חויות מWILD ראשון!

Psychopath1

New member
חויות מWILD ראשון!

התעוררתי ב4 בבוקר לאחר שישנתי ב10 שטפתי פנים, והכנתי פלייליסט של טראנסים וצ'יל אאוט שאני נורא אוהב שיתנגן ללא הפסקה עוד מלפני זה היה לי רמקול קטן ליד המיטה שמתחבר למחשב. סבבה אני נשב הפלייליסט מנגן ואני מתרכז בו לאט לאט הרגשתי מן זרמים בכפות רגליים והם עלו עד הכתפיים ראיתי מדי פעם סימנים צהובים כמו שאמרו פה... הפלייליסט הנתגן והתנגן ונשארתי בערך באותו מצתב הייתה לי בעייה, הייתי צריך לקחת נשימות גדולות בגלל תנוחה לא נכונה ולא רציתי לזוז (גם היה לי קשה הייתי במצב של "חצי שיתוק שינה " כזה ככה שנשארתי באותו מצב אני עושה חישובים ובאמת אני מצליח לשמור על העירנות, אבל אני לא מתקדם! לכן התחלתי לפקוח עיינים לראות אם יש אפקטים ויצורים בחדר ( זה ממש לא מפחיד אותי וגם נהניתי מכל העניין של השיתוק) ולא ראיתי כלום, למעשה, ראיתי שכבר בוקר ! הסתכלתי על השעון וראיתי 6 בבוקר! אני בטוח ב99 אחוז שלא נרדמתי כי אני זוכר שביליתי המון זמן בשכיבה ובשמיעת מוזיקה ! עזבו את זה שעוד רבע שעה אני צריך להיות מוכן לביצפר ולא ישנתי. טיפים?

silverhawk

New member
יפה יפה ../images/Emo13.gif

נשמע שהיית ממש קרוב, זה יפה מאוד לפעם הראשונה. נקודה אחת חשובה - לא מומלץ לישון 10 שעות לפני שמנסים את הווילד (או כל שיטה מתקדמת אחרת, לצורך העניין), מכיוון שאז סיכויי ההרדמות קטנים מאוד. תמשיך לנסות ובהצלחה בהמשך!

Psychopath1

New member
טעות אחי

לא ישנתי 10 שעות.. משהו כמו מ10 עד 4 בבוקר זה 6 שעות שינה.. ולא חיכתי יותר מדי .. אירגנתי הכל במשך 5 דקות שטפת פנים והלכתי לישון אני לא מבין למה לחכות יותר זה רק מקטןי את סיכויי ההירדמות עוד נקודה, לא הייתי בכלל קרוב להירדם בראש.. הדבר היחידי שעצר אותי זה שאני לוקח נשימות ארוכות אז יש לי כאבים קצת וזה כנראה הפריע למערכת העצבים להירדם לגמרי ולהמשיך הבעיה הזאת לא תהיה עוד.. זה היה חדר פעמי בגלל מכה שקיבלתי בצלעות. בכל אופן, זאת הייתה חוויה מדהימה הייתי מרוכז לגמרי וקשב לגוף שלי . העירנות שלי הייתה מאוד גבוהה והתגברתי על הבעיה של הגירודים לפעמים לוקח לי הרזבה זמן להירדם בגלל שמגרד לי בכל מיני מקומות שונים בגוף ואני לא מוצא שלווה הפעם בעזרת מחשבה ורצון התגברתי לאט לאט ופשוט לא גירדתי שהיה מגרד לי וזה נורא קשה שיש לך גירוד למשל בעין להתעלם ממנו .. אבל הצלחתי וניצחתי את רובם! עוד עצה : הבנתי שככל שמכווצים את העיניים או כל שריר אחר בפנים התהליך נעצר .. הכי טוב זה להרפות את כל הגוף ו"לשקוע" ותמיד לשים מוזיקה מעניינת מומלץ אלקטרונית למי שאוהב. קרה ששמעתי רעשים של דלת ורוח שורקת.. זה היה מציאותי לחלוטין ואני לא מאמין שזה היה בראש שלי ככה שזה בספק. לקחתי את עניין השיתוק שינה החלקי שקיבלתי כדבר מגניב ואת כל ההרגשות והדברים שעברו בי לקחתי בכיף ולא פחדתי כי ידעתי שזה רק מקרב ואתי לחלום הצלול שאלה: יכול להיות שהמוזיקה הייתה חזקה מדי והפריעה לגוף להירדם או שזה לא הגיוני ? (המוזיקה לא הייה חזקה וחסרת באסים ). אני בהחלט הולך לנסות הלילה גם ! אני עוד יצליח !

silverhawk

New member
צודק, טעות שלי :)

אבל גם שש שעות זה קצת ארבע. מומלץ להסתפק בכארבע שעות שינה לפני ההתעוררות. ונשמע מגניב! בהצלחה בהמשך!

sh00sha

New member
מגניב D=

סחתיין על ההשקעה, ועוד כשיש בצפר! תנסה שוב אני מבטיחה שתצליח... אגב בצפר, אני צריכה לחזור לשיעור אני פה מהספריה =O בה ביי =]

למעלה