חויה נדירה

ruth912

New member
חויה נדירה

זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לכאן ואני מקווה שיהיה לי נחמד להיות אתכם. רציתי לספר לכם על חלום שהצלחתי לממש אחרי הרבה שנים. מימוש החלום נותן לי כוח להמשיך ולנסות לממש חלומות נוספים ונותן לי הרבה תובנות על החיים שלי עכשיו באמצע החיים.....(הלוואי......) חזרתי לפני שבועיים מטיול תרמילאים מהודו. זו היתה חויה יחידה במינה ואני עדיין באופוריה. אם תרצו אשמח לשתף אתכם בחוויות שעברתי. בכל מקרה למדתי שעור חשוב: לעולם לא מאוחר מדי. אני מאחלת לכל אחד מכם שיצליח להגשים לפחות חלום אחד קטן בשנה החדשה. שיהיה לנו רק טוב............רותי

ברוכה הבאה רותי ../images/Emo140.gif

איזה כיף לשמוע שהצלחת להגשים חלום. יש דברים שניתן להגשים גם באמצע החיים ויותר. אני באופן אישי......אשמח לשמוע על הטיול להודו. נשמע מסקרן ומעניין. שבוע טוב.

magy

New member
הי רות, ברוכה הבאה לחבורה הססגונית

ספרי לנו משהו.......
P

שילה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מי ייתן ותזכי להגשים עוד חלומות רבים!

magy

New member
גם אני הגשמתי חלומון .....ומה זה

נהניתי..........אחלוששששששש

ruth912

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים הנהדרת

ואני באמת מקווה להכיר אנשים נפלאים. שלכם.........רותי

magy

New member
הסקרנות............../images/Emo3.gif

לראות שוב את הפרברים....ואת בלדי אולייר.......... ופתאום פתחתי ערוץ 33......... והיה --------- מופע של הפרברים לרגל מלאת להם ארבעים שנה ביחד. אמנים אורחים : בלדי אולייר הענק, אשף הגיטרה. דורית ראובני, חנן יובל, שלמה בר, אתי אנקרי, יזהר כהן מבחר ענק משיריהם במשך ארבעים שנה, פלוס שירי הדודאים מנחה הערב יורם טהר לב.....בהומור נטו. כמעט שלוש שעות של חגיגה לעין , לאוזן ולנשמה. קורת רוח אמיתית.........בסופו של סוף שבוע עלוב למדי.........

בפסטיבל ערד האחרון השתתפה גם

חבורת הזמר בה אני משתתפת. באותו ערב חגגו 40 שנה לפרברים. מה אומר לכם? כמו יין ישן שמשתבח. בלי יומרות, בלי שטיקים, היה נפלא. לפניהם הופיעה מירי אלוני וזה היה פשוט פתטי. היא ממחזרת חומרים מלפני 35 שנה, לא עשתה שום דבר חדש מאז, עלתה על הבמה עם שמאטעס ונראתה כמו מסוממת. את באלדי אולייר יצא לי לראות פעמיים בחצי השנה האחרונה. פעם אחת עם בניו ועם רקדנית פלמנקו וזמרת ופעם שניה רק עם הבנים. הוא נהנה מאד לנגן אתם. מה שנראה לי שבשנים האחרונות הוא מנגן חומר יותר "קל" מאשר בשנים הראשונות שלו. אהבתי אז את התכחום שבנגינתו אז.

RUTYAN

New member
מרותי לרותי ברוכה הבאה למשפחה

הסודית שלי? לי יש תובנות קצת שונות לצערי....למדו אותנו שלעולם לא מאוחר אבל לא לא עומד במבחן המציאות (יש יוצאי דופן). לדעתי המשפט הבא יותר אמיתי ומדוייק: "כל דבר בזמנו" לא???? רותי

למעלה