חוזרת הביתה

חוזרת הביתה

חוזרת מאוחר, פותחת את הדלת, נכנסת לחדר שלך, אתה לא מגיב. מחבקת אותך מאחור, חזרתי, אני אומרת, רציתי אותך כל היום, תיגע בי, תרגיש … אבל אתה הסתובבת אלי, בסיבוב כיסא חד, משכת את ידי והעפת אותי על המיטה. הבגדים, אמרתי, וגם רציתי להתקלח … את תעשי מה שאני אחליט, לא בגדים ולא מקלחת, אל תתפשטי. אתה עובד לצד השני של החדר, מוריד את החולצה, לאט, מעל הראש, פותח את המכנסיים, כפתור אחר כפתור, מתכופף, מסתובב אלי עם הישבן, מוריד לגמרי את המכנסיים. הגוף שלך עירום, מתוח, מחכה. אני מנסה לקום. לא , אתה אומר לי, אני הרשתי לך לקום? הזין שלך כל כך עומד, כל כך מגרה, אני מתחילה לרעוד, עוצמת עיניים. תפקחי את העיניים, זונה, אתה צורח, תפתחי ותסתכלי. לוקח בקבוק שמן, מוזג על כפות הידיים, מעביר את הידיים על הבטן, על השיער, מחדיר את האצבעות בתוך השיער, נוגע בזין ביד אחת, אוחז בחוזקה, כל כך חזק שנדמה לי כי אתה עוצר את הדם. את רוצה אותי, אתה שואל, המילה חונקת אותי, לא מצליחה לומר אותה, מהנהנת בראשי. מלטפת את שד, חופנת אותו חזק, מכאיב, תיגע בי, אני מתחננת. או קיי. אתה מסכים, אם את רוצה אותי, תזחלי. תזחלי על ארבע, כמו כלב שמתחנן, תזחלי ותתחנני. ואני קמה, שדי מתפוצצים מתשוקה, כתם רטוב על המכנסיים, יורדת על הברכיים וזוחלת אליך. מסתכלת בעיניים שלך, כמו שציווית. גופך רועד. אל תגמור בלעדי, אני מתחננת ודמעות זולגות מעיני ללא בכי. תשמור לי. וכשאני מגיעה אתה מוריד לי את המכנסיים, רק משפיל אותם קצת, חושף את הישבן שלי ו … חודר לתוכי בכוח כזה שרקמת הכוס נקרעת ואני רוצה עוד ועוד ועוד, זרע חם ניתז בתוכי וזורם מהכוס אל הרגליים, על המכנסיים, מרטיב אותם.

למעלה