חוזרת...

b o t t e n

New member
חוזרת...

אחרי סופ"ש מפנק עד השמנה בבנקוק. שיחזור כוחות בבית. יומולדת לגוצ'ה היום בבי"ס. ביום א' בבית. קוראת הרבה, עונה כמעט ולא. בכלל ולא רק פה. עימכן ה
ןתבוא לכם הברכה
ו
לנדרשות.

daoli

New member
איזה כייף לך, היית בבית השני שלי

מקווה שנהנת, ושפינקו אותך. כל פעם שמישהו אומר לי שהיה שם או ביקר שם, אני מתרגשת. תאילנד היא אצלי בלב חזק חזק. ספרי קצת, איפה היית? מה עשית? האם החדרים היו נאים בעינייך?

b o t t e n

New member
היינו במלון הרגיל של אבא בוטן, ברמה שהם כבר

אותו בפנים ובשם ודואגים לו בחדר לכל מה שהוא רוצה בד"כ. כולל דברים שהוא שכח פעם קודמת שם
מטיבעם של מלונות במזרח הם מאוד מפנקים, ככה שאני צריכה דיאטה קלה. בעיקרון הוא עבד, אני קניתי
היינו בשוק לילה, בארמון ובבודה השוכב ובזה מיציתי את התירות הבודהיסטית שלי- פעם ראשונה שלי בבנקוק. אח"כ ניסיתי ללמוד לאהוב אותה, כמו שכל פעם שאני בדר' ת"א קורה לי מחדש, רק שזו עיר מג'ייפהבמיימדי ענק. ניסיתי להבין את תרבות ה"צייד" שם של לבנים זקנים ואסייתיות צעירות ואל מול נפגעי האנשות שמתגלגלים ברחובות. זו הייתה קריאת השכמה קלה מהחממה הסינגפורית שאני חיה בה. בהתחלה נבהלתי אח"כ נגעלתי שרדתי ובסוף- אהבתי. כולל שלל הישראלים שמסתובבים ב- MBK מי עם מזוודות מלאות "אוצרות" ומי בשרוואלים ופישפישים

daoli

New member
בנקוק אכן דוחה

אם כי כשמתרחקים מכל ההמולה המתויירת, ניתן למצוא אזורים מדהימים ומלונות קטנים ואינטימים. גם אני הזדעזעתי מהזקנים שרודפים אחרי הצעירות האסייתיות. אבל שלא יהיו לך טעויות, גם הן רודפות אחריהם. דרך הנשואים עם הבחורים האלה, הן מקבלות חיים טובים יותר ועתיד טוב יותר לכל המשפחה שלהן. זה בדרך כך בנות עניות שבאות מכפרים נידחים. זאת בעצם מעין עיסקת חבילה שאין בה שום אהבה. הבחור מוצא מישהי שתטפל בו ותכין לו אוכל והיא מוצאת מישהו שישנה את גורלה בחיים. לפעמים הן זוכות ולפעמים הן נאלצות לשלם מחיר כואב מאוד. אבל תאילנד זה לא בנגקוק, תאילנד זה צ'אנג מאי, איסאן והחופים. מקווה שבפעם הבאה כשתיסעי לשם תבקרי במקומות האלה. אז אני בטוחה שתתאהבי.

b o t t e n

New member
הייתי בפוקט עפ הילדים.

ולא קרוב לעיר, אלא באתר ממש בקצה האי ע"י כפר קטן והיה נהדר.

ברוכה השבה

העיקר שבילית בכייף. והרבה שמחה לחתן יום ההולדת והמשפחה.

b o t t e n

New member
חתן יום ההולדת הסתובב עם ../images/Emo47.gif של מלך

ושמח להיות גדול. בתוך כך הוא חשב שהוא כבר יכול לקבל פחית בירה משל עצמו בארוחת ערב
עמדנו היום על ההבדלים בין קטן- גדול ועוד יותר גדול וצעיר-בוגר ומבוגר. גם אני התבלבלתי בסוף- אבל הוא ירד מהבירה, בין אן הבין והשתכנע או שהתייאש

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gifממש לא. הוא "גונב" שלוקים של "שפריץ"

ואוהב. אנחנו משפחה חובבת אלכוהל לכל הכיוונים, אז זה בגנים

העיקר שנהניתם

הבן שלי היה בטיול גיפים בצפון דרך הקשר הישראלי אחרי זה פוקט עכשיו באיזה מקום אחרי פוקט,לא הצלחתי לזכו את השם ומחר נוסע לקופנגן, יחזור עוד שבועיים ואני יוצאת מדעתי מרוב געגועים

b o t t e n

New member
תעשי איתו שיחות בסקייפ.

ותהני שהוא נהנה. ובטוח שהוא חוזר בעוד שבועייים. לי יש חברים שנסעו לחודשים כבר לפני חמש שנים

למעלה