חוזרים אחורה

Yaniv-DC

New member
חוזרים אחורה

והלילה... אמריקה ואירופה חוזרים לשעון חורף... כמה מדכא... באירופה: הלילה באחת השעון יוחזר שעה אחת אחורה, ושוב תהייה השעה חצות. שעון הקיץ יחזור במדינות האיחוד ב-31 במרץ 2002, ובשעה אחת תוקפץ השעה לשתיים בלילה. בארה"ב: הלילה בשעה שתיים יוחזר השעון אל השעה אחת בלילה. שעון הקיץ יחזור לארץ האנתרקס בשבעה באפריל 2002, ובשעה שתיים תוקפץ השעה לשלוש בלילה. באירופה נהוג להתחיל את שעון הקיץ ביום ראשון האחרון של חודש מרץ. בארה"ב לעומת זאת, השעון מתחיל ביום ראשון הראשון בחודש אפריל. גם באיחוד האירופאי וגם בארה"ב השעון מסתיים ביום ראשון (מה שבארץ קוראים הלילה שבין שבת לראשון...) האחרון בחודש אוקטובר. חורף נעים ולא קשה מדי לכולם, יניב בשם הדירקטוריון על ועדותיו השונות.

inbale

New member
רגעעעעעעעעע

גם בניו יורק מחליפים שעון? למה מישהו שכח להגיד לי?

Yaniv-DC

New member
אם ניו יורק היא

חלק מארה"ב או מאירופה, אז כן. ככל הזכור לי משיעורי גאוגרפיה היא דווקא בארה"ב, ואז בשתיים בלילה מעבירים לאחת. אם אני טועה והיא חלק מאירופה, אז באחת מחזירים לשתיים. אם היא ממקום אחר בעולם - אז אין לי מושג. אגב, אני כמעט משוכנע שהיא חלק מארה"ב, אבל תשאלי את פנטום או די ג´יי... הם בטח יודעים איפה זה...

שילדס

New member
ניו יורק חלק מארצות הברית של אמריקה |כת

והמישהו הזה בכלל שכח מזה וטוב שיש לנו את יניב להזכיר לנו אוי לצרות שזה היה גורם לי

Yaniv-DC

New member
ושיהייה יותר קל, הרי המחשבון...

כשבישראל השעה 12:00 שצהריים... באירופה - 11:00 בבוקר בבריטניה - 10:00 בבוקר בארה"ב: בחוף המזרחי - 5:00 בבוקר במרכז - 4:00 בבוקר באיזור ההר - 3:00 בבוקר בחוף המערבי - 2:00 בלילה. כמו ארה"ב חוזרת ל-ST, במקום DT. (כלומר Standart Time במקום Daylight saving Time)

inbale

New member
פששששששש

איזה משפט גדול...טוב שאמרת שניו יורק חלק מארצות הברית....

Yaniv-DC

New member
ולמען התזכורת...

אני מקפיץ את ההודעה. אירופה כבר עברה, אמריקה בדרך. עוד שעה וחצי במזרח, שעתיים וחצי במרכז, שלוש שעות וחצי בהרים וארבע שעות וחצי במערב לשעון החורף...

DJNYC

New member
איזה סיוט...

אני רציתי לצאת בבוקר למועדון.. אני יושב מול המחשב.. ואני לא יודע מה השעה.. השעון מראה 3:59, ולא ידעתי אם המחשב העביר לבד או לא.. הלכתי לשעון שמעל לטלויזיה (כבלים) וגם שם 3:59, הסתכלתי בסלפון וגם שם 3:59. ולא ידעתי אם כל המכשירים האלו כיוונו את עצמם או לא.. בסוף מצאתי שעון נטוש שהראה 5:05 ואז הבנתי שכל השעונים בבית כיוונו את עצמם.. מה תגידו? שנות האלפיים או לא שנות האלפיים

inbale

New member
מסתבר שאתה בעצם אורי גלר

ורק לא ידעת עד עכשיו שיהיה לך יום טופ!

למעלה