חוזרים לביה"ס עם פוקט גיר תודה לברוך שהביא ראשון את הלינק להוזלות
A aisraeli New member 11/8/04 #2 מוזר... לפני מספר ימים נחסמתי על ידי המנהל בגלל שכתבתי על תיק נחמד ל-IPAQ. לטענתה היה בהודעה שלי משום פרסומת. מאז אני רואה שרבים מפרסמים כל מיני דברים על קניה מכירה, תוכנות וכו' כגון ההודעה המקורית (של המנהלת). מה קורה פה?????????
מוזר... לפני מספר ימים נחסמתי על ידי המנהל בגלל שכתבתי על תיק נחמד ל-IPAQ. לטענתה היה בהודעה שלי משום פרסומת. מאז אני רואה שרבים מפרסמים כל מיני דברים על קניה מכירה, תוכנות וכו' כגון ההודעה המקורית (של המנהלת). מה קורה פה?????????
A AYELET1 New member 11/8/04 #3 המנהלת אין לה מניות בפוקט גיר(לצערה לא נחסמת אך אני מבטיחה לך שהודעות קטנוניות מהסוג הזה יזכו אותך בחסימה... טענות בפורום משוב לילה טוב
המנהלת אין לה מניות בפוקט גיר(לצערה לא נחסמת אך אני מבטיחה לך שהודעות קטנוניות מהסוג הזה יזכו אותך בחסימה... טענות בפורום משוב לילה טוב
A aisraeli New member 11/8/04 #4 גם לי אין מניות לי אין מניות בשום מקום. ואל תאיימי עלי מכיוון שאינני מעיר הערות קטנוניות.
A aisraeli New member 11/8/04 #5 ...וגם אתר פוקט גיר הוא למכירת תוכנות בתשלום. יש בכך משום פירסומת. אז אל תשתמשי בפריווילגיה הניהולית שלך בצורה קיצונית...
...וגם אתר פוקט גיר הוא למכירת תוכנות בתשלום. יש בכך משום פירסומת. אז אל תשתמשי בפריווילגיה הניהולית שלך בצורה קיצונית...