חוזה על ימי ראשון

עטרה ב ט

New member
חוזה על ימי ראשון

אבי, איך זה הולך ? צריך לחתום על זה כמו על עצומה, או שפשוט הולכים ומפוצצים את המועדון ? ואיך זה מסתדר לך שאותו אחד המציא גם את השבת ויותר חשוב את השישי ?

beagle

New member
טוב, ברור שלא היתה פה מחשבה לעומק

בתכנון השבוע. אחרת היה ראשון מופיע בין שישי לשבת, כדי שלא נקבל את "הלם החזרה לשגרה". או יותר טוב - חצי ראשון היה לפני שישי, וחצי אחרי שבת. לבזר את הדיכאון. ואם אבי מקבל הצעות לסדר היום (היועצת ליועץ), אז אולי כדאי לשלם למישהו, אתם יודעים, ש... יסדר ענינים. לא נראה שזה יהיה קשה מדי. שמעתי שלראשון יש הרגלים קבועים.

shonshon5

New member
קונה בשתי ידיים, ומוסיף ומשדרג..

בכלל, אפשר לפזר את יום ראשון בחלקים שווים על פני כל השבוע, ובחלל שנפער מהפרצלציה, אני ממליץ להמשיך את שבת. אם הרעיון יקנה לו אוהדים כמניין צופי המונדיאל, דיינו, ולא נאלץ לנקוט בצעדים חריפים כמו שריפת מועדונים, רחמנא ליצלן.. אלא שאם לא... אלף כבאים לא יוכלו וגו´.. כי היום ראשון הנוכחי היה לי מה זה כואב.. אבי, במלרע.

עטרה ב ט

New member
חותמת בשתי ידיים

ואם אפשר לצרף להצעה הנוכחית הצעת משנה: לבטל את כל הפתגמים המגוחכים האלו כמו לחתום בשתי ידיים

beagle

New member
ואם כבר מעלים הצעות לביטול פתגמים:

יבוטל "דמך בראשך". אבל יחוזק וישופצר "תוכו כברו".

beagle

New member
ואם כבר מעלים הצעות לביטול פתגמים:

יבוטל "דמך בראשך". אבל יחוזק וישופצר "תוכו כברו".

עטרה ב ט

New member
אם אין אני לי מילי -איזה פסוק דבילי

יהונתן גפן במערכונו "מכתבים למערכת", ראוי ומומלץ
. עוד פתגמים מוזרים: עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ. דאא? מה בדיוק אני אעשה עם ציפור ביד ? או שמא מדובר בתרנגולת? ומה עושה תרנגולת על העץ? שתי תרנגולות על אותו ענף והענף מייד נשבר
מי שגר בבית מזכוכית שלא יזכיר חבל כשנגיע לגשר נכבה את האש החיפזון הרג את החתול הסקרנות מהשטן והפתגם הכי שימושי והאהוב עלי ביותר מבית היוצר של רחלי ב. במקום שאין אנשים השתדל להיות איש ובמקום שיש אנשים השתדלי להיות מאופרת ! ואותך ביגל, מזמן לא ראינו ולא שמענו (ועדיף מאוחר מאשר אף פעם האחרונים שתמיד בסוף הם הכי חביבים לא רוצים לישון רוצים להשתגע).

עטרה ב ט

New member
מן הסתם בגלל שזה מתחרז יותר ../images/Emo3.gif

לא להיעלב בשם כל האבות דרבי נתן בבקשה ! מותר להתייחס בהומור גם לדברים רציניים
אני בטוחה שגם יהונתן גפן חושב שמשמעות האימרה הזאת נכונה.

עטרה ב ט

New member
המערכון הוא ביקורת על החיים של

החרדים שלא עובדים. מדובר בשתי דמויות של רבנים מהעת ההיא (נכון שאז עבדו, אז זה לא מדויק, אז מה) שיושבים ומנסים להמציא פתגמים וזה כל מה שהם עושים כל היום. נורא מצחיק ושווה לשים את היד על זה. כי דוקא אותם אבות דרבי נתן אומרים שאין תורה בלי עבודה ובלי דרך ארץ ולחם וכל הדברים האלו שפעם ידעו והיום פחות.

beagle

New member
לא ירדת לסוף דעתו של המחבר...

