"חוטאים לאמת"

דוביד 1

New member
"חוטאים לאמת"

יש לנו קבוצה של שחקנים ללא נשמה.אין אף אחד היום בהרכב שמזוהה עם בית"ר.הקבוצה שלנו היא "קיבוץ גלויות של שחקנים לוזרים שבאו מקבוצות לוזריות ואין להם מושג במשמעות של ניצחון ומנורה.שנה שעברה בכו רענן דרעי-איתן מיזרחי-תומר אזולאי (שנולדו בבית"ר)שהביאו שחקני רכש והם לא יכולים להתבטא במיגרש.כמו כן הם טענו שהם שחקני נשמה שיכולת הלחימה שלהם אינה באה לידי ביטוי בשל הרכש הכבד של אלי גוטמן .היום! כן היום!הם לא מתמודדים על מקום בהרכב מול שחקני רכש -זבל (בחלקם)שהובאו בתקציב נמוך.היום הם לא באים לידי ביטוי גם במישחקי אימון-לכן הם לא בהרכב.היום אין בביתר נשמה בדיוק כמו בשנה שעברה.הכל ביגלל שהספסל הבית"רי המאויש ע"י השמות מעלה לא מפגין נשמה למנורה.אז יפרשו השמות הנ"ל מכדורגל ויתנו לנו להביא "פסיכולוג לשאר" בשביל להרים את המורל.או שבכסף יביאו מנהיג שיוכל להנהיג לניצחונות רבים נוספים.עד עכשיו אנחנו "גועל" במיטבו.

exit_from_here

New member
דוביד

כנראה שכתבת את ההודעה הזאת ברגע של כעס כי אתה ממש טועה. מנור חסן,סרגיי קולבנוב,אלון אופיר (לפעמים) הם שחקנים שמריצים את הקבוצה. אז תסתכל לפניי שאתה אומר,כי לפי דעתי הרכש החדש של ביתר הוא בדיוק מה שהיא צריכה,ביתר לא צריכה לקנות כוכבים השנה ההפך,ג´ובאני רוסו יוסי אבו-קוסית ואלון מזרחי שנחשבים "כוכבים" הרסו את הקבוצה והיה לי כבר דיון על זה עם בודי ואין לי כוח לפתוח אותו עוד פעם. אז באמת,קצת לחשוב!

דוביד 1

New member
EXIT.....

שים לב! חוץ ממנור חסן-----אלון אופיר יושב על הספסל.קונובלוב לא הוכיח את עצמו עדיין. האם יש לך מילות סנגוריה על שחקני הנשמה של בית"ר-דרעי-מיזרחי אלעד יעקובי ותומר אזולאי.אני לא עצבני-אבל אני ממש לא אוהב אישה שבוגדת.היום רק אני חושב כך .אבל תיראה שעוד מס´ מישחקים באותו סיגנון ללא לב ונשמה-גם אלפי הצופים לא ישלמו כרטיס ויעדיפו לנגב עם הכסף ולא לשלם איתו.אני מוכן להיות באש ובמיים עם בית"ר בתנאי שגם השחקנים יתנהגו לפי אותה נוסחה.והם לא!!!!!

חסן וקונובאלוב

קונובאלוב הוא שחקן שממש לא מריץ את הקבוצה הוא לא עושה כלום חוץ מלכדרר כמעט לא מוסר מסירות שמייצרות מצבים וכמוהו גם חסן רק מכדרר וכובש במזל לשחקנים אגואיסטים אין מקום בבית"ר

למעלה