חוזרת ומתרגשת

tal2019

New member
חוזרת ומתרגשת

אחרי כחודשיים שהמחשב חלה בוירוס קטלני,אני שבה ומציצה לפורום ,ופשוט נהנת לראות איך התפתח וגדל,איך התגבשו להם חברה ואפילו פגישה כאן נרקמת.הוואי מיוחד והומור פרטי שמהצד גורם לי לקנא... הייתי כאן ממש בימיו הראשונים של הפורום ומאז התמודדתי עם טיפול ותיקון המחשב. מגי כל הכבוד לך על הצלחה מדהימה,כי ביחס למה שקורה בפורומים אחרים ,נראה לי שמנהלי הפורומים השונים צופים מהצד ואוכלים ציפורניים... ולכל הכותבים בפורום זה ,מקווה שאצליח בבחינות הקבלה...
יום נפלא טל

פפוש4

New member
טל המתולתלת יש לך...........

בעיה רצינית מאוד לידיעתך שם האתר מעיד ........על גיל תושביו ...ולכן כל הרוצה להתנחל עליו..... ......חייב...כן...להביא אישור מהוריו... וכל זאת למה ??? כי לא מלאו לו שנותיו........ .......היות ואיני נמנה על בעליו..... ...אומר לך רק זאת ברוכה הבאה למבשרת הסתו

טוסקה

New member
magy תאשר סופית, אבל

נדמה לי שאין מבחני קבלה... אלא אם כן כבר הספקתי לשכוח (הגיל, הגיל). ברוכה הבאה/שבה

maxima

New member
ברוכה השבה.........../images/Emo140.gif

להבא תחסני את המחשב שלא יקבל יותר וירוסים

ישRאל

New member
רוח צעירה נושבת בפורומינו,,

ברוכה הבאה,,,,,והגיל??זה רק איזה מספר לא?

magy

New member
טל.............הנה ההודעה

שהיית בטוחה שמחקתי לך............. לפני שמאשימים צריך לבדוק אם ההודעה לא עברה לדף הקודם או שניים קודמים, או שלושה קודמים............ נעלבתי.................ברצינות............

tal2019

New member
תודה למברכים

אני רוצה לשתף אתכם בחוויה מאד לא נעימה שעברתי אמש. נכנעתי לאגו שלי,וכרגיל היכן שהאגו שולט השכל לא פועל,ותמיד תמיד מצטערים אחר כך. הגעתי בערב הביתה ורצתי למחשב,כן כמעט לפני שאמרתי היי לכולם,כל היום חשבתי בליבי האם מישהו יגיב לי? איך אתקבל ?ואם ביכלל לפורום המקסים... ואז אני מדפדפת במהירות בין השורות המילים והסימנים ולא מוצאת את הודעתי.אוי האגו הפצוע העיניים הדומעות ,אף אחד לא התייחס אלי.בום רחמים עצמיים עלבון ,ובעיקר צער ובושה מלאו את נשמתי. המשכתי לחפש ופתאום רואות עיניי את עדי(היי עדי ברוכה הבאה)והיא גם חדשה.ליבי התכווץ מקנאה,למה אותי זרקו מכאן? ואז בכוחות אחרונים כשאני מזיעה ולחוצה החליט האגו לכתוב מסר למנהלת היקרה.כן למגי. כמובן שהמסר יצא ממקום מאד כואב ופצוע,ולכן ההגנות שלי הפכו התקפה חד כיוונית.ועל כך אני מאד מצטערת ולכן משתפת אתכם בפאשלה שעשיתי. כמובן שמגי לא התעצלה וחיפשה וגם מצאה את הודעתי שטסה לה למקום רחוק כמעט ללא כתובת. חברים יקרים,הרגשתי איום ואני משתפת אתכם בחוויה הראשונה שלי כאן. אוי האגו דפקת לי את הצורה,כל היום אני לומדת על מודעות וברגע האמת אני מפסידה בגדול. ומכאן אני יוצאת אליכם עם סיפור פתיחה ואתם תחליטו אם הוא מהתחת או באמת מהאגו (בעצם זה אותו מקום לא? ) המון תודה על הברכות ובעניין הגיל תמיד אהבתי להיות הקטנה מכולם,וביכלל בגלל תסביך אבא אני אוהבת מבוגרים.... יום נפלא טל

אהלן טל, ../images/Emo3.gif

אם תעלבי או תזילי דמעה כל פעם שלא יגיבו ,תכיני לך הרבה ממחטות. ברוכה הבאה ותהני מהפורום. דרך אגב יש לי חברה שנכנסה על שמי כי היא לא מצליחה להכנס במחשב שלנ , בעיות עם שם וסיסמא, אז היא כתבה בשם סנונית ,ולצערינו לא הייתה אף התייחסות אחת אליה, אה כן אחת לא מבריקה במיוחד, נראה לי שלכן היא לא מנסה שוב, וכן ההודעה הייתה יום שלם בעמוד הראשון.

magy

New member
FORFOR

איפה הסנונית שלך? למה היא לא מגיעה? ראיתי שהודעה אחת נבלעה בנבכי הפורום העמוס....... הדפים רצים פה , ברוך השם , הלוואי עליי, דולרים, כמו שרצים פה הדפים. מה שמצביע על השתתפות ערה . תגיד לסנונית שלך שתכתוב משהו או :נורא מעצבן או נורא משעמם...... אחד מן השניים, ידליק את כולנו............... טריגר, משהו חריג, משהו מעניין, משהו מאתגר......... והשרשור שלה......... אבל קודם כל צריך למצוא דרך להכניס אותה בשמה (כינוייה) כדי שתוכל להכנס בצורה מסודרת.........ותוכל להגיב מיד....... גם העיתוי קובע...........יו נואו............. אז איפה סנוני?????? אלה היו שישים שניות עלובות בנושא דמעות וממחטות........ (ההערה על תגובה אחת יחידה ולא מבריקה.........מאלצת אותי לחפש את מי שכתב תגובה לא מבריקה.....ולהעביר אותו/ה קורס להברקה.......)

היי מאגי../images/Emo24.gif

לסנונית אין אי מייל רק הוט מייל ,ישבתי שעה ולא הצלחתי להכניס אותה לתפוז בשמה. אדבר איתה אולי משהו יעזור פה.

magy

New member
אם יש לה הוט מייל

אל תגידי שאין לה מייל אולי אין אאוטלוק אקספרס....... אבל מי שיש לו "הוט"............מאושר............ איפה ה"הוט" שלה........???????

magy

New member
הסבר לפורפור

הוט....זה "לוהט" - חם,,,,,, בשפה האנגלית........ זו היתה רמיזה מינית..............פויה לי.....

magy

New member
פורפורית

שלום יפה לסנונית . אביב הגיע בוני 101 / 50 פלוס זו ההודעה היחידה לסנונית........... אני מצטרפת אל הודעתו..............בברוכה הבאה..........
נא להפנות את תשומת ליבה........להצטרפותי......... פשוט לא הבנתי מיד שלא את כותבת......... מביטים על החתימה....והיא היתה שלך......

מאגי על תתאמצי אני מקוה../images/Emo13.gif

שנמצא פתרון ,נכון להיום שתינו לא מומחיות גדולות באינטרנט, אני גולשת ממרץ השנה ,והיא רק מתחילה, יהיה בסדר בעוד זמן מה. תודה לך

למעלה