חוזר או לא?!

חוזר או לא?!../images/Emo4.gif

שלום לכולם, רציתי לשאול את דעתכם בשאלה מעניינת כזו: האם גבר שהבחורה ניפרדה ממנו והוא טען כול הדרך שהיא החצי השני שלו ושהיא שלו לעד ,האם גבר כזה יחזור אל אותה בחורה? אם כן\לא ולמה? בתודה מראש עידית.

אני מתחבטת בעצמי....

כי מצד אחד, אני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות באותה נקודה שבה היינו. מצד שני, כואב לי כול כך ואני רוצה אותו לידי.......

בלאגנית

New member
אני מכירה את זה

גם אני חששתי מזה. ולא היה לי אומץ לחתוך בזמנו. ואז חתכו ממני. אין מה לעשות, מי שחותך לדעתי יש לו יותר התחבטויות מאשר הצד השני שמקבל את הבשורה...

את צודקת מיליון אחוז...ואת יודעת מה

הקטע...הכרנו דרך אתר הכרויות...והיום לאחר שבוע סה"כ אני רואה שהוא ניכנס לשם...אני בהלם!!!

נ ט ע 9 1

New member
את בהלם.. את יודעת למה?..

כי לא כ"כ מובן לך../מוצא חן בענייך שהבנאדם שהיה כ"כ מאוהב בך מוכן לקשר חדש/להכיר מישהי אחרת.. זה שתמיד אמר לך שאת כל עולמו.. שאין אחת אחרת מלבדך... גם לי יש את זה.. אבל סה"כ גרמתי לו לכ"כ הבה כאב, ותכלס', טוב שניפרדנו, אם את חושבת שזה 'היה נכון לאותה נק' של זמן'... כנראה שלא עשית זאת בפזיזות, אלא חשבת על זה לפני שביצעת את ההחלטה... את מתגעגעת למישהו ולא בהכרח אליו, למישהו שמוכן לאהוב אותך, כמו שאת לקבל אותך ולאהוב אותך בלי סוף.. גם אני מתגעגעת לזה... וזה מה שכ"כ מבלבל אותי לחשוב שאולי אני מתגעגעת אליו, אבל אז שוב מתעשטת וחושבת לעצמי, אני רוצה מישהו שידאג לי ויאהב אותי כמו שהוא הצליח לאהוב, כמו שהוא העניק, לאו דווקא אליו ספציפית..לדעתי שכחי מחקי, יבוא אחד שיתאם לך הרבה יותר.. ושאת לא תעזי לעזוב/להיפרד ממנו כי הוא יתאים לך בכל מובן..!! משיכה/רגש ולא רק התפשרות.. "וואלה הוא כ"כ אוהב אותי אני אחזור אליו.."

בהחלט, עשיתי את זה אחרי מחשבה של

כמה ימים, שטחנתי בראש את המיקרה עצמו הלוך וחזור.... כי בשבועיים הראשונים הכול היה וורוד...ואחרי זה פתאום באיזה יום שישי אחד הייתה לו נפילת מתח פתאום הוא התחיל להתרחק ולהיות קר אליי....פתאום הוא רצה להתראות פעם בשבוע במקום שלוש ארבע פעמים,רצה גם פחות שיחות שמקודם שוחחנו שעות והוא לא דפק חשבון, רצה שלא לשלוח SMS ללילה ובוקר טוב כמו שהיינו עושים....פתאום הוא רצה לחזור לשיגרה , ואמר שהוא מבוהל מהרגשות וזה שנסחפנו בלי לשלוט,והוא לא מסוגל להתפקס על עצמו בכלום, הוא רוצה לחזור לחייו כרגיל ולנסות לטענתו להוסיף אותי לחייו.... לי זה נשמע מוזר...כי אפילו תשובה נורמלית לא הייתה לו למה קרה שפתאום הייתה נפילת מתח כזו בלי קשר לכלום..הוא אמר שהוא צריך זמן לעצמו, לחזור לפנימיות שלו...כול מיני סיפורים דומים...

בלאגנית

New member
חח דומה למקרה שלי

גם אני הכרתי ת'חבר שלי לשעבר באתר הכרויות ובאמת אחרי שבוע שהוא נפרד ממני הוא שוב נכנס לשם כנראה שבוע זה הזמן הממוצע עד שחוזרים לאתרים האלו. איך את ראית שהוא שם? מכך נובע שגם את היית באתר ההוא, לא?

בלאגנית

New member
המשך

בתכלס idit בגלל שאת זו שנפרדת ממנו הוא יותר קל לו להמשיך הלאה כי כאילו ההחלטה לא היתה בידיו וגם מי שמבקש לחזור זה בדר"כ הצד שיזם את הפרידה...כי זה כאילו נחקק בראש שהוא זה שמנהל את העניינים ומה שקורה..

זהו ,בדיוק שיכול להיות שהוא אומר...

