חוזה

ThePhantom

New member
חוזה

אני עומדת לחתום על חוזה, ובעל הבית מתעקש להוסיף סעיף שאומר שבחודשיים לפני שאפנה אותה אני מחוייבת להראות את הדירה שלוש פעמים בשבוע לשוכרים פוטנציאלים. זה נראה לי הרבה פעמים, במיוחד שבאותה תקופה גם אני אצטרך לחפש דירה, וזה יקח ממני שלושה ערבים של חיפוש דירה. בעל הבית מתנה את החוזה בסעיף הזה, ואומר שאין לו בעיה להיכנס לבד עם השוכרים (אם זה מה שאני מעדיפה) - ברור שלזה אני לא מוכנה. מה דעתכם? שווה לוותר על החוזה בגלל זה? האם זה מקובל?

NightElf

New member
מממ...

זה אכן סעיף מטריד במידה מסויימת. מה לגבי להוסיף לסעיף הזה פסקה שהשוכרים החדשים יגיעו בחלון שעות מסויימות, נניח שעה אחת בערב אחד (שהם יהיו נתונים לשיקולך). לדעתי זה גם תלוי עד כמה את רוצה את הדירה. אם היא ממש משהו שאת רוצה וחושקת בה, אז אולי שווה להתפשר מהבחינה הזאת, אבל אם לא... קחי גם בחשבון, שסביר להניח שלא תצטרכי להראות את הדירה לשוכרים חדשים שלוש פעמים בשבוע במהלך הערב הזה, כי בטח מישהו בכל זאת ירצה אותה, אבל זה לא בטוח, ולדעתי זה באמת תלוי עד כמה את רוצה את הדירה הזאת, ואם בעל הבית יהיה מוכן להתפשר בלהתנות את הסעיף הנ"ל בכך שהוא יוסיף סעיף קטן שיקבע שלך תהיה את הזכות לקבוע את השעות והזמנים להראות את הדירה.

למעלה