חוזה עם גן פרטי

gilpaz123

New member
חוזה עם גן פרטי

שלום, חתמתי על חוזה של שנה עם גן פרטי לילדי. ע"פ ההסכם הגן מתחייב לטפל בילד מ 7 עד 17 ובימי שישי מ 7 עד 13. בעיקבות הלחימה נסגר הגן לתקופה של כשבוע. הגננת מסרבת להחזיר לי את הסכום היחסי כ 500 ש"ח בטענה כי היא ממשיכה לשלם לגננות של הגן. אני מצד שני לא קיבלתי תמורה לכספי. האם אני יכול לבטל את הצ'ק האחרון שנתנתי לה בתחילת השנה ולמסור לה צ'ק ע"ס נמוך יותר? תודה

לכאורה יש לך עילה

לאי תשלום בגין התקופה בה היה הגן סגור.השאלה האם ניתן לבטל הצ'ק תלויה בשאלה האם הצ'ק הוא למוטב בלד. אם הגן מצוי בקו העימות, יש מקום לברר האם אין הוראות מיוחדות.

gilpaz123

New member
אם הצ'ק הוא למוטב בלבד האם ניתן ...

אם הצ'ק הוא למוטב בלבד האם ניתן לטעון כי לא התקבלה התמורה במלואה ולכן מותר לבטלו ולמסור אחר במקומו?

אבל...

זה לא אומר שלא עלולות להיות בעיות: מקבל הצ'ק יכול לפנות אתו להוצל"פ ואז תגררו להליכים משפטיים בהם תצטרכו להוכיח טענתכם שלא קיבלתם את מלוא התמורה.

mol3

New member
מה הקשר לדיני חוזים ????

זה הרבה אבל הרבה יותר עמוק... אתם רוצים להתחיל סכסוך משפטי עם מי ששומר על ילדכם רוב שעות היום ???. מה ייצא לכם מזה ??? תחסכו 500 ש"ח ?. אתם לא חושבים צעד אחד קדימה... על הילד ?. ונניח שאתם צודקים, אתם לא חושבים שיש איזה שהוא צדק וסולידאריות עם הצד השני ?. תתחילו לחשוב צעד אחד קדימה ולא ישר להכנס לסכסוכים ותביעות וביטולי צ'קים. תתבגרו ואני מקווה שתקראו את התגובה.

gilpaz123

New member
מה זה עינינך ?מי אתה שתגיד לי...

מי אתה שתגיד לי ש 500 ש"ח זה לא הרבה כסף??? בגלל אנשים כמוך בעלי הגן הפרטיים עושים מה שהם רוצים.ההורים מפחדים להתלונן ...

למעלה