חוזה שבע"פ

חוזה שבע"פ

אנחנו רוצים לקנות בית. סגרנו דברים בע"פ העו"ד שלנו אמר לנו לא לחתום על זכרון דברים. בנתיים בגלל השביתה יש קושי בלחתום על חוזה. הפחד הוא שבנתיים הם יכולים למכור את הבית למישהו אחר. האם סיכום הדברים בניינו בע"פ תופסים. אנחנו מאוד אוהבים את הבית

העו"ד שלכם גם שובת?

בגלל השביתה אין שום קושי לחתום על חוזה, גם ללא המסמכים שלא ניתן להשיג בגלל השביתה ... עושים חוזה מותנה בהמצאת מסמכים. אפשר גם לחתום על "זכרון דברים" אצל העו"ד שלכם. אל תסמכו על חוזה שבע"פ, למרות שהוא תופס - יש קושי להוכיח את קיומו ואנשים נוטים להתעלם ממנו כשהוא אינו תואם את האינטרסים שלהם ... מעניין מה העו"ד שלכם אומר בעניין.

גונילב

New member
בגלל השביתה גם אני הפסדתי עסקה

הפסדתי עסקת נדלן על בית במחיר מצוין אבל כנראה שהבית לא היה צריך להיות שלי. עסקים עושים עם אנשים שרוצים לעשות ,ולא בכוח,אף חוזה שבעולם לא יביא בית בכוח,אז תרגעו ותחכו לסוף השביתה,הרי חוזה כתוב אפשר לקבל עליו פיצוי רק בבית משפט-שימו לב פיצוי ולא את הבית. אני פשוט התחלתי לחפש משהו אחר-ואני מאמין שאמצא משהו יותר טוב........

טעות ... טעות ...

אין סיבה להפסיד עסקה בגלל השביתה - פשוט צריך לטפל בה נכון. חוזה הינו התחייבות ולכן הוא כן יכול להביא בית גם בכוח. אפשר לתבוע אכיפת חוזה ולא רק פיצוי (כן את הבית) ובית המשפט יכריע בהתאם לנסיבות.

למעלה