חוזרים הביתה!!!

ירוקה מהכרמל

Well-known member
הביתה...לאיפו? - לחיפו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכן ,אופ"א אישרה לנו וגם לאחרות לארח מחוץ לגוש דן. (חוץ מהידיעה ב-one יש גם באתר של ערוץ הספורט) נקווה שיהיה טוב בקרית אליעזר כמו שהתמזל לנו בבלומפילד בשנים האחרונות. ולכל החבר'ה מהמרכז - חסר לכם שלא תבואו לק.אליעזר...יאללה חיפה!!!

TryAndDie

New member
אדיררררררר

באמת אדיר עכשיו סוף סוף נוכל לשחק בבית האמיתי שלנו..

mala1

New member
מישהו מוכן להסביר לי על מה הם מדברים?

הם מדברים על צביעת ק.אליעזר בירוק במשחק הבית באינטרטוטו. למה שאוהד רגיל כמוני יבוא כשהם מפרסמים ואומרים מראש שרוב הסגל הבכיר בכלל לא ישותף במשחק? למה שאני אבוא ואדחוף את הקבוצה שהם בעצם לא רוצים להצליח?

ת'כלס אתה צודק. אפילו רוני לוי אמר שהקבוצה

לא בנויה לשחק בשני המסגרות וגם אם הוא לא היה אומר את זה אז זה עדיין היה ברור לכולם. צ'יזיק הזה יצא בדיחה, גם בקטע שהוא אמר:"רמת הציפיות לא צריכה לפגוע במספר המנויים" איפה הוא חי. עם איך שהקבוצה נראת כרגע לא אתפלא אם יהיו בלחץ 4 אלף מנויים.

Olympic Hero

New member
משום מה יש לי תחושה, ולצערי בלבד, שההחלטה הזו

לא תחזיק מעמד יותר מידי זמן. צפו לקיץ ארוך...

eran 89

New member
../images/Emo45.gif לצערנו ההחלטה עומדת להשתנות בקרוב.

lemmacantor

New member
זה כבר דברים שגם לא בישראל

לדעתי הבלאגן יתחיל שארה''ב יתקפו את אירן, אבל בו לא ניכנס לפולטיטקה בפורום הזה

אין לך מה לדאוג, היא תגיע במוקדם או במאוחר...

נקווה שזה לא ייצא על העונה האירופאית שתהיה אם בכלל

ט ל ו ש1

New member
לאא, אני "ממש לא דואגת".

וכן, זה ברור שתהיה עוד ועוד מלחמה...אבל למה כולם אומרים בחופש?מפסח אני שומעת שיהיה אחרי החג,אחרי זה בחופש...

Olympic Hero

New member
אם זה מנחם אותך...

הגיוס שלי הוא סביב התאריכים המשוערים(למקרה ש..) לאותה מלחמה. אבל רק אם זה מנחם אותך...

ירוקה מהכרמל

Well-known member
הקשר בין כדורגל למלחמות...../images/Emo153.gif

ואם כבר מדברים על המלחמה הבאה "הקרבה עלינו לטובה", יש לי איזו תיאוריה על הקשר בין משחקי כדורגל בינלאומיים ומלחמות - זוכרים מתי הכל התחיל שנה שעברה? - פחות או יותר עם שריקת הסיום של גמר המונדיאל- הם(אויבנו) פשוט גם רואים כדורגל וזה לא רק שהתחשבו בנו...מחר מתחילה הקופה אמריקה, מה יקרה בסיומה? בואו נקווה שכלום ושנוכל להמשיך לאכול אבטיח בים ולהתעדכן על מלפפון זה או אחר שישחק אצלנו (מקווה שלא פתחתי פה...טפו-טפו-טפו)

למעלה