חויות מהבוקר

פרג

New member
חויות מהבוקר

בבוקר הערתי את הילדונת שמנו ספריי בצבע זהב לאורך כל השיער שלה והרכבנו לה את הכנפיים שאבא שלה דוקא הכין מקרטון ביצוע ואחותה הגדולה ציפה אותם בנייר צהוב והניחה גומיות שתוכל להשחיל את הידיים ובבוקר אבא צבע. הכל היה אחל´ה. גם משהו טוב לספר זה בס...... ההיתי כבר בביה"ס בשעה 8.30 הילדה הופיעה על הבמה עם כל הכיתה עם תחפושת שהיא הכינה הנושא של הצגה היה "ריין פורסט" והיא התחפשה ל"גולדן טאנג´ר" היא היתה מקסימה ממש. אחרי ההופעה נכנסנו כל ההורים לכיתה ונדהמנו יותר הכינו משקאות קרים מיוחדים כל הכיתה היתה כמו יער של ממש וכל העבודות של הילדים מונחים על שולחנות כל חיה בשמה זה היה מקסים והילדים נהנו לספר לנו... היו לה המון טקסטים לומר היה לה גם קטע מדף לקרוא שהיא הכינה (בגלל התחפושת הייתה בלי משקפיים) פה ושם היה לה קיצת קשה אך קראה יפה ובכל רם מאוד התרגשתי. זהו, תודה לכולכם שאתם איתי

בוקר אור לכל המתעמלים../images/Emo42.gif

אוךךך פרג פרג, רגעי נחת?? רגעי אושר?? איזה סבבה, אהה?? יום מתוק לכולם ניב

טליה36

New member
ילדה מדהימה../images/Emo140.gif

היי מרטין אין לי הרבה זמן פנוי לשוטט באינטרנט ובפורום הזה יכולים להבין אותי יותר מכל מקום אחר ככה זה כשמגדלים 6 ילדים היפרים עם בעיות קשב וריכוז.אבל כשאני מוצאת זמן אני קוראת כמעט את כל הדפים שפיספסתי ואני כל כך מתחברת לקשיים שלך,אבל,כשאת כותבת על כל ההצלחות המדהימות של ילדתך אני ממש מתמוגגת. היא עושה רושם של ילדה מיוחדת כמו מרבית הילדים הללו צריך למצוא את היכולות והכישורים הבולטים ולטפח אותם באינטנסיביות ובהתמדה זה נותן להם המון ביטחון עצמי ומעלה את הערך שלהם בעיני עצמם ובעיקר בעיני הסובבים שזה לא פחות חשוב.אצלי יש ילד עם יכולות אקרובטיות מדהימות וילד עם כשרון ציור יוצא דופן שחייבים לפתח אצל מורים למבוגרים ומתקדמים ולפנימיה אין תקציב לזה.אני כל הזמן עסוקה בלחפש תרומות אחרת הם יתפספסו ובגדול.תמשיכי למרות הקשיים והעייפות לעודד ולעודד גם בנגינה גם בדרמה ,רק תרויחו מכך כולכם .המון חיבוקים ובהצלחה טליה

פרג

New member
בוקר טוב טליניק´ה

תודה על התעניינות אבל אני עם כל הילדים לבד במערכה. אני אשתדל לספר דברים טובים.. שבת אחה"צ לראשונה אחרי הרבה זמן הקטנה התרגשה שחברה באה לעשות עבודה עם הבת הגדולה ולכן מיד הרימה טלפון לחברה ושאלה אם אפשר לבוא. היא אירגנה את היציאה שלה מיד ואמרה לאביה לקחת אותה עד כאן הכל יפה. רק שאבא שלה אחראי על לקחת ולהחזיר הוציא לה את המיץ בבכי כשקודם היתה שמחה ומאושרת "כשאני מבקש להוציא את הכלב את אומרת רק ביום רביעי אז גם אני רק ביום רביעי לוקח ומחזיר" ועוד כל מיני דברים דומים בנושאים אחרים. תשמעי אני ישבתי מהצד ולא דיברתי לצערי אני מהאנשים שלוקחים את הבעיות לבד .... למה אני מספרת כי כולן כאן מעוד מעודדים אותי עם מה שהילדה עוברת ואני מנסה לראות ולתת לה לפתח את מה שיש לה אבל זה לא אפשרי כשמצד השני של המטרס אביה מתנהג אליה כך. תודה בכל אופן על הכל - פרט לזה הכל היה בסדר גמור בסוף השבוע איתה ואצלי זה סוף שבוע ארוך וב-11.6 יום אחרון ללימודים.. נשיקות וחיבוקים והמון געגועים

אוי יקירתי...

קודם כל אני שמחה לשמוע שיש גם רגעי נחת וכיף. יש לי שאלה מאוד מאוד חשובה, אני יודעת שזה קצת להיכנס לך לעניינים האישים אך אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה: האם יש סיכוי שתוכלי לקחת את בעלך לבית קפה לשיחה אישית ורגועה, לנסות להבין מאיפה באה ההתנגדות שלו ואיך אפשר לגייס אותו למערכה? נראה לי שזה נושא שיש לטפל בו באופן מיידי, ולו כדי שאת תוכלי לשמור על כוחותייך. שולחת לך בינתיים חיבוקים לעידוד

למעלה