חוזה לבעלי מקצוע

אפרת50

New member
חוזה לבעלי מקצוע

אנו מתחילים בשיפוץ רציני המצריך מס' בעלי מקצוע: חשמלאי, מתקין פרגולה, קבלן שיפצים וכו'. האם תוכלו לספק חוזה מתאים לפני שיפוץ? לא מפרט טכני אלא אחריות המוטלת על בעלי המקצוע. תודה !

אפרת50

New member
פרגולת אלומיניום או...???

האם אתם ממליצים על פרגולת אלומיניום לגג או פרגולת עץ? אשמח להסברים ונימוקים.

איש עץ

New member
פרגולת אלומניום או עץ

היי אפרת לכל אחת מהאפשרויות ייתרונות וחסרונות תלוי בבית עצמו התאמה למבנה הבית קומה רוחות חוזק הגג וכ' פרגולת אלומניום יקרה יותר בד"כ אך לא תמיד. (ושוב השאלה מה וכיצד בונים אותה) מראה העץ אינו ניתן לחיקוי אולם שוב האם זה המראה המתאים לך ןלביתך. בקיצור - אם תרצי הסבר מפורט ייתרונות חסרונות ועלויות אנא צרי קשר 054-4960003 חיים

fireman

New member
חיים,

נודה לך אם תפרט את ההסברים של ע"ג עמוד הפורום שכן ההודעה שלך חסרת כל תוכן ענייני לתועלת הפורום ותיחשב להבא פרסום מסחרי גרידא ולכן גם תימחק מהפורום.

איש עץ

New member
למה הכוונה ?

האם עדיף לענות לגברת או לפרסם זאת כמודעה בדף הפורום הראשי ללא כל קשר לשאלת הגברת.? נדמה לי ששוב מר FIREMAN אתה מזדעק לכבות שריפות במקום שהן לא קיימות. אין לי כל בעיה שתוריד את תשובתי לגברת - בבקשה חזק ואמץ יקירי הקטן אם זה עושה לך את זה בבקשה. אשמח לרשום כאן מידיי יום תגובה שתוכל להוריד ולהרגיש טוב. רק תודיע לי עד כמה תגובות והודעות עושות לך את זה ואני אדאג לפרסם כאן את הכמות שתגרום לך להרגיש טוב חזק וגיבור

fireman

New member
מאחר ואנחנו גולשים לסוג כזה של תרבות דיון

אבקש לשמור על כבודי בפני חברי הפורום ולכן תגובתי תועבר אליך במסר אישי

אפרת50

New member
רוני - תודה !!!

החוזה ששלחת מתאים מאוד !!! נעשה בו שינויים קלים לפי הצורך. מודה לך מאוד על עזרתך.

רשר

Well-known member
מנהל
"הואיל ו,,,"

כנותן שרות טכני בחיים לא ההיתי חותם על חוזה עם 23 סעיפים שמתחיל ב"הואיל ו,," שמראה נסוח כאילו מקצועי עו"די אך לא מאפשר קריאה והבנה של סתם אנשים, באמת לא כל חשמלאי, אינסטלטור, רצף, טייח, צבעי,,, מסתובב עם עו"ד צמוד בכיס הקטן, הואיל ו,,, מאוד מתאים אך כמובן שהלקוח יצטרך לשלם בשביל שאתן אותו לבדיקה אם כדאי לי לחתום (העו"ד שלי לוקח על שטות כזאת 500 + מע"מ), אגב קריאה שטחית החוזה מלא חוריםכמו אחריות קלנדרית (סיום איטום הגג באביב עם אחריות קלנדרית לחצי שנה עלול הלקוח למצוא עצמו בתחילת החורף עם גשם ללא אחריות!),,, אתם רוצים חוזים נפרדים לכל בעל-מקצוע אך מעתיקים ומתקנים ללא עו"ד חוזה קבלן ראשי?!?,

binbal3011

New member
מסכים לגמרי!

החוזה הזה לא שווה כלום הוא ארוך ומייגע. שום בעל מקצוע לא יוכל לעבוד איתו בלי עו"ד. צריך חוזה קצר יותר, שכולל: - מה תכולת העבודה - תכנית תשלומים - חובות בעל המקצוע. הכי חשוב - לשמור סכום כמה שיותר גדול ולא לשלם לפני סיום ואישור עבודה סופי

למעלה