שהיא תחזור אליי ,אם היא רוצה...היא החליטה היא נתנה את המילה האחרונה...מצד שני, אם הוא באמת אוהב כמו שהוא טען אז הוא אמור לבעוט ברגליים ובידיים ולא לתת לי ללכת ,לא?ולגבי האתר, אני ניכנסתי לשם לבדוק את ההיצע בחוץ וגם רציתי לצאת לדייט עם מישהו רק על מנת לראות אם אני מסוגלת להמשיך בחיי ולהתנתק ממנו, כי אחרת אצלי זה תמיד דרמה לוקח לי המון זמן להתגבר ולו על הקשר הכי קצר ונישבר לי אני רוצה למחוק את הכאב הזה מליבי, ואני מודע לשני דרכים:1. להמשיך לצאת למרות הכאב ולנסות למצוא מישהו שייכפר על הכאב שלי.2. לתת לעצמי זמן להתבודד ולהתאבל עליו.מכייון שלא הייתי בטוחה מה עדיף החלטתי לנסות ויומיים אחרי הפרידה יצאתי לדייט קצר, שכמובן לא צלח ולא יצא ממנו דבר, כשהבחור עצמו הבין שהלב שלי במקום אחר...ואני זקוקה לזמן ודייטים לא יעזרו...וכך זה נסתיים.אבל עד היוםה (שבוע מהפרידה) הוא לא היה באתר...בדקתי:) ואילו אני אחרי הדייט של יום שבת האחרון פשוט הקפאתי את הכרטיס כי רציתי לתת לעצמי זמן מבלי להתפתות לנסות לצאת לדייטים חסרי טעם...ואז היום ממש לפי תחושה ניכנסתי לבדוק אחריו וראיתי את התאריך של היום ליד כרטיסו....לא ידעתי מה קודם אחד לשני: ההלם או הבכי....

Retaliation

New member
idit אני חייב להגיד לך משהו...

לגבי המשפט הזה שכתבת, ואני מצטט - "מצד שני, אם הוא באמת אוהב כמו שהוא טען אז הוא אמור לבעוט ברגליים ובידיים ולא לתת לי ללכת ,לא?" תראי חומד, תאמיני לי שאני מבין, שבכדי להגיע לנקודה שבה זוג מסיים קשר, כמובן שזה נעשה על פניו בגלל כל הסיבות "הנכונות". אין בכוונתי לבוא ולטעון, שרגשות החרטה שאת חווה כעת אינן מוצדקות וכי באיזו זכות את עוד מרשה לעצמך להתחרט?. הרי כולנו בני אדם בסופו של דבר. וכולנו יודעים שהרגש הוא נושא מאוד הפכפך ולא יציב. בעיקר כשהוא נאבק עם השכל הישר, שמפעיל את ההיגיון שלנו. והוא זה שבעצם גורם לכל התסבוכות עם ההחלטות הרגשיות שאנחנו מחליטים לקבל. א-ב-ל! אסור לשכוח, שמצידן השני של ההחלטות שלנו, עומד לו הפרטנר שלנו. שלו, מן הסתם, החלטות ורצונות משל עצמו. ובנוסף דרכי התמודדות שמתאימים לו. כלומר, אין פסול בכך, שמותר לצד היוזם את הפרידה לחשוב על הדברים שוב בכובד ראש ולהגיע למסקנות אחרות. אך אסור לצפות מהפרטנר ,שדווקא בגלל שהוא אמור לאהוב אותנו כמו שהוא טען לאורך כל הקשר, לבעוט עכשיו ברגליים ובידיים (כמו שאת אומרת) ולעשות הכל כדי להוכיח לך שהוא כאן לעולמים, למרות שקיבלת החלטה חד צדדית לשחרר אותו לחופשי ולסיים את הקשר. חומד, זה לא עובד ככה. אני הייתי במצב הזה בדיוק כמוך. עדיין חווה את הכאב שלאחר הפרידה. אך משהו ספציפי ממה שנאמר בתגובות שניתנו לך כאן הוא נכון מאוד. ואני שוב מצטט (מתגובתה של: נ ט ע 9 1): "את מתגעגעת למישהו ולא בהכרח אליו, למישהו שמוכן לאהוב אותך, כמו שאת לקבל אותך ולאהוב אותך בלי סוף.. גם אני מתגעגעת לזה... וזה מה שכ"כ מבלבל אותי לחשוב שאולי אני מתגעגעת אליו, אבל אז שוב מתעשטת וחושבת לעצמי, אני רוצה מישהו שידאג לי ויאהב אותי כמו שהוא הצליח לאהוב, כמו שהוא העניק, לאו דווקא אליו ספציפית..לדעתי שכחי מחקי, יבוא אחד שיתאם לך הרבה יותר..". idit, שימי לב לדברים שנאמרו כאן. חשוב שתפנימי אותם. הם יעזרו לך להבין, שלפעמים אנחנו נמצאים בנקודת זמן בחיים שבה צריך לקרות לנו משהו, ואנחנו צריכים לעבור איזושהי חוייה עם בנאדם מסויים. וכשהתפקיד שלו הסתיים בחיינו, העסק נגמר. וצריך להבין ולקבל את זה כמו אנשים בוגרים ולהמשיך הלאה בחיים. זה מה שגם אני עשיתי, וזה מה שכולם צריכים לעשות. בהצלחה!

roeyil

New member
מתי מפסיק לכאוב?

אני נפרדתי היום מחברה שלי אחרי שנתיים ו7 חודשים..... אני יזמתי.... משהו השתנה באיך שאני מרגיש כלפיה... אני יודע שאפשר לגרור, שאפשר להדחיק אבל זה רק יפגע בה ולכן חתכתי את זה... זה ממש כואב... יש מלא רגשות אשם ו"האם עשיתי את הדבר הנכון?" כואב...

לדעתי, לדחוק ולגרור לא יעלים את מה

שהשתנה, בסוף זה יגיח מפינה אחרת בקשר...אבל זו רק דעתי.

למעלה