חוזה לטייח ורצף

פטצולי1

New member
חוזה לטייח ורצף

האם למישהו יש חוזה כזה שחתם עם הטייח והרצף? אשמח לקבל דוגמא ללא פרטים מזהים בחוזים תודה

בינא

Member
חוזים והסכמים על בעלי מקצוע

מקובל בבניה הפרטית העצמאית לקבל מבעל המקצוע (טייח; רצף; אחר) הצעת מחיר כתובה, כולל חומרים ועבודה, לכתוב כמה תנאים על הצעת המחיר, לחתום וקדימה לעבודה... מי שמצא רצף או טיח שמוכן לחתום על חוזה או הסכם מכל סוג, כנראה שמצא משהו נדיר ביותר... אבל אם אתה מתעקש על הסכם מנוסח ע"י עו"ד, הכנס ל-google, כתוב "חוזה טיח" ותמצא אתר בו תוכל לרכוש הכם כזה ב-165 ש"ח. תוכל להכניס את ההוצאה על מחיר הטיח...

לצערי עדיין לא ! לא היה לי רכב

היום יש לי, אני אנסה היום . הבעיה היא שנראה לי שהוא סיים את העבודה בבית הזה , אול אני אשים פתק לבעלים של הבית בכדי שאוכל לקבל את הטלפון שלו .

לא, אין ! הוא סיים את העבודה

עכשיו צריך לתפוס את בעל הבית וזה לא קל, כי הוא לא גר עדיין בבית

בינא

Member
פתרון אחר לטיח חוץ...עבודה עברית

העובדים ישראלים. התוצאה, טובה בהרבה מטיח. המחיר, כמו טיח. לפרטים, הסברים ואפשרויות - כתבו דוא"ל לחתום מטה.

M הדרך

New member
כנסו לקישור חוזים ללא תשלום

וכמובן תמיד כדאי לערוך בהתאם. משפטית אין מניעה לעשות כל הסכם/חוזה בינכם( בתנאי ששינכם חתומים עליו) הנה חסכתי לך 165 שח...

בינא

Member
רצוי לפני שממליצים...לבדוק על מה...

ההסכמים הקיימים "ללא תשלום" הם הסכמים עליהם כתוב בהמשך: ..." תוכן החוזים אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, אינו חסין מטעויות והשמטות ואין להסתמך עליו לשם ביצוע פעולה כלשהי, ללא ייעוץ משפטי מתאים." אם מישהו חושב, שאיזה שהוא טייח, יסכים לחתום איתו על הסכם משפטי כלשהו, מהסוג המובא באתר הנ"ל, הוא במקרה הטוב תמים. מומלץ ורצוי לקבל הצעת מחיר מהטייח בכתב ידו, עליה להוסיף תנאי תשלום בשלבים שלא יאפשרו לטייח קבלת תשלום לפני בצוע (גם לא לקניית חומרים - עדיף שתקנו לו את החומרים ותשלמו ישירות לספק ולמוביל, תוך הורדת הסכום מהצעת המחיר באם זו כללה מחירי חומרים) ולדאוג לקבל ממנו חשבונית מס (אם יש לו כזו...) על התשלום הראשון וגם על האחרון...

M הדרך

New member
רצוי לפני שמגיבים לקרוא מה כותבים

לפני שאתה מבקר כדאי שתיקח שיעור בהבנת הנקרא.. צר לי אך אתה לא מותיר ביריה כאן יש לי הרושם שאתה משתלח בכל מי שלא מקבל ו/או מגיב לתגובתך,אני כתבתי במפורש שכדאי לקרוא ולערוך בהתאם. מה זה שונה ממה שאתה כותב בענין הלכתוב חוזה בכתב יד?? ועוד דבר..טייח או כל בעל מקצוע אחר שאינו מוכן להתחייב בכתב משאיר מקום להמון סימני שאלה. ואגב משפטית גם מילה כנגד מילה היא שווה המון וגם חוזה שנכתב בין שניים חינם אין כסף "תופס " בבית משפט בדיוק כמו חוזה ששילמת עליו 165 ש"ח. צטערת, אבל לא יכולתי שלא להגיב לך במיוחד לאור תגובותיך הלא מקצועיות שמופיעות כאן כמעט באופן גורף.

למעלה