חוטיני

שרי58

New member
חוטיני

אני אם חד הורית למתבגר בן 12.שבוע שעבר הוא לקח מבית אחותי תחתוני חוטיני (ללא רשות) החביא אותם ובדרך לא דרך סיפר לי שהוא רוצה להראות לחברים שלו...אם לדעתכם זה אמור להדליק לי אור אדום או להתייחס לזה כקוריוז. הבהרתי לו שקודם כל הלקיחה ללא רשות היא גניבה ואח"כ התבלבלתי ולא ידעתי איך להבהיר את עצמי ומה כל כך לא בסדר בפריט שהוא גנב.

a44

New member
הי, אמא של...

נורא צחקתי, למרות שאותך זה בודאי לא הצחיק. זה כ"כ טבעי בגיל הזה אצל בנים בתחילת גיל ההתבגרות (שלא נגמר אף פעם!...) תתיחסי רק לנושא הגניבה - כי הוא חמור בעיני...
השאר הוא רק שובבות

מסכים עם A44 למעט דבר אחד קטן

איך ילד בן 12 יכול להשיג תחתוני חוטיני אם לא בגניבה? זהו מסוג מעשי השובבות שאני הייתי,נוהג כלפיו בסלחנות.ופוטר את הילד בנזיפה שלא יעשה זאת שוב בטענה שזה לא שלו ומי שהוא גנב ממנו זקוק לזה,הרי גם הוא לא היה אוהב לו מישהו היה מעלים לו פריט לא שלו

Bavmorda

New member
צפוניה צודקת ואני איתה (עם או בלי

התותים
) הלקיחה ללא רשות חמורה ולא משנה מה לקח. כסף, מצקת או חוטיני רקום באדום... יש בהחלט להתיחס לנושא הגניבה /לקיחה ללא רשות, ולא מה נלקח... בגלל שזה חוטיני. זה פריט לבוש שרק רומז שהבן שלך "תקין" והמוח שלו עובד בכיוון הנכון.... וגם החברים שלו. בכל מקרה יש לו עוד הרבה זמן... גם את זה צריך להבהיר לו
. BAV.

כיוון נכון ?!

סתומרת שאם הוא היה לוקח מהבן דודה שלו את הבוקסר בהדפס התותים אז היינו מתחילות להעלות חששות???

למעלה