חוזרת לומר תודה

fifin5

New member
חוזרת לומר תודה

שלום לכולם
לפני החג שאלתי לגבי מקומות לטיול בצפון
אז בהמלצתכם היינו במג'רסה ישנו בפארק הירדן ועשינו את המסלולים שיש שם היה מעולה!!
אז תודה רבה לפורום המעולה הזה!

נתי

New member
תודה שחזרת לדווח
וכמה שאלות

איך היתה הלינה בפארק הירדן (מבחינת שקט, נוחות, חוויה משפחתית)?
הילדים הסתדרו במג'רסה?
אם יש תמונות מהטיולים הן תתקבלנה בברכה

נקווה לראותך חוזרת לכאן בקרוב

אלעד 1975

New member
מצטרף לשאלות,בעיר לגבי עומס בפארק הירדן בחג

ושמח שנהניתם ושהצלחתם לטייל לא מעט ממש באיזור הלינה מבלי להיתקע בפקקים או להניע את הרכב בכלל.

gafesk

New member
אלעד תודה בעצתך עשינו

את המסלולים של הפארק הם ברובם מוצלים ומתאימים לקטנים לא היינו צריכים לפרק את האוהל וזה היה נוח מאוד
תודה

gafesk

New member
אני הייתי חלק מהמשפחות שטילו עם fifin אז

מרשה לעצמי גם לענות
אבל קודם כל רוצה לומר תודה רבה על המענה ועל הפורום הזה

הלינה הייתה בסדר גמור בלילה הראשון שהגענו היו ממש מעט אנשים וזה היה מעולה.
בלילה ראינו נמיות ושמענו יללות (תנים?) זה היה ממש מקסים.
ביום השני והשלישי כבר היו יותר ויותר אנשים אבל הפארק הזה כל כך גדול שזה לא היה בעייתי וגם לא מרשים להכניס לשם מערכות הגברה שזה יתרון גדול מבחינתי!
בעצתו של אלעד עשינו כל יום מסלול אחר שנמצא בפארק ולא היינו צריכים לקפל את האוהל שזה עוד יתרון גדול, המסלולים שם מקסימים מתאימים לקטנים ושלושה אפילו מוצלים ברובם ע"י קני סוף, באחד המסלולים הייתה פרה שטיילה שם לבדה וזו הייתה הפתעה נחמדה לילדים.
נסענו לפארק הירדן בגלל המחיר שאר האתרים שאני מכירה רוצים כ 65 ש"ח לאדם לילה במשפחה של 4-5 נפשות (תלוי אם משלמים גם על הקטן) זה לא זול בכלל בעיקר שעוד לפני שיצאנו לטיול כבר היינו צריכים להוציא 180 ש"ח על פנסיון לכלבה בפארק הירדן יצא לנו 80 ש"ח לאוטו..
אבל לגמרי נשארנו בגלל המקום הוא מדהים כל יום גילנו שם עוד מקום שלא ראינו..
החיסרון היחידי שאני מוצאת שם זה הדבוריםםםם, אבל זה לא ימנע מאיתנו להגיע לשם שוב :)

אלעד 1975

New member
זה נראה כמו המלצה נלהבת על פארק הירדן

אם אפילו בחג הצפיפות לא מורגשת יתר על המידה, והדבורים הן החסרון היחיד (טוב, דבורים יש בסוף הקיץ בכל מקום, בייחוד עם מים) - המקום כנראה משתלם מכל הבחינות: טיולים, מחיר, שקט ועוד.
יש לציין שבקיץ או בימים החמים של עונות המעבר- המקום בהיותו לא גבוה בהרבה מן הכנרת - חם כמעט כמוה.

בעניין הפרה שטיילה לבדה - גם אנחנו ראינו אותה, נדמה לי שזה היה לפני 3 שנים בדיוק! כן, היו חלמוניות וסתווניות בחזקה!
היא היתה בשביל הארוך שנראה כאילו יוצא משטח הפארק, מעט לפני ההליכה במים.

fifin5

New member
אולי לא הרגשנו בעומס כי באנו ביום

שלישי 24.9 לא היו המון אנשים אז מצאנו מקום טוב לשים את האוהל ומכיוון שלא היינו צריכים לפרק אותו אז גם לא היינו צריכים להתמודד עם לחפש מקום לאוהל בזמן שיותר עמוס..
גם לא חיפשנו מקום איפה שהבריכות המרכזיות, ישנו איפה שיש יציאה מאמצע המסלול הסגול (המסלול הכי קצר).. וזה היה מושלם בשבילנו ככה לא היינו ממש מבודדים אבל גם לא באמצע העומס..

האמת שלנו כל השבילים באיזשהו שלב נראים כאילו יוצאים מהפארק ואפילו חששתי קצת שאולי טעינו בהתחלה :)
אנחנו פגשנו אותה בשביל הצהוב באמת קצת לפני הכניסה לאמת המים.

gafesk

New member
לגבי המג'רסה

המקום מקסים כמובן,
הילדים נהנו מאוד בעיקר שבהתחלה היינו די לבד אז היה אפשר ליהנות מהנוף, הילדים הסתדרו מצויין גם הקטן שבחבורה (בן 2.8) רצה רק שניתן לו יד והלך לבד.
היה טיול מהנה מאוד
תודה רבה לכם.

gafesk

New member
התופעה שבפורום הזה עונים

בסובלנות גם למי שבכלל לא מכיר שום מסלול היא ראויה לציון!

נתי

New member
אף אחד לא נולד עם מפה צרובה בזכרונו

כל אחד מאיתנו התחיל מתי שהוא לטייל בארץ, מי בגיל מוקדם ומי בגיל צעיר.

בפורום הזה אין טיול של 25 ק"מ נעלה מטיול בן חצי קילומטר עם עגלה.
מה שחשוב כאן זו האהבה לארץ ולטבע, כל משפחה לפי טעמה, יכולתה או צרכיה.

מי שמטריח עצמו לשאול שאלה - הפשוטה והטריוויאלית ביותר - נוהג באחריות כלפי עצמו וכלפי משפחתו. התשובות לשאלות אלה הן זכות גדולה לא פחות מאשר לסוגיות בלתי שגרתיות.

זה הרציונל של הפורום,ובשל כך יש להתעקש לשמור על ייחודו ולא לאחדו עם פורומים אחרים, כפי שיש רבים הלוחצים לעשות זאת.

למעלה