חוזה... איפה את???????

הנני

מתקדמת לכיוון היום המקסים והיפהפה הזה הולכת למצותו עד תומו, מה גם שהוא יומי האחרון במסגרת החופש שתם ונשלם. אני כבר באה...חכי לי......שבת ניקח האוטו וניסע לגולף ביסטרו כולנוווווו!!!!!!!!!!!

gilaam1

New member
הצעה מפתה.. B-p

אז קובעים????????????? וואלה שבת!!!!!!!! איך שכחתי את היום הזה.. ספרי לי... איך מה.. ואיפה רוקדים..... מתה לחולל כבר הרגלים נעות לבד.. זהו עכשיו התחלתי את היום ... בגלל הגוגי הזה שהצחיק אותי בלילה.. ויאללה עם המון חיוכים ואהבה... אוהבת אתנה.

הצעה משביעת עיניים וכל השאר

אתנה??? ה לא מועדון ריקודים, זה מקום יפהפה שנמצא באתר הגולף של קיסריה, זו מסעדה שלה יש מרפסת למול כרי הדשא המדהימים, ואוכל נהדר ואווירה משובחת ואנשים נורא יפים, וכיף אמיתי. אפשר כן לשחק גולף, משכירים במקום נעליים כאלו מצחיקות ומתחילים להעיף כדורים, אולי נוציא למישהו עין כי אני ממש לא יודעת למה זה קורה לי תמיד..מוציאה חופשי עיניים...אבל זה באמת נורא נורא נורא כייף שם. מה? צריך לשאול גם את תלתלים המקסימה וגם את גוגי וגם את כל מי שירצה ואפשר ממש להנות ביחד..

gilaam1

New member
בטח שבוודאי ובטח שבטח!!!

וואלה חוזה..... כבר בעיני רוחי אני רואה את גוגי מלא כדורי גולף תקועים לו בכל מקום.. בחיים לא שיחקתי גולףףףףף חחחחחחחחח אחלה חוויה...... מה זה פיספוסים פריירים לידי... חוזה..... באיזו גומה נפגשים? יאללה תביאי פרטים טל כתובת משהו..... אבל יש לי בעיה עם החצאית... לא מוצאת אותה מאז כיתה ג` (האמת שמצאתי אבל מה זה משום מה התכווצה.....) מפתה ביותר חוזה... יאללה חן .. תלתולה.. על המגרש!!!!!!!!! אוהבת אתנה המבריזה הין הישיבות אליכם..

חן אני מתפלאה ...?? בטח ובטח

אולי תהיו רציניות כבר? כי אם כן אני אזמין מקום. אבל צריך להחליט ואפשר כדי לא להלחיץ להחליט גם ביום חמישי. זה גם בסדר. לדעתי, יכול להיות הכי נחמד שיש....מה?

למעלה