חוזרת בתשובה

• פותח הנושא yg5
  • פורסם בתאריך

yg5

New member
חוזרת בתשובה

אני לא יודעת איך להתחיל יש לי כמה חברות שחזרו בתשובה... אנחנו בקשר כבר שנתיים ופתאום אחת מהן שאלה אותי בהתלהבות ברסלבית אמיתית... למה אני לא חוזרת בתשובה? תמיד היה לי עניין והתנדנדתי. זה היה לפני שבועיים... ואני ממש מתנדנדת. אני מרגישה צורך לבכות. כאילו מישהו זועק מתוכי אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אני רוצה למצוא את השם! אבל מה אני עושה? אנא עזרו למצוא את הדרך...

אלישיר

New member
קודם כל....

בעזי"ת עכשיו... כן בדיוק בשניה הזו, כמה דקות אחרי ששאלת. תהיי לבד, ותדברי אל א-לקים, אל אבא בשמים. תספרי לו את כל מה שעל הלב, את כל מה שאי פעם רצית לומר לו, את כל מה שאת מבקשת שיהיה לך. אל תקצרי. תחשבי כמה הוא גדול וכמה הוא יכול לתת. תשאלי אותו איך חוזרים אליו. הוא עונה תמיד.

מצטרף לעצה של אלישיר ...../images/Emo45.gif

את כותבת כאן בפורום ומבקשת עזרה מאנשים כמוך , בשר ודם ... זה כבר יפה מאד שאת מבטאת את תחושותיך הפנימיות , העמוקות , מה שהרבה אחרים מדחיקים ושומרים בפנים שנים ארוכות ולפעמים עד סוף ימיהם ... יפה עשתה אלישיר שהפנתה אותך למי שיצר אותנו ואותך , למי שמצפה מאיתנו שנשפוך לבנו לפניו , למי שהשעשועים הגדולים ביותר שלו , זה שאחד מברואיו נזכר בו וקורא לו בפעם הראשונה - אבא... ומספר לו את כל מה שעבר עליו , עובר עליו ומבקש ממנו שיעזור לו להבא ... ובכן , אני מצטרף לעצתה של אלישיר ומאחל לך ולכל עם ישראל - גמר חתימה טובה .

למעלה