חוזים רוחניים

cookimonster

New member
תראי

ובזה נראה לי סיימתי את התכתבויותי בפורום הזה: אולי את לא באה להפחיד אולי כן, לא ברור, אולי זה תקשורים שלך, אולי לא, אין לי שמץ, לא באה לשפוט, אבל אני ממליצה לך לבחון את רוח הדברים שאת מביאה מול תיקשוריום של אוריון, קריון ואברהם, ותשימי לב לרוח הדברים פה ורוח הדברים שם, שם הם מאוד מעודדים, ומעלים את מצב הרוח ודרך ענייהם החיים נראים טובים ומהנים והם מתעסקים בדברים גבוהים יותר, לעומת זאת פה, ושוב אני לא שופטת את מקור המידע או כוונותו, זה התעסקות ממש בזוטות, באמת נראה לך, ותנסי להפעיל טיפה הגיון עזבי רגע תקשורים שקראת, נראה לך הגיוני שאנחנו סובלים או לא סובלים בגלל שם? בגלל תאריך לידה? וזה לא היה בחירה של הנשמה? שמאות אלפי יהודים עולים לארץ נשארים יהודים ושמם מוחלף ולכולם משתנה הקרמה בעקבות כך וזה לא חלק מהגורל של הנשמה? הכל "טעויות"? ולגביי מאיה לירון ומאיר דניאל באמת נראה לך שמספיק שהראשונה תחליף את שמה והיא תפסיק לסבול ככה פתאום הכל יהיה ורוד למרות שהמודעות נשארת אותו דבר? ומאיר אם יחליף לדניאלך יסבול יותר? נשמע לך הגיוני תקשור או לא, נראה לי שאם כבר אנחנו בגוף וניתן לנו הגיון כדאי שנשתמש בו.... לא יודעת, ככה נראה לי, ואגב, חשבת לרגע כמה סובלת אמא שעושה הפלה כי התינוק שגדל בתוכה לא תקין? זה לא שיעור? רק לגדל ילד מעוות או להמשיך להחזיק אותו בבטן עד שימות טבעי זה שיעור? את לא חושבת שאם נגזר עליה באמת לגדל ילד מעוות היא תגלה שהוא כזה רק בסוף ההריון? הרי את בעצמך אמרת שרק לנשמה יש זכות בחירה אז אם עושים הפלה האם לא הנשמה בחרה? אולי זה שיעור לנשמה שבתוך המופל? בואי נרחיב קצת את המחשבה מעבר לאיזה תקשור שעם כל הכבוד שתינו לא יודעות מאיזה גובה הוא הגיע, גם לנשמות איתן אנחנו מתקשרים יש רמות התפתחות את יודעת, זה שמשהו הגיע בתיקשור לא הופך אותו אוטומטית לנכון, על כן הושמנו על כדור הארץ עם מסננים של הגיון

רותי 11

New member
קוקי תראה חמודה כמו שציינתי

הרבה פעמים - אני לא באתי להפחיד אני הבאתי מידע בלבד זה שאת רוה כאן את קטע ההפחדה או לא יודעת את צריכה לבדוק מדוע. כמו שציינתי כל הזמן הקטע של בחירות נשמה הן בחירות של האדם אבל לגבי לירון ומאיר אני ציינתי שאם הם יחזרו לשם שלהם יהיו להם את הכלים להמודד עם הבעיות שלהם בקלות יותר. לבוא ולומר לאדם שהכל טוב והכל יפה בלבד ולהשחיק את הבעיות שיש לנו זה גם לא נכון כי לא הכל אור ואהבה, והמציאות מראה לנו את זהכל הזמן נכון שצריך להיצמד לתפיסה הזאת כי היא בסופו של דבר תעזור לנו ותביא אותנו לשקט מהר יותר וליצירת מציאות ממקום אחר וטוב יותר. ואם תרשי לי חמודה, אני הרגשתי לאורך כל ההתכתבות שאת היית בעמדה של התגוננות משום מה, ולכן היה לך קשה לראות את הדברים מעבר לנאמר כל הזמן חזרתי ואמרתי שאין עונשים בבריאה, ואין הפחדה אני רק הסברתי כל הזמן את הדברים ברמה שמה שנראה מכאן זה לא מה שנראה משם. אבל שוב הבחירות הן שלך ואם החלטת אני בטח לא אנסה בכוח לשנות את דעתך. בכל מקרה שמחתי לשוחח איתך ולהכיר אותך ועצה קטנה לי אליך, אל תברחי מהתמודדיות, כי קושי ולא משנה מה מידתו הוא בסיס לצמיחה ולימוד. ועדיף שעה אחת קודם לעשות את הדברים. המשך יום מדהים לך יקירה

cookimonster

New member
אחותי

אותי אישית לא הצלחת להפחיד (לא מאמינה שניסית) אני באמת מאמינה שאת מאמינה במה שאת כותבת ואולי לכן את לא שמה לב שאת כל הזמן סותרת את עצמך באופן קבוע, כמו למל שאת אומרת שרק לנשמה יש בחירה ועם זאת הפלה היא בחירה של האדם? איך הרי אין לנו בחירה... לא יודעת למה את חושבת שאני מתגוננת, אני אישית לא תקפתי אותך, אבל נראה שאת תוקפת אותי אולי כדאי שתבדכי עם עצמך למה : זה שאני לא מסכימה עם הדברים שכתבת עוד לא אומר שאני בורחת מקשיים,

