חוזה בגני ילדים

עדי25182

New member
חוזה בגני ילדים

האם הגיוני שיהיה רשום בחוזה שצריך להודיע על עזיבה חודש מראש ובנוסף לשלם חודש נוסף
כלומר , להודיע חודש לפני שהילד עוזב ולשלם על אותו החודש
ולשלם חודש נוסף בו הילד כבר לא בגן

לא יודעת לגבי הגיוני אבל קיים

ראיתי במס' מסגרות.
אחרי שהשנה מתחילה מבקשים לשלם על אותו חודש (אם מודיעים עד ה15 לחודש) ועל החודש הבא. אולי כדי שהגן יספיק למצוא ילד אחר ולא יאבדו פרנסה.
כך זה גם היה לפני מס' שנים כשהוצאתי את הבן מהצהרון של סחלבים באמצע השנה. מה שעשינו היה שהוא המשיך לבקר בצהרון עד שסיימנו את החודשיים (לא היו שם קטסטרופות אלא בעיה אחרת אישית)

infimum

New member
לא יודעת אם הגיוני אבל בשני גנים פרטיים

שהיינו בהם היה תנאי כזה ( או ממש דומה ) בחוזה

עדי25182

New member
תודה . אני מכירה את הענין של החודש מראש

לא יצא לי לשמוע על חודש נוסף

עדי25182

New member
בעקבות שאלה במיל - שואלת על גנים חדשים שרואה

ולא על המשפחתון שאנחנו עוזבים

עדי25182

New member
שימו לב

שואלת על גנים שרואה לשנה הבאה ולא על המשפחתון המקסים שאחנו עוזבים
בעלת המשפחתון שאנחנו עוזבים לא לוקחת אפילו דמי רישום
היא סומכת על הורים שנרשמים שלא יבטלו לה ואם משהו מבטל היא סופגת את זה על עצמה( ולכן כל כך חשוב לי לעזור לה למצוא משהו במקום הבן שלי, כי היא בן אדם מקסים ואמין ואני מאוד מאוד לא רוצה לפגוע בה )

רויטל159

New member
כן הגיוני ומקובל, יודעת מהגנים של הילדים.

והאמת? עם השנים את מגלה שאי אפשר לסמוך על אף אחד, לא סתם אימצתי גם אני.....
ומה שלומך חוץ מזה?? הרבה זמן לא דיברנו.

עדי25182

New member
שלומנו טוב

מה שלומכם ?
בדיוק אתמול דיברתי עליך עם השכנה שהזכירה לי שרצתה לרשום אליך אבל בסוף עברת דירה והיא היתה חיבת מקום קרוב :)

GulDa

New member
לצערי הרב ככה מקובל בעיר הזאת

אנחנו שילמנו גם את החודש שעזבנו באמצע שלו (שזה הגיוני ומקובל), גם חודש נוסף קדימה וגם את החלק היחסי של אוגוסט העתידי ואת ה4 ימים של אוגוסט שהיה - וכן! נזק כלכלי מטורף.
הם עושים את זה בכוונה שלא תרצי לעזוב באמצע השנה.
גם בגן לשנה הבאה יש סעיף מפלצתי כזה.

עברנו מגן כזה למטפלת מקסימה, שלקחה את הבן שלנו שבועיים בלי תשלום כי "ההורים שעזבו כבר שילמו לי, ולא מגיע לי תשלום כפול".

בכמה ערים אחרות שביררתי, ממש לא מקובל החודש קדימה ובמרביתם גם לא משלמים על אוגוסט העתידי...

למעלה