חוזרים הביתה

חוזרים הביתה

חבר'ה אי"ה יום חמישי י"א אב בשעה שתיים צעדה מיד מרדכי לניסנית!!! כולללםםם באים וצריך לפרסם את זה כי הרבה לא שמעו על זה! מי שרוצה יש הסעות בתשלום מבנייני האומה בשעה 12 הרשמה חובה! לפרטים:קוממיות:029974424 יונתן:0546390205

אני חושב שאם לבני עקיבא

ולפורום הזה חשוב מארץ ישראל ומתושבי הגוש אז אתם יכולים לדחות את המפגש המחורבן הזה לשבוע אחר!!!!זה אגואיסטיות שביום שאנחנו תושבי הגוש מתאבלים ורוצים לחזור הביתה אתם תשבו לכם בנחת!

היי היי

יש גבול. התלבטנו בין יום חמישי ליום רביעי, ובכוונה דחינו את המפגש ליום חמישי, תוך התחשבות בכך שיום רביעי זה יום חורבן גוש קטיף. תאמין לי שזה קשה לנו.

לא צריך טובות....

ידעתם טוב מאוד לשחק אותה לפני הגירוש כאילו איכפת לכם... לכו לכו לא צריך טובות רק אל תבואו גם לשוווווםםםם דבר!!!!!! ושנחזור לגוש...גם אל תבואו

תאמין לי שאכפת לי

אני קרובה לנושא הזה מאוד, יש לי קרובי משפחה שגורשו, בגירוש פשוט בכיתי מול הטלוויזיה.. אני לא חושבת שכדי להראות סימפטיה צריך ללכת לעצרות וכאלה. זה לא פוטר אותך מלהתפלל כל יום לבניין א"י השלימה ולעזור לאנשים המגורשים. כל אחד עוזר איפה שהוא יכול. ואם מישהו מהפורום לא יבוא למפגש בגלל העצרת-אני אצדיע לו.

הלוו! להרגע ומהר

נצא מנקודת ההנחה שמפגש פורום זה לא דבר פעוט ומבוטל כמו שכולם חושבים. היו לנו 3 תאריכים אפשריים דחינו ביטלנו העברנו ובכל זאת יש מלאא קבועים שלא יכולים לבוא. ואז את באה ואומרת שאין לנו זכות על הגוש כי אנחנו לא באים למהלך שלא הולך לצלוח. ומי את שתקבעי למי יש זכות על הגוש?! יש אנשים שלא היו פעם אחת בגוש ולא באו לשום עצרת ולא יבואו לשום עצרת כי הם מוצאים את הדרך שלהם להחזיר את הגוש. אני לא אומר שנאי אחד כזה אבל מה שאני בא להגי זה שאת הגוש לא מחזירים רק בלעלות לניסנית ולעשות עצרות. יש דרכים אחרות.

קודם כל אני בן

קוראים לי איתמר... דבר שני אני חושב שיש לי זכות להגיד את זה בגלל שאני מגורש....

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifוואי אתה מגורש?

קשה. אבל תראה,זה שהם החליטו על התאריך שהכי נוח לכולם זה לא אומר שהגוש לא חשוב להם.

אני חושב שזה שאתה מגורש זאת לא סיבה

להחליט למי הגוש שייך ולמי לא אני לא מגורש נכון אבל אני מזדהה עם הכאב של המגורשים וגם לי זה מזיז קצת הרבה אני לא חושב שלבוא לניסנית זה מה שיעזור כי כבר הסברתי למה. ותאמין לי שאני גם מרגיש מה עבר על המגורשים אבל בקטנה. (אני גם עובר דירה נגד רצוני ובגלל רצונו של אדם זר) אלה שגורשו מהגוש ואלה שחיים בעיר במרכז הם אותו אדם בדיוק ולא צריך לעשות רצונו של כל מגורש כאילו שאם נגיד לו לא אנחנו לא יכולים אז יגידו לנו שאנחנו אנטי ציונים ועוכרי ישראל אנחנו צריכים להבין שגורל כולנו הוא כאחד ולא שלאחרים יש פריבלגיות כי הם חוו מצבים קשים (כמו הגירוש לדוגמא) אני מכיר אנשים שלא גורשו מהגוש ומצבם הנפשי התדרדר גם כן, אז בבקשה להכנס לפרופורציה ולהיות אובייקטיבם-גם אנשים שלא גורשו עצובים ומבינים את מצבם הנפשי של המגורשים.

טוב ככה...

ת'כלס אתה צודק... אבל בדבר אחד אני ממש לא מסכים איתך.מה שאמרת על זה שגם אתה עובר דירה בניגוד לרצונך אני ממש מרחם עליך אבל זה ממש לא אותו דבר.אני משער שאתה עובר דירה כי לא שילמת שכר דירה או משו כזה נכון? אז בכל זאת יש סיבה.... אבל אנחנו לעומת זאת לא הייתה שוווווווםםםםםם סיבה!!!!! ויקפצו לי כל השמאלנים!!!!שיגידו מה שהם רוצים!לא הייתה שום סיבה הגיונית. וגם הכאב שלנו היה יותר על המדינה מאשר על עצמנו.אמרנו זאת הרבה.לנו לא תיהיה בעיה תוך 4-5 שנים נסתדר,נקבל פיצויים,נבנה בית נחזור איכשהו לשיגרה... אבל המדינה???היא תיהרס!!!!וזה מה שאנחנו רואים מול העיניים שלנו....

עם הגישה הזאת את תגיעי רחוק

"מחורבן" מצחיק שיש קבוצה כזאת של אנשים שטוענים שאכפת להם מגוש קטיף- חלק אחד שלהם הולך לעצרת בניצן לשמוע שירים חסידיים (שמחים במהותם) והחלק השני הולך לניסנית להתאבל ולזכור. ואני שואל מתי נבין שבשביל להחזיר את ארץ ישראל צריך קודם כל להיות מאוחדים? אם לא בעם ישראל ואם לא בדת אז לפחות בציבור הדתי לאומי.

|כן../images/Emo70.gifכן../images/Emo70.gifכן|!

וזה גם מה שאני טוען רוב הזמן. מבחינתי, יש כרגע בעיות ודברים הרבה יותר חמורים לעסוק בהם מאשר ליישב חלקים מא"י מחדש. יש פה דור שלם שחוטא, והמשימה הראשונה היא להקדיש את כל המאמצים כדי לקרב אותו, לאחד אותו ולנסות כמה שיותר להחזיר אותו בתשובה, ואז נוכל ליישב את הארץ באמת ולחיות בה על פי תורת ישראל. עם כל הכאב של המגורשים, צריך לסייע להם ולאחד את העם ולא לנסות לכבוש את המקומות האלה מחדש ולא רק לעורר אנטגוניזם מובהק אלא גם לא לסייע בדבר.

אפילו שהדרך לשם פתוחה ליהודים

קשה לי מאוד להאמין שתצליחו להכנס לשם זה אזור צבאי סגור תמידית לא כמו חומש נגיד או המאחזים... זה תמיד מאובטח ע"י הצבא אז ממש בהצלחה ויישר כוח על היוזמה. מקווה שבכל זאת תצליחו.

שוב אני אומר, זה מקום צבאי סגור

כשאני חושב על זה נאי לא מוצא איך תכנסו ואני מפגש תודה, אם זה לא היה בהתרעה כל כך קצרה אז הייתי בא אבל המפגש קודם לזה.

למעלה