חוטיני

שרי58

New member
חוטיני

אני אם חד הורית למתבגר בן 12.שבוע שעבר הוא לקח מבית אחותי תחתוני חוטיני (ללא רשות) החביא אותם ובדרך לא דרך סיפר לי שהוא רוצה להראות לחברים שלו...אם לדעתכם זה אמור להדליק לי אור אדום או להתייחס לזה כקוריוז. הבהרתי לו שקודם כל הלקיחה ללא רשות היא גניבה ואח"כ התבלבלתי ולא ידעתי איך להבהיר את עצמי ומה כל כך לא בסדר בפריט שהוא גנב.

מורן א

New member
לא פשוט

ראשית, נכון לדעתי שנתת את הדגש על כך שגניבה היא גניבה וזה אסור. לצורך העניין זה אינו משנה אם מדובר בחוטיני או בכסף. שנית, איני חושבת שדווקא משום שמדובר בתחתונים, שהם לרוב פרטי לבוש מוצנעים, יש כאן משהו שלא בסדר, כלומר דווקא בפריט זה. בל נשכח שמדובר בילד, מתבגר, ולהתייחס לכך כקוריוז, זאת התעלמות. יש צורך לברר מהיכן בא הרעיון, אולי הוא נגרר חברתית אחרי ילדים אחרים שביקשו ממנו, לחצו עליו. אולי כדי להתקבל לחברה בה הוא נמצא, הוא מצא את עצמו עושה מעשה שלא חשב שיעשה. ואולי, זה רעיון שלו מתוך שעשוע וגירוי מיני שמתחיל בגיל הזה, אבל כאן זה המקום שלך, בתור הורה לעצור זאת, להבין מהיכן זה מגיע ולהסביר שגם הוא בוודאי לא היה מעוניין שתראי לחברות שלך זוג תחתונים שלו. לדעתי יש להבין את המניע ואח"כ להסביר מדוע גניבה היא דבר שאסור, וחוטיני הם תחתונים, פריט לבוש שאינו מהווה בידור בדרך כלל. ברוכה הבאה

למעלה