חוזרת ומתרגשת

magy

New member
גם אני הזעתי...............

הלואי היינו לומדים לקח מכל מעשה של עצמנו........ אבל כולנו חזקים בתיאוריות........(דיברנו על זה אתמול) וכולנו חוטאים בדפיקות לב במקום בהפעלת התאים האפורים (כולנו, כולל אני. כולל אני- במקום ראשון) תארי לך מה גרמה ההסחפות שלך להסחפות שלי..........וחוזר חלילה.... הרי אין לזה סוף.....ואין אפשרות לברר מה קדם למה..... המסר היה הכרזת מלחמה......בגלל שלא צמחו פרחים וורודים באביב הודעתך פה.....היא כמו חוזה שלום אחרי בירור בין שני ראשי מדינות. דוגמא קלאסית לאירוע מיליטנטי בין שניים שבטוחים שהם צודקים. טוב שזה קרה והמחיש כיצד מטילים :רפש באדם" (בי) שבסך הכל התעורר בבוקר ושאל אם יש קפה........ תתנחמי שלא רק בגילך הצעיר אנשים נוהגים כך..... זו טביעת אצבע באופי לאורך כל החיים........ובכל גיל...... אם את מכירה קורס המטפל בדפיקות לב מדומות, תני לי גם את כתובתו..... לשוּבֶך.......!!!!! לשוֹבַך!!!!!

tal2019

New member
תודה

הוקל לי ,מודה הוקל לי קורס לדופק מהיר וזיעה קרה אין עד כמה שידוע לי אך חיוך מהלב עוזר מאד
שבת שלום טל

magy

New member
יש לי מלאי משנה שעברה

כמו חדש.....לא השתמשתי........... רוצה?????? אני מעריכה אנשים שיודעים להגיד.........."טעיתי"..... ממש מעריצה..........
חיוך מהלב......

tal2019

New member
ואני

מעריצה יותר את אלה שיודעים לקבל את הסליחה... למחול ולהמשיך הלאה, כמו שנכתב...סליחה מעלה אנושית ,מחילה מעלה אלוהית....(משהו כזה...)
טל

בכל אדם, חבוי נסיך קטן...../images/Emo79.gif.

(מתוך "דברים שצריכים לעבור"\ ורד מוסינזון) "בכל אחד מאיתנו מצוי נסיך קטן נסיך חבוי עם כבשה ושושנה שלא עונה על שאלות כי הדיבור – מקור אי ההבנה. בכל אדם חבוי עמוק נסיך, נסיך קטן." שתהייה לנו שבת מלאה שלום.

פפוש4

New member
דניאלה לא השירשור לא מבולבל הוא....

........... מבלבל ...........למה ????......נו???..... .....תשאלי כבר!!!.....אז אני אגיד לך!! התפוז הזה שם את התגובות אפו שבא לו טל אמרה שיש לה תסביך האב ולכן אוהבת להיות במחיצת .........החמישים פלוס.... אז אני מיד קפצתי על .........ההזדמנות של פעם בחיים (עאלעק) .....והתנדבתי להיות האבא של טל ..........הבנת חמדתי .......... אז יאאלה בייייייי!!!!

למעלה