חוזר מנכ"ל

חוזר מנכ"ל

משרד החינוך פרסם בימים האחרונים חוזר מנכ"ל המעגן חוקית את זכויות התלמידים החולים בסיסטיק פיברוזיס. החוזר חובר באחריותה של גב' עירית לבנה, האחראית על תחום הבריאות במשרד, ועל כך אנו מודים לה מקרב לב. תודתי הרבה נתונה לפרופ' כרם שניסח את חומר הרקע הרפואי, על בסיס חוברת הסברה למורים שהוא תרגם, ערך והרחיב לפני מספר שנים, מהדורה מחודשת של החוברת, ביודמת דליה אור ובשיתוף פעולה פורה ומהנה בין דליה, פרופ' כרם וביני, נמצאת בימים אלו בהדפסה לקראת פרסום מחודש. התלמידים שבכם מוזמנים להדפיס את חוזר המנכ"ל ולהעבירו לבתי הספר.

אמשל12

New member
נורא מעניין!

מעניין איך תהיה התגובה בבית הספר לחוזר. יש מורים שאין צורך בחוזר. הם מבינים וממש עוזרים. אבל יש מורים שהחוזר מאוד יקל במשא ומתן איתם. ולאלה שעושים בחינות בגרות, זה בכלל אדיר. כל הכבוד!!! לא סתם אומרים שאיגוד סי אף הוא הכי טוב.

PEI

New member
אכן הכי טוב שיש

בזמנו שעשיתי את הבגרויות והחסרתי המון עקב ניתוח שעשיתי האיגוד חיבר אותי עם טללים שדרכם קיבלתי מורה פרטי שבא אלי הביתה כמה פעמים בשבוע .... והרבה בזכות זה סיימתי את לימודי בהצלחה .... יופי לי .. :)

b e c k y

New member
זה היה מצויין

הדפסתי את החוזר ושלחתי עם הגוזל למורה שלו בבית הספר. היא התקשרה כבר באותו היום להודות לי מאד ולאמר שהיא שמחה מאד לדעת ולהבין ושבדף ברור ומענין. תודה לכל מי שהיה קשור בהפקת המידע ובתיכנונו. אין ספק שזהו שירות חשוב לנו המשפחות.

למעלה