חויה שהפכה לסיוט

טובה37

New member
חויה שהפכה לסיוט

אתמול בגלל החום הגדול החלטתי לקחת את הילדים לים הם התלהבו וישנו צהריים התארגנו ונסענו הגענו לחוף משגע מזג אויר נפלא ונהדר ואז התחיל הסיוט סתיו שלי רצה למים ,היתה ממש על קו המים,בקושי כיסו לה את הבהונות ודולב נכנס לאטרף של צרחות תוציאי אותה היא תטבע הגלים גבוהים(לא היו בכלל גלים) ניסיתי להרגיע אותו וכלום הוא בשלו לא היה מוכן לשבת לשחק בחול ,כלום רק בכי והסטריה רק כשהגענו לאוטו. נו ברור שהתקפלתי משם, הוא נרגע כל כך כאב לי על הקטנה היא כל כך נהנתה במים ולא רצתה ללכת אבל מה יכולתי לעשות? החלטתי שבפעם הבאה אני אקח רק אותה והוא ישאר עם אבא שלו הוא כבר היה בים ולא פחד מה זה ההגנת יתר הזו עליה? הוא ממש משך אותה מהמים חזרתי עיפה ועם מיגרנה

אביבוש23

New member
לפחות הוא דואג לה..../images/Emo6.gif

תראי איזו אהבה!!! אבל אין ספק שנשמע מדברייך שהיה לך מאוד קשה אני לא הייתי מחליטה עדיין החלטות הייתי מנסה לקחת אותו שוב כדי לראות מה קורה ואם זה היה חוזר על עצמו אז הייתי שוקלת אם לקחת בסך הכל את לא יכולה למנוע מהילד ים שאחרי זה הוא לא יכעס "למה היא כן ואני לא" מקווה שהמקרה לא יחזור על עצמו!!

תותים5

New member
../images/Emo62.gifאם אני זוכרת נכון

דולב עבר חוויה לא נעימה בבריכה בשנה שעברה......... אולי מכך נובעת ההתנהגות שלו? בכל מקרה אני חושבת שאם תוכלו ללכת כל המשפחה ביחד החוויה תהיה יותר נעימה כל אחד מכם יוכל לשמור על אחד מהילדים..... במידה ודולב ימשיך בהתנהגות הזו כדאי להעביר אותו חויה מתקנת אחד על אחד (ואולי אפילו עם מדריך) תעשו חיים

טובה37

New member
הוא טבע בבריכה

לפני שנה וחצי אבל מאז כבר היה בבריכה וגם בים ולא פחד זה היה סיוט

לפעמים הדברים מופיעים בבום אחר כך.

כנראה שפתאום כשהוא ראה את אחותו כך הכל חזר אליו. אולי כדאי שתדברי איתו על זה או אפילו תשקלי טיפול.לדעתי הילד לגמרי בטראומה.

טובה37

New member
הוא לא בטראומה

הוא מאד מגונן עליה שומר עליה היינו בים בראש השנה והוא נכנס לבד למים וגם היא בבריכה הוא קופץ חופשי לעמוקים אנחנו מדברים על מה שקרה בים הוא טוען שהוא פחד שהאניה שהיתה במרחק תיקח אותה נראה מה יהיה בפעם הבאה ואם זה יקרה שוב נלך לטיפול

למעלה