חוזרת אליכם...

מעצימה

New member
חוזרת אליכם...

המון,המון זמן לא הייתי כאן...ארועים רדפו ארועים..יום לפני ערב פסח פרצו לביתנו,שבועיים לאחר מכן,חמתי קיבלה שטף דם מוחי שמחק את הזיכרון כמעט לגמרי..כעת נמצאת בשיקום..והיום הודיעו לנו שבתכלס אין מה לשקם ,כי אין תודעה..לא מחוברת לעולם...לא ממש מודעת.. וובתוך כל זה החיילת המופלאה שלי,הקרבית..לאחר 4 חודשים נשברה נפשית בגלל כל מיני ארועים של חוסר שיתוף פעולה ומוטיבציה של הבנות שאיתה..רצתה לעזוב את קרקל כבר בזמן הטירונות,בכתה הרבה,שוחחה מיוזמתה עם המפקדים והסבירה את הקשיים..ויש לציין שתמכו בה מאוד,הבינו אותה ולא וויתרו עליה ומהסיבה הנכונה. ובדיוק ברגע זה יוצאים למסע כומתה ומחר טקס קבלת הכומתה. והיא מאושרת שסיימה ולא וויתרה..פייטרית אמרנו..אכן כן..גאה בה על צורת ההתמודדות וקבלת ההחלטות בצורה עצמאית.שמחה כל כך....וכעת. אתם בטח תוכלו לייעץ לי מה לוקחים לשם לטקס? במיוחד שהיא חוזרת איתנו הביתה? מה נהוג? הא ושהוע הבא עולים לפתיחת קו..אבטחה גבול מצריים...אז תודה על ההקשבה ו.....היעוץ.

שויו

New member
ברוכה השבה ובשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo140.gif

איזו מתוקה הפייטרית שלך... מרגש מאד מסע כומתה, וכומתה ובכלל, ילדה לוחמת
. כל הכבוד והמון גאווה.. לוקחים אוכל, שיהיה מה לאכול עד שמגיעים הביתה (בטח תהיינה רעבות אחרי המסע) , שתיה ומשהו מתוק.... בלונים, שלטים לעידוד (אם אתם בעניין. אנחנו לא עשינו אבל בטקסי ההשבעה וסיום הכשרה שלנו היו הרבה משפחות שכן...) והעיקר, לחבק חזק חזק ולא להפסיק לומר לה כמה היא "גדולה " וכמה אתם גאים בה . וכל הכבוד גם לכם על התמיכה בה לאורך הדרך

ים וגל

New member
כל הכבוד לילדה הפייטרית!!מרגש !!!

אלו ארועים ,קשה ההתמודדיות הללו עם ההורים והצרות הבריאותיות ובכלל יש תקופות לא קלות מקווה שעכשיו יהיה יותר קל כל הכבוד על ההתמודדות של הילדה -לא פשוט המסלול הזה ויפה שתמכו בה ולא וויתרו עליה -ידעו שיש על מה לשמור! ולטקס לוקחים אוכל כל מה שאוהבת -אני מניסיוני תמיד שהבאנו אוכל למקומות האלו תמיד שמחו לאכול. שתיה קרה , מתוקים כל מה שאוהבת וגם תמיד יש חברות וחברים תהנו ממנה

סמדר בנ

New member
כל הכבוד לילדה

לא פשוט מסלול קרבי בכלל ולבנות בפרט. בהצלחה במסע. מה להביא? דבארים שהיא אוהבת, שתייה, פירות, אולי עוגה.

אםפי7

New member
כל הכבוד לילדה שלך, מצדיעה

לא פשוט המסלול הזה לבנות, וההתגברות שלה יש לזה ערך מוסף בחיים. בהצלחה במסע, ומה להביא כמו שאמרו לך דברים שהיא אוהבת, אפשר אבטיח קר, אצלנו זה תמיד פיצה וקולה, אבל הכי חשוב דברים שהיא אוהבת.

פולי44

New member
כל הכבוד, פייטרית אמיתית!

שתצליח! תביאו לדעתי סנדוויצ'ים קטנים, משהו שהיא אוהבת לשתות חוץ ממים, ולא הרבה יותר מדי. תהנו!

מעצימה

New member
תודה על הברכות החמןת והעיצות הכל כך טובות ...

מחר אספר לכן איך היה

פיטנגו4

New member
עכשיו חזרנו ../images/Emo13.gif

אכתוב על חוויותי בפוסט נפרד אבל לשאלותיך: להביא קצת סנדווצ'ים עבורה ועבורכם, כי מחלקים אוכל. החזרנו את רוב מה שהבאנו. הביאו פירות קרים וירקות קרים. עבורה: מטליות לחות לניקוי הפנים הצבועות אחרי המסע ולהתרעננות. עבורכם: המון המון מים, קרם הגנה וכובעים. חם מאד.

מעצימה

New member
פיספסנו..כמה עצוב

מפתח תקווה לפרדס חנה,שעתיים היינו בפקקים..והגענו בסיום..כמה עצוב..אין לי מילים...

פיטנגו4

New member
יו... חבל

העיקר: החיילת איתכם? זה מה שחשוב... נכון? שימי לב לפוסט בו תיארתי את הטקס... לא הפסדת הרבה. הנפת דגל, נאום אחד, 5 דקות ויש לכולם כומתות. התקוה וזהו. צילומים אפשר לקנות כי תמיד מסתובב בטקסים האלה צלם שמצלם את כולם ואפשר לקנות ממנו דיסק, כולל צילומים ממסע כומתה.

מעצימה

New member
אבל הייתה לטקס משמעות של..

סיום התקופה הכל כך קשה..תחילה של תקופה חדשה והשמחה שבכך..כל כך רצינו להיות שם..שעתיים בכביש 6. ..לא יודעת למה..אבל בחיים לא הייתי בכאלו פקקים..ודווקא היום..התאכזבנו..והיא קיבלה אותנו בבכי. מהתרגשות ופחד שלא נגיע כלל..נגמרה לה הסוללה בנייד..וחצי שעה לפני הטקס לקחו להם את הניידים ולא יכולנו לתקשר.פעם הבאה יוצאת בבוקר..ומחכה...

למעלה