רותי 11

New member
כשארמתי הבחירה חופשית היא של

הנשמה לא אומר שאנחנו עושים לא עושים דברים שנוגדים את הרשימה שלנו, ועצם העובדה שאנחנו חוזרים לכאן שוב ושוב מעיד על כך שאנחנו נוגדים אותם. וחבל, כי סה"כ אנחנ ויכולים להקל על עצמנו בזה שנקשיב ללב שלנו לרצון הנשמה שלנו שבעצם כל מה שאנחנו עושים כאן זה לצורך ההתפתחות הנשמתית שלנו. לגבי הפלות שאלתן על הפרת חוזים ועניתי לגופו של דבר פה לא עניתי על בחירה חופשית או לא - צריך לדעת להכניס דברים להקשרם ולא לחבר שני נושאים שנוים. כמו שאמרתי אני עניתי לגופה של שאלה זה הכל. ברור לי שאני הולכת לבדוק עם עצמי מה היה כאן ולכ ןאני מודה לך גם על השיעור הזה, אבל השיעור הוא דו צדדי, הוא לא חד צדדי. ואגב זאת גם דוגמא לשיעורים שיש לנו בחיים. הם לא חייבים להיות מול האדם בפיזי גם דרך האינטרנט אנחנו לומדים המון על עצמנו. ואני מודה לך על השיעור הזה

cookimonster

New member
../images/Emo41.gifאת השיעור שלי בהחלט למדתי../images/Emo70.gif

אפילו למדתי קשה, מאמונה טוטאלית ועיוורת בתקשור אני מתחילה להבין את המשפט של אסתר היקס בתקשור עם אברהם "רק בגלל שאנחנו מתים לא הופך אותנו לחכמים" אז אכן, בהחלט תודה על השיעום ../images/Emo13.gif

Curious

New member
בנות בנות, לא לריב בבקשה, פה זה לא שדה קרב :)

לכל אחת מכן יש דרך, הבנות ושק של שיעורים....אז קצת כבוד אחת לשניה, לאחרים ולמקום, על אף הוירטואליות שלו. כל מה שנשאל ונכתב כאן צריך לעבור את המסננות האישיות של כל אחד ואחד ולא מחייב אף אחד לקבל או לדחות. זו בסה"כ הזדמנות לתהליכים אישיים ומה שחשוב הוא לא בהכרח מה שנכתב. שיהיה לכולם יום מקסים, ../images/Emo189.gif

cookimonster

New member
תקראי את זה

משהו שקיבלתי בתקשור (סתם, נראה לכם ) משהו שידיד שלי אמר ואני מתחילה להבין שהוא צודק וכמו שכתבתי כאן כך גם נאמר שוב על ידי אסתר היקס שאני מאוד אוהבת את עבודתה: לתקשר זה נמחד רק יש לזכור שכמו שיש אנשים שונים יש גם ישויות שונות ורק בגלל שלמישהו אין גוף לא הופך אותו לחכם או צדיק ואני אתן לכם דוגמה : למשל, נגיד שאני פוגשת מישהו מכם ברחוב ומתחילה לתת לכם טיפים בנושא תזונה, סביר להניח שתקשיבו לי אבל תחפשו סימוכין נוספים או תנסו לנתח בעזרת ההגיון או לא תאמינו לי ותנסו לבדוק את המניעים שלי (אולי אני מנסה למכור לכם משהו ואולי תרגישו בתוככם שיש מדבריי משהו או שאולי תרגישו שאני מדברת שטויות, מה שבטוח לא תקבלו את מה שאמרתי כתורה מסיני בואו נחשוב רגע, למה כשאנחנו מקבלים מידע מגורם חסר גוף אנחנו נותנים כזאת יריעת כבוד? האם העובדה כי אין לו גוף הופכת אותו לחכם יותר? צודק יותר? מבין יותר? בעל כוונות טובות יותר? אנחנו בחרנו בגוף (או שהוא נבחר עבורנו, פחות קריטי עכשיו) ובגוף הזה ניתן לנו הגיון שכל ורגש בואו נפעיל את כולם שיהיה לכולם רק טוב ונקבל רק מסרים טובים ומעודדים שמעלים את התדרים

רותי 11

New member
קוקי יקרה זה שאנחנו מקבלים מידע

מאחד שאינו בגוף פיזי, זה לא מתוך ירעת כבוד אלא מתוך הבנה שהם רואים את התמונה הכוללת מה שאנחנו לא יכולים לראות בגלל המוגבלות של הוף שלנו.

Curious

New member
לעניין זה

אשמח לקבל גם את התייחסותה של רותי. ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
אונס יכול להיות תיקון

לשני הצדדים. אבל שוב לא מחייב שאם נאנסתי בגלגול קודם אז אני אבוא לאנוס כאן זה לא עובד כמו "שן תחת שן ועין תחת עין".

Curious

New member
רותי

מה אומר שיעור האונס לנשמה האונסת והנאנסת. האם הנשמה הנאנסת היא בהכרח נשמה גבוהה? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
אין פה קטע מה זה אומר

אם זה תיקון זה משהו שהוחלט מראש אונס הוא לא בהכרח תיקון. ואין קשר לנשמה גבוהה לאונס

Curious

New member
איך מבחינים

בין אונס שהוא תיקון לאונס לשמו, ללא משמעות מיידית? ../images/Emo189.gif

למעלה