חוזה תאודור

puckman

New member
נכון!

אני לא ממש "מת" עליו כי הוא שיחק עם מונטריאול בפליאוף... (ואתם יודעים מה קרה..) ד"א נראה לי שקראתי פעם שהוא הופך השנה להיות FREE AGENT, ושגם BYRON DEFOE הופך להיות FREE AGENT ולכן בוסטון אולי יקחו את THEODORE להיות השוער שלהם...(נראה לי אני לא בטוח...)

power play

New member
אני לא הייתי רוצה אותו..בקבוצה שלי

אולי אז הוא היה ממש צעיר אבל אני זוכר שראיתי איזו אליפות עולם או אולמפיאדת חורף, (ביורוספורט) והקבוצה של תיאודור הפסידה לסלובקיה בעיקר בגללו. מה שממש נחרט לי בזכרון זה את ההשפלה שלהם שם: "זיגמונד פלאפי (לא בטוח) נכנס להתקיף את השער של תיאודור ופשוט בא ונתן איזושהיא חבטה קטנה בלי להניף את המקל וזה נכנס לו כמו בקריקטורה ממש בין הרגליים.. זה לא נראה מהיר בשידור בזמן אמת..אפילו השדרן אמר. ובהילוך החוזר זה נראה עלוב עוד יותר. אבל השנים חלפו ומונטריאול באה לפלייאוף כשפטריק רואה כבר לא הכשרון הצעיר המבטיח שלה..ובשער עומד תיאו, והוא עזר להם להגיע עד לקרוליינה.

Wild Weasel

New member
תפסיקו לצחוק עליו!!

הוא היה לפחות מצויין... מתישהו... נכון? מה זה משנה, הוא טוב וזהו. לפחות יותר טוב מחצי מהשוערים האחרים בליגה (כמו ברודר ו ROY המניי* הזה)

power play

New member
שני אלו שציינת התחילו לשחק

בBHL בערך בגילו של רומן צ´כמניק מפילידלפיה ואם לו היתה התחלה טובה בליגה,הם היממו אותה. כיום הם נחשבים איפשהוא בין שוערים טובים עם נסיון רב לבין שוערים עם עבר מפואר שמחפשים את העתיד (ואולי את הפרישה). להזכירך הם בערך בגילו של ג´ון ויינביסברוק והוא פרש פעמיים!

למעלה