חוזרים לעולם הכף יד

israeliradio

New member
חוזרים לעולם הכף יד

ההתלבטות- IPAQ 4240 או שמא אחיו הממש לא זהה ה-1950. השימוש הוא פנקס נייד + תמונות + אולי ניווט. יש למישהו דיעה? מי יכול להמליץ על דומים בסכום דומה (1300-1800 לחדש או כ-900 למשומש) מה עוד צריך לדעת? איך MIO לסוגיהם? (המון תודה על מבול התשובות הצפוי למבול השאלות, לא הייתי בפורום כזה מאז שנסגר הפורום ב-IOL, כך שאני ממש בעניינים). שבוע טוב! נראה לי שזה המקום ולא פורום פאלם....

AYELET1

New member
גם לפאלם יש ניווט. אולי כדאי

לבדוק גם שם בכל מקרה: IGO, שזו תוכנת ה-DOOR 2 DOOR היחדה לפוקט בישראל שנמכרת כיום איננה רצה על 1950. אם אתה מעוניין לנייווט הייתי לוקחת מיו ולא 4240 שהוא (וגם 1950) נטול מקלט GPS.

AYELET1

New member
נראה לי שה-350 הוא המכשיר

המתאים ביותר לדרישותיך. ששים לב שאין לו BT ו-WI FI

israeliradio

New member
אנסה למקד את הצורך

יומן וכל החבילה הבסיסית- ודאי עברית אמינה- ודאי GPS כולל תוכנת ניווט עברית- רצוי מאוד. יישומים גם לחו"ל- כדאי זמן חיי סוללה ארוך אינטרנט אלחוטי- כדאי (אגב- יש מכשירים כאלה? במקומות בהם יש אינטרנט אלחוטי- הכוונה היא שאוכל להשתמש בהם) הורדת דפי WEB לפני היציאה מהבית- מצויין (בפאלם היה לי אוונטגו שהיתה תוכנה מצויינת הייתי מוריד את הארץ לפני היציאה) מחיר- הכי נמוך שניתן

AYELET1

New member
שרשר בבקשה את שאלותיך וקרא את תקנון

הפורום אתה רוצה תמורת מחיר מינימלי גם תוכנת ניווט, גם מכשיר עם GPS מובנה וגם עם יכולות אל חוטיות? זה בעייתי.

erezstr

New member
לך על 5915

אם אתה קצת מרים את רף התקציב (כ- 2000 ש"ח) תזמין באמזון את ה- HP 5915 ותהנה מהמכשיר הטוב/הטופ בקטגוריה. בצע חיפוש בפורום על 5915 או 5940 (ההבדל הוא במפות שבאות במכשיר). ארז

AYELET1

New member
אני חושבת שלא ישלחו מאמזון לישראל

את המכשיר ואם ישלחו הוא יצטרך לשלם מע"מ ומכס. בנוסף כל זה ללא תוכנת ניווט לישראל. המחיר יצא הרבה יותר גבוה מ-2000 ש"ח

erezstr

New member
א. אמזון שולחים לישראל

ב. אכן צריך לרכוש תוכנת ניווט (נכון לכל מכשיר PDA שירכש) ג. המכשיר נהדר ד. אולי ניתן למצוא חבר שיביא את המכשיר או ישלח בדואר רגיל מארה"ב ה. למיטב הבנתי יש רק מע"מ (אם בכלל) ו. אני מניח שבירור קצר יביא את השואל למחיר סופי כולל משלוח ובדיקה אם הוא מספיק גמיש במחיר. המוצר, לדעתי ולדעת נוספים שווה את ההתגמשות. בארץ על פחות מ- 1700 ש"ח אין מה לדבר והאחריות תופסת גם בארץ. חג שמח ארז

AYELET1

New member
ניתן להשיג 350 בעד 1400 ש"ח

אמאזון שולחם ספרים ודיסקים לא בטוח שמכשירי אלקטרוניקה ההתגמשות זו הכפלה במחיר. השאלה מה הוא מחפש

erezstr

New member
אין ויכוח בכלל

הוא רוצה מכשיר "(1300-1800 לחדש או כ-900 למשומש)" לא כולל GPS (עוד כ- 350 למשומש או 450 חדש). לפי געתי כבר עדיף לו להשקיע עוד קצת ולקנות את הטופ שבקבוצה. בכל מקרה, ביננו אין ויכוח- אני מניח שהכוונות טובות הדרך קצת לא הייתה ברורה
. בכל מקרה אני מאחל לו בהצלחה ושיתחדש ארז

israeliradio

New member
תודה לכולכם והרי ההחלטה

אני אשקיע בחיפוש של 4240 עם תוסף GPS או בלעדיו או שאלך על 5950 וחבריו, הכיוון- משומש. מקווה שאגלה סבלנות ושהיא תשתלם. תודה וחג שמח.

AYELET1

New member
5940 אין משומשים. לדעתי גם לא 4240

הם חדשים מדי ל-4240 אין ווי פי. שים לב

erezstr

New member
לפי PDAdb יש לו WiFi

אני לא מכיר את המכשיר אישית אבל באתר PDAdb מופיע שיש לו WiFi אבל ללא GPS. מופיע גם מסך 3.5", זה נכון? מוזר, זכרתי מסך 2.8" ארז

AYELET1

New member
לגבי ווי פי - אתה צודק

וגם לגבי המסך - הוא 2.8 והטעות של PDADB ראה כאן

למעלה