חוזה שכירות

חוזה שכירות

הי סעיף בחוזה- החזרת הפיקדון יתבצע לאחר החזרת הדירה צבועה ונקיה ברמת צבעי- כפי שקיבלנו אותה. א. הדיירים הקודמים לא הביאו צבעי. ב האם אני צריך להביא קבלה? אני יכול להביא צבעי מאצלי מה אומר הסעיף,.

u 1000

New member
אתה צריך לדאוג שהדירה תהיה צבועה ונקיה

אם לשם כך אתה מעוניין שיבוא צבע שזו עבודתו זו זכותך אבל אין חובה שכזו (בהנחה שהציטוט שלך מהחוזה מדוייק).

שאלה

אני לא מעוניין להביא צבעי אני רוצה לצבוע בעצמי או להביא דוד שהוא צבעי. השאלה אם היא מחליטה שזה לא לטעמה היא יכולה לעכב לי את החזרת הפיקדון? יש לציין שסבלנו איתה כל השנה הזאת החל מרמאות צקים וכלה בקללות וצעקות. תודה

כתוב "רמת צבעי" וזה המבחן

זה צריך להראות מקצועי. אם יש ויכוח על זה, אולי תצטרכו להביא מומחה שיכריע

כנסו

בעלת הדירה שלי לא מוכנה וסוחטת אותנו ברשותה פקדון מזומן עס 10650 שח ועוד 1200 שח עבור צבעי שהסכמנו שתביא ואנחנו נשלם. ואז היא עשתה תרגיל ואמרה בדקה ה90 שאין לה צבעי כדי לסחוט אותנו עוד. שורה תחתונה הכסף אצלה ואנחנו לא יודעים מה לעשות אפילו המשטרה לא עוזרת. ותביעה כמו שאתם יודעים ייקח שנה.

shaxuca

New member
מצטרפת לשאלה

בשישי האחרון חתמתי על חוזה עם דיירים חדשים, שביקשו להוסיף בחוזה, שבמידה ויתגלו נזקים שידרשו תיקון וסיוד, המשכיר ישא בהוצאה בגובה של עד 500 שקל. הטענה היא כי עדיין יש שוכרים בדירה שעלולים לגרום נזק לקירות עד שהם יוצאים, או בהעברת הדירה שלהם. האם הדרישה מוצדקת? קנטרנית?

את צריכה למסור להם את הדירה במצב שבו הייתה

את צריכה למסור להם את הדירה במצב שבו הייתה כשהם ראו אותה אלא אם כן צוין משהו אחר. אולי הם רוציםפ להיות מכוסים אם יתגלו נזקים במקומות שלא ניתן לראותם עכשיו (נניח, מאחרי הארון). בכל מקרה, הדרישה לקבל דירה במצב תקין ומסויד היא סבירה. את צריכה להוסיף סעיף שהם חייבים להחזיר דירה במצב הזה

shaxuca

New member
זה בדיוק מה שהבנתי מהם

נזקים שיתגלו או יגרמו אחרי שהם ראו את הדירה.. בכל מקרה ביקשתי שיביאו את החוזה איתם כשאנחנו רואים את הדירה כשהיא ריקה, שנוכל לחתום שאם הכל בסדר שאין להם דרישות נוספות.

למעלה