חולה על לירז צ'רכי שלום אני חדשה פההה... חולה אל לירז צ'רכי
א אתי גאוליוב New member 15/5/08 #2 ברוכה הבאה ליאווררריי מה קורה חיי אמרתי לך ליכתוב בהודעה אחת ביחד שאת רוצה שיגידו לך איך לשרשר טוב בכל מיקרה עכשיו ראית את התגובה שלי אז את צריכה להיכנס אלייה ואז את תיראי שרשום לך הוספת תגובה ברור?
ברוכה הבאה ליאווררריי מה קורה חיי אמרתי לך ליכתוב בהודעה אחת ביחד שאת רוצה שיגידו לך איך לשרשר טוב בכל מיקרה עכשיו ראית את התגובה שלי אז את צריכה להיכנס אלייה ואז את תיראי שרשום לך הוספת תגובה ברור?
ע עומר לייזר New member 15/5/08 #3 ברוכה הבאה P= ברוכהה הבאהה מאמי גמאני חדש P= ואל תקשיבי לאתיי D: סתם מתעללת בחדשים XD חחח
א אתי גאוליוב New member 15/5/08 #6 עומרצ' מה אתה מבלבל ת'מוח? היא אמורה לדעת לשרשר!! למיקרה שלא היית פה פעם היו הרבה שלא ידעו לשרשר וכימעט אכלו אותם בהודעה אני מציעה לך ליבדוק בארכיון של הפורום
עומרצ' מה אתה מבלבל ת'מוח? היא אמורה לדעת לשרשר!! למיקרה שלא היית פה פעם היו הרבה שלא ידעו לשרשר וכימעט אכלו אותם בהודעה אני מציעה לך ליבדוק בארכיון של הפורום
O OmErLoLa New member 17/5/08 #14 סליחה כן אבל .. ../images/Emo176.gif../images/Emo210.gif יכול להיות קצת הזנחתי ת'פורום [מבחנים , עבודות , מבחנים] אאאאאבל אין שום סיבה לתת את הכינוי שששששלי !! כןכן שללללללללי !! למישהו אחחחחר
סליחה כן אבל .. ../images/Emo176.gif../images/Emo210.gif יכול להיות קצת הזנחתי ת'פורום [מבחנים , עבודות , מבחנים] אאאאאבל אין שום סיבה לתת את הכינוי שששששלי !! כןכן שללללללללי !! למישהו אחחחחר
ל ליאורוש46 New member 15/5/08 #9 ברוכה הבאה גם לך מאמי חחח תודה מאמי ברוכה הבאה גם לך =]] חחח אני מכירה את אתיי היא דווקה חמודה חחח מאמי תגיד אתה יודע איך לשרשר
ברוכה הבאה גם לך מאמי חחח תודה מאמי ברוכה הבאה גם לך =]] חחח אני מכירה את אתיי היא דווקה חמודה חחח מאמי תגיד אתה יודע איך לשרשר
I inbals93 New member 15/5/08 #5 פששש... מה זה? "העלייה הגדולה"?../images/Emo3.gif כמה חדשים... בכל מקרה, ברוכה הבאה
ס סתיו ויטל New member 16/5/08 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif..ברוכים הבאים!
M meital d New member 18/5/08 #15 ../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני מיטל