על סטודיו שקרוב לביתך, להתאים את עצמך בהתאם לדרישות מסויימות, ואז לברר על להקות בפועלות קרוב לביתך.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifקודם תמצאי סטודיו

סביר להניח שבסטודיו תהיה להקה
יש המון דרכים למצוא.. תשאלי אנשים שאת מכירה, תבררי במתנ"סים (למרות שזה פחות מומלץ)... את יכולה לבדוק גם באתר של דפי זהב
ww.d.co.il

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני לא יודעת, אני לא גרה

בחיפה והסביבה ולא יודעת מה יש שם
את צריכה לברר על אילו להקות מתאימות לגילך

amitush26

New member
../images/Emo176.gifכבר נתתי לך מקורות.

דפי זהב, אתר האינטרנט של עירך.. מתנ"סים...

אני מחיפה

ואני רוקדת אצל מורה מעולה בין הטובים בארץ לא תתקדמי אצל אף אחד כמו שאצלה אבל זה קלאסי אז תלוי מה את רוצה וזה שיעורי בוקר לאנשים בגילך בערך

פירואט1

New member
שאלה לרקדנית בדם

אני רוצה קלאסי באמת... תוכלי לתת לי קצת יותר פרטים על המורה שלך? אולי בפרטי? היא מלמדת בימי שישי בבוקר?

גם

גם בשישי קוראים לה אילנה פסטרנק היא מלמדת בחורב ברחוב דישראלי 54 זה עולה 1000 לחודש לשיעורי בוקר שזה כל יום שיעור שעה וחצי ובערך פרטי (3 אנשים) היא מורה מקצועית ומצויינת לימדה באקדמיה ברוסיה וגמרה את האקדמיה הייתה סולנית בקיב ובאודסה ויש לה ניסיון של 30 שנה בערך

פירואט1

New member
וואו לא...

אני לא יכולה כל יום, הלוואי, אבל לא... פעם בשבוע גג פעמיים, אני גם לא יכולה להרשות לעצמי כזה סכום... אי אפשר ללמוד אצלה רק יום אחד בשבוע? אולי תוכלי לתת לי את הטלפון שלה? בבקשה :)?

להיות טובה ומקצועית

תלוי כמה זמן יקח לך להיות מספיק טובה בשביל להקות כי אפשר עד 30 בערך להיות בלהקה אבל יכול להיות ללהקה מודרנית או משהו כזה קלאסי זה קשה מידי בשביל להתחיל לרקוד בלהקה בגיל 26...מאוחר מידי אבל כתחביב זה סבבה

פירואט1

New member
בקשר לקלאסי

אני לא רוצה ללמוד קלאסי בשביל להיות באלרינה או משהו כזה, אני רוצה את זה בשביל לשפר את הטכניקה מבינים? אז מה אתם אומרים עכשיו?

למעלה