שתי ציפורים ביד - הרי לא התכוון לציפורים אמיתיות. אלה ציפורים תיאורטיות... וכידוע לכולם, ציפורים תיאורטיות לא שוקלות כמעט כלום, כי תיאוריה זו אחלה דיאטה. אז הענף לא ישבר. למשל, שוקולד תיאורטי. חצי מכמות הקלוריות של שוקולד רגיל. אבל אני סוטה מהנושא. איפה הייתי? אה, כן. הציפורים התיאורטיות. רגע, עוד סטיה אחת, ואני חוזרת לנושא: שמתם לב שיש מילים שמתאים להן נון סופית במקום מם סופית? לא רק הענין של הנישואים/נישואין. ולדון ברותחין. גם שיבולין. כמו בשיר "ים השיבולין שמסביב". בעיקר מילין עם אותיות שורקות הולכות טוב עם זה, אבל לא רק הן. זה משדרג מילין במידה שלא תאמן. ולמה נזכרתי בזה. בגלל הציפורין התיאורטיות. אז יותר טוב ציפור ביד משתי ציפורין על העץ, בגלל שציפורין על העץ יכולות לחרבן על הראש, ואלה שביד - רק על היד. וכידוע לכולם, קל יותר לשטוף ידיים מלחפוף ראש. מ.ש.ל. אלוהים אדירין, אני צריכה ללכת, מה אני עושה פה, מקשקשת ללא הפסק.

ליטן א

New member
אגב ן´ סופית....

גם אני שמתי לב לזה... אבל אני הכי אוהב לציין את זה בהגדה של פסח... אם, והיה ויצא לנו, בטעות, לקרוא את ההגדה של פסח (אני לא אחזור לדיון על זה שהתקיים בשבוע של פסח..) אז אני מקריא את כל ה-ם´ הסופית בתור ן´... זה נשמע גאוני...

עטרה ב ט

New member
מה את סחה? חצי מכמות הקלוריות ?

איפה קונים שוקולד תיאורטי והאם הוא מתוק כמו שוקולד רגיל והאם הוא בא בטעמים ומה מרגישים אחרי שאוכלים אותו באופן תיאורטי ?

beagle

New member
התלבלבת....../images/Emo3.gif

לא אוכלים אותו באופן תיאורטי, אלא באופן אמיתי. אם היית אוכלת אותו באופן תיאורטי, לא היו לו קלוריות בכלל. כי זה תיאורטי פעמיים - גם השוקולד וגם האכילה. והקטע הכי יפה הוא, שאם את מבשלת באופן תיאורטי מזון תיאורטי, ואז, תיאורטית, כמובן, אוכלת אותו, את מבזבזת קלוריות. ולשאלתך - את השוקולד התיאורטי קונים בחנויות תיאורטיות, הדורשות כסף אמיתי. והרבה. הוא מתוק כמו שוקולד רגיל, אבל בגלל שקשה להכין אותו (כלומר, זה קל בתיאוריה, אבל קשה בפועל), בינתיים הוא מיוצר רק בטעמים של שוקולד לבן, חלב, ומריר. אבל מפתחים עוד טעמים. כבר בימים אלה מנסים לגדל תפוזים תיאורטיים לשוקולד תפוז. אח, הקידמה... מתי נפגש לאיזה קפה ועוגה לא-תיאורטיים?

ליטן א

New member
חצי מדוייק ../images/Emo8.gif

אם השוקולד זה דבר תאורטי - והוא שווה חצי מהקלוריות וגם האכילה היא תיאורטית - והיא שווה חצי מהקלוריות מכאן שעצם האכילה התיאורטית של השוקולד התיאורטי, שווה לחצי כפול חצי, כלומר לרבע מהקלוריות שתאכלי באמת משוקולד אמיתי
אגב תאוריות... חשבתם על זה פעם שפסימיסט, הוא בעצם אופטימיסט - שניסה לבצע את התיאוריות שלו...?

shonshon5

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעלה