חוזרת....

אלוש 4

New member
חוזרת....

הייי למי שזוכר אלה השלמתי עם שתי הבנות האלו..... ואני רוצה לחזור לפורום מקווה להשתלב שוב.....

מנסה לקבל אותך.. סלחתי לך אבל..

אני חברה שלך והכול אבל לדעתי זאת חוצפה לחזור אחרי הדרמה שעשית... הוצאת אותי ואת דנה בנות זונה וכל זה.. ואני לא חושבת שאני מקבלת אותך בלב שלם..

mili2828

New member
אוקיי מספיק עם זה עכשיו אני ממש רוצה ליישר

את כל ההדורים בפורום! בטח שזוכרים אותך ברוכה הבאה =)
שמחה שחזרת =) יאיי

Danielle24

New member
../images/Emo221.gif זהו באמת....

מספיק עם השטויות ברוכה הבאה לפורום ומקווה שלא יעשו מזה דרמה ושפשוט יהיה אפשר לדבר על פוב בPEACE די לריב בפורום ודי לריב בכלל

היא חוזרת כי היא השלימה איתנו!

לא כי היא אוהבת את פוב>< אני חושבת שזאת חוצפה! אחרי הכול! אתם לא מכירים אותה! היא בקושי מכירה שירים וכל זה! היא פה רק בגלל פיט! פיתאום מ"אלה לואיס" היא הפכה ל"אלה וונטז"! אני לא יודעת למה היא בכלל פה.. אם תשמעו את האמפי שלה תראו שם 98% מזרחית והשיר דאנס דאנס.. אה.. וכל השאר פופ!>< כן! אני לא רוצה שהיא תשאר! כי זה מעצבן אותי כבר כל המו8שפעות הזאת! כל אחד מושפע! אבל דיי! חלס! נשבר לי הזין ממנה! היא מעצבנת אותי! שתבינו, אני הייתי איתה שהיא כתבה את ההודעה הזאת! ואמרתי לעצמי:" WTF?! מה היא רוצה לחזור אחרי שהיא כתבה שהיא 'מיררה לפורום את החיים' מה היא מצפה?!" זה ממש מפגר לתת לה לחזור! היא סתם משפילה את עצמה! לי נמאס להיות המתחשבת שלא רוצה שיהיה לאלה רע! אני רק מביע דעה! לדעתי היא לא צריכה להיות פה! דיברנו איתה מלא פעמים ורבנו עוד יותר פעמים והיא לא משתנה! היא ממשיכה עם הצומי והמושפעות! דיי! נמאס לי! ואם יכולתי להמשיך הייתי ממשיכה! והייתי מספרת לכם מה היא עושה לנו וכמה מסיבות היא הרסה! אבל רוצים לקחת ממני את המחשב... ביי! אני מקווה שהיא לא תהיה פה יותר! ומיצידי שתגיד את זה לאמא שלה!>< ואז זה יגע למורה שלי. ולאמא שלי. ואז יעבירו אותי כיתה, כי המורה לא רוצה "רעלים" בכיתה שלה.
><

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif ברוכה השבה..

אבל באמת די עם כל הצומי והמשחקים. זה כבר נמאס לגמרי! אם יש לך בעיה, תפתרי אותה מחות לפורום כי זה כבר מתחיל פאקינג לעצבן! ואם אורפס צודקת ואת באמת לא שומעת את פוב אז ממש אין לך מה לעשות פה.

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifאממ...כנסו../images/Emo108.gif

אוקיי כולם מכירים את מיצי שלי נכון-------------->
אז חשבתי לפתוח פינה עלייה "אלבום התמונות של מיצי[
" פינה קומית ומצחיקה ...עכשיו חופש ומשעמם וסופסןף למדתי להשתמש בפוטושופ [בערך] אוקיי אז זה בסדר שאני אפתח את הפינה הזאת אז סמנו
אם כן אז הפינה תיפתח כל יום שישי [כדיי שיהיה לנו סוף שבוע מהנה
}

אין שירשורי אוף ..../images/Emo108.gif

יש אחד אבל הוא כבר בדף השני....
והמנהל לא פותחת תאמת יש לי מלא דברים מצחיקים לא ר'ק על מיצי .... יש לי גם כמה כתבות על פו''ב ותמונה של ג'ו עם פןןןןןןןן!!!!!!!
אז תגידו מה דעתכן ... [אולי אני אפתח שרשור אוף או לחכות למנהלת?]

אבל OFF זה שרשור על דברים

שלא קשורים לFOB,אז את כל הכתבות והתמונות שיש לך,תביאי ללוריין לחדשות השבועיות שהיא עושה על FOB. לדעתי תחכי למנהלת כי היא אמרה שרק היא פותחת שרשור OFF.

איזה ריב../images/Emo35.gifמשומה אני לא זוכרת אותו.

או שפשוט לא הייתי פה כשזה היה,על מה רבתן בכלל?

AdiA12

New member
ברוכה השבה.. ../images/Emo209.gif

אממ.. כעיקרון אני לא מכירה אותך, אבל ברוכה השבה..

למעלה