חוזרים לעבר! ../images/Emo79.gif
לפני ההופעה פתחתי את השרשור : השירים שלכם ובו התבקשתם לכתוב את 15 השירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה.. אז עכשיו כשההופעה עברה ואנחנו כבר דורשים עוד הופעה החלטתי לחזור אחורה ולעשות תחרות: מי שצדקה בהכי הרבה שירים אני אכין לה שרשרת עם הסמל של טוקיו הוטל ואתן לה אותה במפגש פורום!
כמובן שמאז ועד עכשיו רשימת השירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה השתנתה אז אתם תשרשרו את השירים שהייתם רוצים שהם יופיעו (אם הם יופיעו) איתם בישראל בפעם הבאה! טפוטפו חמסהחמסה!
לרענון זכרונכם - קישור! השירים שהיו בהופעה - Übers Ende der Welt Vergessene Kinder Heilig Wo sind eure Hände Stich ins Glück Reden Wir sterben niemals aus Spring nicht An deiner Seite (ich bin da) Leb' die Sekunde Rette mich Ich bin nich' ich In die Nacht Final Day Scream Monsoon Love is Dead Break Away
המתמודדים!
הערה - מספר התוים (
) הם מספר השירים שצדקתם בהם. dorkiflitz -
keren eckshtein -
ElinorLahav -
Ich liebe TH -
Leb Die sekunde -
שנינושהמותק -
תמר קאוליץ -
SpongBobit -
Never Had a Nick -
Ever Dream Of me -
animfanatic -
והזוכה היא.... Ever Dream Of me
עם 10 שירים מתוך 15! יפה מאוד! - תשלחי לי מסר עם את רוצה את המתנה- זו הייתה סתם תחרות נחמדה לזכר הימים ההם!
מקווה שנהנתם!
כעת אתם מוזמנים לשרשר~
לפני ההופעה פתחתי את השרשור : השירים שלכם ובו התבקשתם לכתוב את 15 השירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה.. אז עכשיו כשההופעה עברה ואנחנו כבר דורשים עוד הופעה החלטתי לחזור אחורה ולעשות תחרות: מי שצדקה בהכי הרבה שירים אני אכין לה שרשרת עם הסמל של טוקיו הוטל ואתן לה אותה במפגש פורום!