חוזרים לעבר!

Rukia nik

New member
חוזרים לעבר! ../images/Emo79.gif

לפני ההופעה פתחתי את השרשור : השירים שלכם ובו התבקשתם לכתוב את 15 השירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה.. אז עכשיו כשההופעה עברה ואנחנו כבר דורשים עוד הופעה החלטתי לחזור אחורה ולעשות תחרות: מי שצדקה בהכי הרבה שירים אני אכין לה שרשרת עם הסמל של טוקיו הוטל ואתן לה אותה במפגש פורום!
כמובן שמאז ועד עכשיו רשימת השירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה השתנתה אז אתם תשרשרו את השירים שהייתם רוצים שהם יופיעו (אם הם יופיעו) איתם בישראל בפעם הבאה! טפוטפו חמסהחמסה!
לרענון זכרונכם - קישור! השירים שהיו בהופעה - Übers Ende der Welt Vergessene Kinder Heilig Wo sind eure Hände Stich ins Glück Reden Wir sterben niemals aus Spring nicht An deiner Seite (ich bin da) Leb' die Sekunde Rette mich Ich bin nich' ich In die Nacht Final Day Scream Monsoon Love is Dead Break Away
המתמודדים!
הערה - מספר התוים (
) הם מספר השירים שצדקתם בהם. dorkiflitz -
keren eckshtein -
ElinorLahav -
Ich liebe TH -
Leb Die sekunde -
שנינושהמותק -
תמר קאוליץ -
SpongBobit -
Never Had a Nick -
Ever Dream Of me -
animfanatic -
והזוכה היא.... Ever Dream Of me
עם 10 שירים מתוך 15! יפה מאוד! - תשלחי לי מסר עם את רוצה את המתנה- זו הייתה סתם תחרות נחמדה לזכר הימים ההם!
מקווה שנהנתם!
כעת אתם מוזמנים לשרשר~

Rukia nik

New member
שכחתי להגיד ../images/Emo9.gif

גם מי שלא השתתף פעם שעברה מוזמן להשתתף ולשרשר את 15 השירים שלו!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifמיה מזלטוב בייב ( :

אהמ 1000meere GEH אבל הם בטח יוציאו עוד שירים...:/..אני אשרשר לפה שוב כשיעלו לי לשכל שירים שמתחשק לי לשמוע

Rukia nik

New member
ברור שהם יוציאו שירים!

אבל סתם השירים שהיית רוצה לשמוע בהופעה כרגע! D:

Rukia nik

New member
אממ..

אין לי תשובה חד משמעית! אומרים שיש מצב שהיא תיהיה ב-31.3 אבל זה נראה לי ממש מופרך כי זה התאריך לידה של גיאורג.. וגם לא כתוב על ההופעה בשום אתר רשמי ולכן בינתיים אין הופעה מתוכננת

3has3

New member
בדיוק!

זה התאריך לידה של גיאורג ואם התאומים חגגו גם לו מגיע D: רגע, מישהו יכול לבדוק אם שנה שעברה הם הופיעו בתאריך הזה? או ב-8.9 או בכלל ב-1.9? מישהו? D:

או גאד |: אתם מתדברים עם הופעה של טוקיו

ב31.3?! זה לא אמור להיות בויני או משהו? (לא שיש התנגדות להקדמה)

lid15

New member
העהעהע זו מאיה! מאיההה אני צריכה את המסן שלך!

העהעעה שלחי מסר או משו!!

simple day1

New member
חבל שהם התחילון עם השיר Übers Ende der W

לא כל כך מתאים לשיר פתיחה...

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifדווקא חבל ש..

בהופעה לא באמת הכרתי אותם ואת השירים שלהם,שהיום אני כ"כ נהנית מהם.

simple day1

New member
אבל שירים יותר מתאים לפתיחת הופעה

לא משנה...עדין הייתה הופעה טובה

למעלה