חוזרתי..

E M T

New member
חוזרתי..

הנה סוף סוף אחרי זמן רב אני פה, ויש לי סיפור יומי, מהיום.. אז ככה, השעה חמישה ל12 בצהרים, ביפר על פצ` קשה ת.ד ברמזור בעטרות, הגענו ממוגן+לבן+נט"ן ביחד בהפרשים של שניות, מצאתי את עצמי מוקף בערבים ושואל אם משהוא מדבר עברית.. לציין שזה היה בתוך הכפר הערבי, ופתאום משהוא אמר שהוא מדבר ערבית והוא ראה מה קרה, אז הוא הצביע על איזו משאית משהוא כמו 5 מ` גובה ו15 מ` אורך ואמר שהיא נסעה בערך על 90 ופגעה בהולך הרגל, אני מסתכל על הפצוע והוא אולי ואולי עם פריקת כתף... וואלה יש להם גוף מבטון...

DOPLEXN

New member
אין לך מושג כמה אתה צודק. . .

לפני שבועיים. . . משמרת בוקר. .. הגענו רגיל+אמבולנס צבאי עם רופא פאראמדיק הכל. . . ת.ד. קשה בתוך יער, שני ג'פים התנגשו. אחד עם ערבים התהפך אולי 3 פעמים על דרך גדר תיל לתוך תעלה. פצוע ישראלי אחד קשה ברכב השני, שנפגע מהג'יפ הערבי. 2 פצועים ערבים- אחד בינוני אחד קל.

amitp

New member
קורה,

גם עם יהודים מסתבר - אחרת אין לי דרך להסביר את הפצוע מלפני חודשיים שיצא עם שלוש שריטות אחרי שנפל לתוך תהום של מעל 10 מ' עם הרכב (אופנוע שטח...) מסתבר שחוץ מהכל רצוי גם קצת מזל בחיים...

amitp

New member
EMT-ברוך החוזר מן הכפור..../images/Emo187.gif../images/Emo13.gif

meijin007

New member
אסור להאמין לביפרים

יש להם נטיה לא להעריך נכון את חומרת הפגיעה...מניסיון (אני עובד עם ביפר בנה"ז גוש-עציון)

למעלה