חוזרים מהים היום

araviv

New member
חוזרים מהים היום

יצאנו בשעה אחת והיה איזה 20 קשרים מילימום ולאט לאט הים שקט הרוח נחלשה ובשעה 5 הכל השתתק ואפילו טיפת רוח לא היתה במרינה תל אביב,מזג אויר אביך ערפילי פשוט יום משוגע . ביציאה רוח דרומית מערבית ובחזרה מזרחית. עוד יום מעניין. עמוסי

בת ים

New member
איך היה הים?

דיברו על ים גבוה. מקווה שנהניתם

araviv

New member
איך היה הים - כרגיל נפלא ומיוחד?

בתחילה גלים די גבוהים ביציאה מהמרינה , בהמשך כאלו של מטר וחצי + וקצת שפריצים עד שעה 4 ואז לפתע הכל החל לרדת ומול המרינה לקראת חמש שקט אלוהי אפרירות לונדונית והרוח נפלה לחלוטין וגם הגלים. פשוט ים מטלי.

araviv

New member
בתיה בתמונה את עומדת בסירה ?

בתיה ספרי על איזו סירה את עומדת האם את גרה עליה ומה את עוסקת מלבד ניהול הפורום?

בת ים

New member
על MICA של אלכס../images/Emo26.gif

התמונה צולמה כחצי שעה לאחר התאוששות (אני עדיין נראית
למען האמת)ממחלת ים בדרך ללימסול בקפריסין בקיץ 2003, עם עוד שני חברי פורום ואלכס כמובן. MICA-יאכטה מדגם בווריה 37 פיט. בת שנתיים לערך-מדהימה, מושקעת ואהובה. (..ובחיי ה"לא ימיים" אני עובדת במשרד פרסום)

בת ים

New member
אלכס=ALEX33 ../images/Emo24.gif

הוא יחזור לפורום אחר הצהריים..לאחר ביקור ביפו. אגב, אותה הנטר שהייתה שייכת לאלכס הגיע ללימסול מספר שעות אחרינו...צירוף מקרים נחמד.

araviv

New member
באיזה תפקיד במשרד?

קופי,טרפיק,ארט ד,תקציבאית,מנהלת , חושבת ?

בת ים

New member
מנהלת רשת המחשבים

תקציבאית לשעבר. וטרפיק לעת מצוא (מחליפה כשצריך).

zina71955

New member
בתיה את עוד מתאוששת ../images/Emo6.gif

זו תמונה מהמרינה באשדוד שלא לדבר שפנייך בתמונה דומים נורא לאלכס. עד כדי כך היית "ירוקה" ממחלת הים?. לא לזרוק עלי שום דבר, אני רחוק.

בת ים

New member
עמוסי התכוון לתמונה בכרטיס אישי שלי

.....אפילו אחרי מחלת ים קשה...אני לא דומה לאלכס
אלכס יש רק אחד

בת ים

New member
זה כבר למסרים../images/Emo6.gif

אנחנו לא רוצים לטרחן כאן את החברה

בת ים

New member
מערכת המסרים של ../images/Emo43.gif

לפורום יש מערכת מסרים אישים (הודעות אי מייל קצרות בין שמות משתמש בפורום)פנימית, בעזרתה אפשר להתכתב ללא שהכתוב יופיע מעל גבי די הפורום. בראש הדף, מצד ימין מופיע איור של מעטפה, לידו שם המשתמש שלך ולידיו מספר המסרים שיש לך בתחבת המסרים שלך. לחיצה על הקישור הנ"ל תכניס אותך למערכת המסרים, שם תוכל לקרוא מסרים אישיים שנשלחו/ישלחו לך ולענות. אם יש צורך בהסברים נוספים-אשמח לעזור.

למעלה