חוזר לסמינר ט'

חוזר לסמינר ט'

מצורף להודעה זו חוזר לסמינר ראשון לכיתה ט שיערך ביום ו' הקרוב.

מה זה החוזר היבש הזה?!?בתקופתי...

החוזרים היו פיקנטים ומבדרים... מה קרה לסלעי מטאור ודאודורנט נגד עששת???למה הם לא ברשימת ציוד??? צוות ט' אני מאוכזב...

מיכלו1

New member
זה נכון, אותנו החוזרים היו משעשעים

בהחלט חרא צוות ט, לא שעדי היה יותר טוב אבל החוזרים היו איכותיים (גם האוכל של קלוש במסכם- מסעדת גורמה)

עדי, הגיע הזמן לחשוף פה סוד......

הקטע עם המטאור והדואדוראנט...... הצחיק רק אותך!!!!

הקשיבו הקשיבו

אני מסכים איתך עדי החוזר יבש אני מסכים איתך טל אבל עדי לפחות ניסה והעיקר הכוונה לסיכום: 1) עדי תתגייס כבר. 2) טחינה זה כמעט חומוס.

עדי אתה הולך על חוט דק

יש משפט בתנך שאומר לא תשא את שם הרכמ''צ לשווא המשפט הוא על ה' בעיקרון כי הוא היה הכי חזק אבל בגלל שהרכמ''צים היום הכי חזקים במחנה (גם מבחינת כוח) זה הפך להיות עלינו ואם תשים לב לה' היה גרש(') אחד ולנו הרכמ''צים יש 2 גרשיים ('')אז אנחנו השליטים החדשים ואנחנו יותר חזקים וטובים לסיכום אל תזכיר את המילה הקדושה ר'' אם אתה לא רוצה להשכח או שיפגע בך ברק (אהוד ברק)

טליבנה

New member
מישהו פה..

משחק אותה חכם!!! עדי, עדי שב בשקט אתה כולה מורה מחליף![אחלה מורה מחליף] אבל עדיין מורה. מחליף.

עדי, אני במקומך

הייתי נותן לטל לבנה לכתוב 100 פעמים על הלוח: "עדי הוא המורה המחליף הכי טוב במזרח התיכון"

rongal1000

New member
הביעה שעדי לא מורה מחליף...

הוא מטפלת....!!! "גבר מי שמטפלת"

חחחח

אדיר תחלס גבר מי שמטפלת חחחח סחתיין רון אתה קולט את עדי עם חגורה של גירים ומחק ודפי הפרעות ואיחורים אבל העבודה של עדי אדירה זה כזה סטלה הייתי איתו בשיעור ופתרנו תשחץ וסודקו חצי מזה לא ידענו ....יחי תימן יאהלה ...

למעלה