חוו את דעתכם

חוו את דעתכם

בי"ס תיכון בן גוריון בפ"ת בו אני לומד נוהג לאמץ לו חוקים ותקנות די משונות ... בבית הספר יש שרתים (3-2) מה תפקיד השרתים ? להיות מורים ?!?!?!? עוד מעט תבים למה מורים .. לא נראה לי יותר מדי הגיוני .. מדי שלושה ימים נבחרים שני תלמידים לנקות את חצר בית הספר למשך שלושת הימים הבאים - הם נבחרים לפי רשימת האלף-בית של כל כיתה . . . בנוסף לכל כיתה יש יום בשבוע בו אחד מהילדים ( לפי הרשימה ) מנקה את מזרון השכבה .. אם זה היה בגלל קיצוצים או מסיבות תקציביות - לא היה אכפת לי ולחבריי אבל מכיוון שיש שרת - למה שאני וחברי נצא על חשבון זמן הלימודים ( במהלך השיעורים) לנקות כאשר יש שרת .. מה עושה השרץ ? - לשרתים יש מן מכשיר קשר כזה בו הם מדברים על "טיב הנקיון של התלמידים" ... השרת במקום לנקות בעצמו עוקב אחריינו וןבודק האם אנחנו מנקים ומלמד אותנו איך לנקות .... רצוי לציין שזה לא כל מה שהשרת עושה - - הוא עושה עוד המווווון דברים חיוניים כמו הכנת מתקנים לפחים ( כל יום כל היום זה מה שהם עושים ) . האם זה בכלל חוקי שאני ינקה - ועוד על זמן השיעורים ?

Ncoder

New member
בשום פנים ואופן !!!

אתה תלמיד בלבד ובאת לבית ספר ללמוד.נקודה. !!! איזה מן דבר מסריח זה? אולי אם היית אומר שאתה ביסודי או בעונש אולי אבל בתיכון ? אני לא מבין למה לא עשיתם משהו עד עכשיו, אתה בוגר נכון?, באת לבית ספר ללמוד ולא לעבוד ועוד אתם לא מקבלים תשלום או משהו כזה? לא מקבלים הקלות בשיעורי בית או אחר ? דבר עם ההורים שלך, החברים שלך וההורים שלהם ותסביר להם את המצב, מישהו צריך לחטוף על הראש מראש העיר !

גם אני וחברי חושבים ככה אני רק רוצה

לדעת אם מבחינה חוקית מותר להם לפני שאני נוקט מעשה ומבייש עצמי ?

Ncoder

New member
אם מבחינה חוקית מותר להם ?

מבחינה חוקית את לא חייבת לבית הספר כלום! אני לא מבין מה מביך ומבייש בעניין הזה, מה יקרה אם תגידי שאתה לא רוצה לעבוד ? יצחקו עלייך? יזרקו אותך מבית הספר? אין צורך להיכנס לענייני דין, קחי ת'חברים שלך ודברו על זה עם: 1. ההנהלה 2. ראש העיר 3. גינת מהפורום 4. ידיעות אחרונות אם 1 לא הולך תעברו ל 2 וכן הלאה .

Ncoder

New member
תשמעי אני מכיר את העניין הזה ....

גם בבית ספר שלי פעם היו עושים דבר כזה בוחרים 2 תלמידים כל כמה ימים ואלה צריכים לנקות את הכיתה, אבל תחשבי על זה לנקות את הכיתה שלך מאוכל וקליפות המנדרינה שבאופן שיטתי תמיד מצליחים לפספס את הפח בפינה - אין בעייה, אבל לנקות את החצר ואת המזרון? ולקבל הוראות משרתים זה כבר מוגזם ואני יכול להבין שזה קצת מביך ולא נוח ... לציין שאצלינו בסוף היום אף אחד לא היה מנקה כלום זה המנקות היו עושות זאת, אולי בשנה הראשונה שלנו בסמסטר ב' בתיכון היינו מנקים את הכיתה אבל אחרי זה, שאר שנות הלימוד שום דבר, אם זה ככה גם אצליכם אז אולי אפשר "לסבול" קצת ואחר כך זה ייעלם .. אני מבין מההודעה שלך שכל העניין הזה של הנקיון בחוץ ממש לא נוח לך ואת צריכה להבין שאם "כולם עושים את זה" אז זה לא מחייב כלום, תזכרי שמלכתחילה את לא חייבת כלום לבית הספר והבית ספר צריך להבין את זה ושום "מסורות" לא ישמשו כתירוץ ! בית הספר צריך לתת דוגמה חיובית לכל העניין, תשאלי את עצמך מה ההבדל בינך למורים לבין המנהל? למה הם לא מנקים את החצר כל כמה ימים ? תשאלי את עצמך מי "הבוס" כאן? את ששילמת שכר לימוד או המורים שמקבלים את הכסף ? תבקשי לקבל סיבה אחת טובה ורצינית לכל העבודות שאתם עושים אחרי הבית ספר.

שמע

אני חושב שאתה פועל לפי מה שאתה חושב השאלה שלי היא אם מבחינה חוקית זה אפשרי ? אודה לך אם תתן לאחרים להגיב תודה

Ncoder

New member
אני מונע מאחרים להגיב ?

מה גורם לך לחשוב שאני לא "נותן" לאחרים להגיב? אתה חושב שבגללי לא מגיבים? כל מי שקורא הודעה זו להגיב ! ! ! תפתח את העיניים! כמעט אף אחד לא נכנס לפורום הזה הוא יבש מיובש ואני עושה לך טובה שאני מנסה לעזור לך. אני פועל לפי מה שנכון לדעתי אני לא מחפש להפיל את כל העולם. שאלת אם זה חוקי עניתי לך אם אתה רוצה לוודא זאת ב-100 אחוז אתה מוזמן לשאול בפורום "משפט" .

ginat

New member
נשמע לי מצחיק

כדאי שההורים שלך ישאלו במשרד החינוך האם זה תקין שעל חשבון זמן הלימודים אתם יוצאים לנקות

למעלה